Kuş Forumları

Muhabbet Kuşları

SATILIK YADA TAKAS -
bir çift damızlık yerli muhabbet kuşumu satıyorum ,kafesinde çiftleşiyorlardı benim salmaya attım ve 2 ay oldu kafeste bakıldıkları için sanırım salmaya alışmadılar. kuşlar gayet sağlıklı.takasta düşünürüm birtane sağlam erkeğe ihtiyacım var ingiliz kırığı olursa uyar bana. msn 🔒 Üyelere Özel para ile alırsanız çift fiyatı 50 resim isteyen olursa msn den atarım. iyi forumlar

İNGİLİZ VE SHOW MUHABBET KUŞLARI -
SAĞLIKLI VE VERİMLİ İNGİLİZ VE SHOW MUHABBET KUŞU EDİNMEK İSTEYEN ARKADAŞLARI BEKLERİM SİTEMDEKİ BİLGİLERDEN ULAŞABİLİRSİNİZ 🔒 Üyelere Özel.gg

bursadan genç iri hollanda yavrular -
20 adet damızlık olmaya aday iri yavrular birim fiyatı 20 tl saygılar tel:🔒 Üyelere Özel email 🔒 Üyelere Özel

bursadan genç iri hollanda yavrular -
20 adet damızlık olmaya aday iri yavrular birim fiyatı 20 tl saygılar tel:🔒 Üyelere Özel email 🔒 Üyelere Özel

ACİL YARDIM -
ARKADAŞLAR BENİM BİR TANE DİŞİ KUŞUM VAR DİŞİ KUŞUM YUMURTLAMAYA BAŞLADI VE ÜSTÜNE YATIYOR AMA DAHA ÖNCE BASKA KUSLA YANYANA GELMEDİ VE BENDE KOMŞUMUZUN ERKEK KUŞUNU GETİRDİM VE AYNI KAFESE KOYDUM ERKEK KUŞ YAKLLAŞMAK İSTİYOR AMA BENİM DİŞİ KUŞUM ONU HEP GAGALIYOR VE KAVGA EDİYORLAR YAKLAŞIK 1-2 HAFTADIR AYNI KAFESTELER AMA DAHA HİÇ YAVRU OLMADI BANA YARDIM EDEBİLİRMİSİNİZ BURDANDA YAZABİLİRSİNİZ msn:🔒 Üyelere Özel

ACİL YARDIM -
ARKADAŞLAR BENİM BİR TANE DİŞİ KUŞUM VAR DİŞİ KUŞUM YUMURTLAMAYA BAŞLADI VE ÜSTÜNE YATIYOR AMA DAHA ÖNCE BASKA KUSLA YANYANA GELMEDİ VE BENDE KOMŞUMUZUN ERKEK KUŞUNU GETİRDİM VE AYNI KAFESE KOYDUM ERKEK KUŞ YAKLLAŞMAK İSTİYOR AMA BENİM DİŞİ KUŞUM ONU HEP GAGALIYOR VE KAVGA EDİYORLAR YAKLAŞIK 1-2 HAFTADIR AYNI KAFESTELER AMA DAHA HİÇ YAVRU OLMADI BANA YARDIM EDEBİLİRMİSİNİZ BURDANDA YAZABİLİRSİNİZ msn:🔒 Üyelere Özel

ACİL YARDIM -

İNGİLİZ MUHABBET VE SHOW MUHABBET KUŞU -
SAĞLIKLI VE VERİMLİ MUHABBET KUŞU EDİNMEK İSTEYENLERİ BEKLERİM 🔒 Üyelere Özel.gg

satılık sultan-cennet-muhabbet- jakolar izmir!!! -
elimde kendi üretimim sultan cennet ve muhabbet kuşları JAKO papağanı ve iguana mevcuttur fiyatlar piyassanın altındadır tüm şehirlere güvenli bir biçimde gönderilir 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel satıştan sonra isterseniz msnden bilgi desteği verilir..

PAKİSTAN`DAN GELEN KUŞLARA DİKKKAT -
arkadaşlar,pakistandan binlerce muhabbet kuşu türkiyey girdi..hem 3 sınıf kuşlar..hemde içlerinde hastalık taşıma riski cok fazla..hemde ufakcık kuşlar..şuan coğu petshop da ve kuş galerilerinde onlar satılmaktadır..toptan alınışları 10 lira ile..12 lira arsaında değişiyor..ama kuşcular tabiki istedikleri fiyata satıyorlar..farkında olmadan başakasının yada kendi kümesinize hastalık sokabilirsiniz..yerli kuşları tercih etmenizde fayda var...bu tabiki sadece benim fikrim saygılarımla..

arkadaşlar,pakistandan binlerce muhabbet kuşu türkiyey girdi..hem 3 sınıf kuşlar..hemde içlerinde hastalık taşıma riski cok fazla..hemde ufakcık kuşlar..şuan coğu petshop da ve kuş galerilerinde onlar satılmaktadır..toptan alınışları 10 lira ile..12 lira arsaında değişiyor..ama kuşcular tabiki istedikleri fiyata satıyorlar..farkında olmadan başakasının yada kendi kümesinize hastalık sokabilirsiniz..yerli kuşları tercih etmenizde fayda var...bu tabiki sadece benim fikrim saygılarımla..

Ya Sizin Minik Dostunuzla Geçirdiğiniz En Güzel Vaktiniz..? :) -
Öncelikle hepinize merhaba arkadaşlar Eğer hepimiz kendi mubişimizle geçirdiğimiz eğlenceli saatlerde neler yaptığımızı yazarsak birbirimizden yeni fikirler öğrenir yeni şeyler yaparak daha çok eğleniriz değil mi? Hemen başlayayım,ben güzel kızım sultan`la en çok top oynamayı seviyoruz. Bunun için önce kuşumun önceden tanıdığı ve korkmadığı mnik yuvarlak herhangi bir nesne örneğin bilye,fındık vs. bluyoruz bir yerlerden :) sonra ben kuşuma fındık parçasını atıyorum sonrada o bana doğru ittiriyor..Bazen mızıkçılık yapıp fındığı parçalıyor ama yinede onu ve onunla vakit geçirmeyi çok seviyorum.. Sizinde bana katılacağınızı umuyorum :) teşekkürler..

Ya Sizin Minik Dostunuzla Geçirdiğiniz En Güzel Vaktiniz..? :) -
Öncelikle hepinize merhaba arkadaşlar Eğer hepimiz kendi mubişimizle geçirdiğimiz eğlenceli saatlerde neler yaptığımızı yazarsak birbirimizden yeni fikirler öğrenir yeni şeyler yaparak daha çok eğleniriz değil mi? Hemen başlayayım,ben güzel kızım sultan`la en çok top oynamayı seviyoruz. Bunun için önce kuşumun önceden tanıdığı ve korkmadığı mnik yuvarlak herhangi bir nesne örneğin bilye,fındık vs. bluyoruz bir yerlerden :) sonra ben kuşuma fındık parçasını atıyorum sonrada o bana doğru ittiriyor..Bazen mızıkçılık yapıp fındığı parçalıyor ama yinede onu ve onunla vakit geçirmeyi çok seviyorum.. Sizinde bana katılacağınızı umuyorum :) teşekkürler..

MUHABBET KUŞU + 2 ADET KANARYA + AKVARYUM -
EVDE BULUNMADIĞIMDAN DOLAYI GERÇEKTEN BAKABİLECEK ve HAYVANLARA SEVİYORUM DİYE EZİYET EDEN VİCDANSIZLAR HARİCİNDE ÖNCE İNSAN OLMAYI BAŞARABİLMİŞ ARKADAŞLARA..., BİR YAŞINDA KENDİ YAVRULARIMDAN MAVİ RENK DİŞİ CİCİKUŞ DİYEN KAÇMAYAN, ASLA ISIRMAYAN MUHABBET KUŞUMU, BİR ADET PORTAKAL RENGİ DİŞİ KANARYA ve BİR ADET TEPELİ YEŞİL, YAVRU ALDIĞIM DİŞİ KANARYALARI, AYRICA AHŞAP CEVİZ KAPLAMA DEKORATİF GECE LAMBASI AKVARYUM İLE BİRLİKTE HEPSİNİ BİRDEN SADECE 200 TL YE VERİYORUM. İSTANBUL GÖZTEPE FİYATA İKİ BÖLMELİ 60 TL YE ALDIĞIM İKİ BÖLMELİ BÜYÜK SALMA KAFES DE DAHİLDİR 🔒 Üyelere Özel

uysal hollanda yavru_ank -
iki aylık, uysal, pastel mavi, hollanda yavru. konuşturmaya müsait.35 tl tel:3525528 den ömer. ankara

iki aylık, uysal, pastel mavi, hollanda yavru. konuşturmaya müsait.35 tl tel:3525528 den ömer. ankara

sizce nasıl? -
arkadaşlar kuşlarım hakkındaki yorumlarınızı bekliyorum teşekkür ederim