arkadaşlar evcil erkek kuşuma yavru bir dişi aldım.ama aralarındaki yaş farkından erkek yavruyu hep hırpaladı.bende erkek kuşun yaşına uygun damızlık 8,5-9 aylık istanbuldan dişi kuş getirttirdim.bu seferde 3 muhabbet kapışmaya başladılar.bende yavru muhabbet kuşunu ayrı bir kafese aldım.diğerleri birbirlerine alışsınlar die yavru kuşu diğer odaya götürdüm.ama erkek kuşum sürekli ötüp yavru kuşu istiyor.kafesi yanına getirince susuyor.onun yanına geçmek istiyor.yeni gelen kuşla ilgilenmiyor.yavru kuşu satmaya karar verdim.ama talibi çıkana kadar ne yapmalıyım.kafeslerini ayrı odalara koysam bir süre sonra alışırlarmı?hepsini bir kafese koysan yeni geleni dışlıyolar savaş çıkıyor.lütfen yardım ne yapmalıyım???
arkadaşlar ben kuşumu alalı 2 hafta oldu ama kuşum çok korkak daha durduğu odadan içeri girince bile başlıyor kafesin içinde kendini vurmaya ne yapmam lazım lütfen yardım edin
arkadaşlar ben kuşumu alalı 2 hafta oldu ama kuşum çok korkak daha durduğu odadan içeri girince bile başlıyor kafesin içinde kendini vurmaya ne yapmam lazım lütfen yardım edin
ANNEDEN YENİ AYRILDILAR. en büyüğü 36 günlük. yavruluktayken ele alıştırıyorum.yeni yem yemeye başladılar.anne, baba bakıcı soydur.damızlık yetiştirmek isteyenlere tavsiye edeim. ayrıca konuşturmak isteyenlere de. ankara dan taliplilerini bekliyorum. tanesi 35 tl.
🔒 Üyelere Özel
tel:3525528 den ömer
ANNEDEN YENİ AYRILDILAR. en büyüğü 36 günlük. yavruluktayken ele alıştırıyorum.yeni yem yemeye başladılar.anne, baba bakıcı soydur.damızlık yetiştirmek isteyenlere tavsiye edeim. ayrıca konuşturmak isteyenlere de. ankara dan taliplilerini bekliyorum. tanesi 35 tl.
🔒 Üyelere Özel
🔒 Üyelere Özel
🔒 Üyelere Özel
🔒 Üyelere Özel
🔒 Üyelere Özel
arkadaşlar ben kayseriden nihat coşkun.3 senedir üretimini yapıyorum.ilgilenen arkadaşların gelip görerek almasını tavsiye ediyorum.isteyene bikaç çiftte jumbo var.satılık yavruda bulunur
.tel:🔒 Üyelere Özel vodafone msn:🔒 Üyelere Özel ingiliz çiftler beğenmece 250 jumbo 400 tl dir.ayrıyeten 6 aylık alışkın yeni yeni konuşmaya başlamış ingiliz var 150 tl gri renkte.150 tl.herkese iyi günler dilerim.
Arkadaşlar, geçen gün kuşumun yumurtalarının hepsini attığını gördüm. Kafesini temizlerken yumurtaları kırıp baktım. Yavrular oluşmuştu. Neden çıkmamış olabilir? Bu kuşumla daha önce de sorun yaşadım. Sonra erkek kuşumu değiştirince 3 tane yavrum oldu. Herkes "kuşları rahatsız etmişsindir" diye düşünebilir ama öyle bir durum da yok. Yardımcı olursanız sevinirim.
Arkadaşlar, geçen gün kuşumun yumurtalarının hepsini attığını gördüm. Kafesini temizlerken yumurtaları kırıp baktım. Yavrular oluşmuştu. Neden çıkmamış olabilir? Bu kuşumla daha önce de sorun yaşadım. Sonra erkek kuşumu değiştirince 3 tane yavrum oldu. Herkes "kuşları rahatsız etmişsindir" diye düşünebilir ama öyle bir durum da yok. Yardımcı olursanız sevinirim.
Üyelere Özel İçerik
Bu bilgi üyelere özeldir. Görüntülemek için giriş yapın veya üye olun.