öncelikle merhaba.
kuşum hediye geldi..1 tane ve erkek..yaklaşık 6 aylık..sınav zamanı geldiği için hiç ilgilenemedim :( artık ilgilenmem lazım diye düşünüorum. ilk olarak neler yapmalıyım. elimi kafese sokunca ısırıyor :( yemek yemesi fln herşey normal ama bana güvenmesini istiorum.. arada uçuruorum ama bnden kaçıor hep..:S oA EŞ almalımıyım yalnız sıkılıomudur :? birde kuş yıkanırmı bir kaç arki yıkıomuşta.
bilgileriniz için şimdiden teşekkürler..
öncelikle merhaba.
kuşum hediye geldi..1 tane ve erkek..yaklaşık 6 aylık..sınav zamanı geldiği için hiç ilgilenemedim :( artık ilgilenmem lazım diye düşünüorum. ilk olarak neler yapmalıyım. elimi kafese sokunca ısırıyor :( yemek yemesi fln herşey normal ama bana güvenmesini istiorum.. arada uçuruorum ama bnden kaçıor hep..:S oA EŞ almalımıyım yalnız sıkılıomudur :? birde kuş yıkanırmı bir kaç arki yıkıomuşta.
öncelikle merhaba.
ARKADAŞLAR 20 GÜNLÜK DİŞİ SAF ROTWEİLLER KUYRUĞU KESİK YAVRUMUZU VERMEK İSTEDİĞİMİZİ BELİRTMİŞTİK ANCAK ABUK SUBUK KİŞİLER ARAYIP ENTERESAN ENTERESAN TEKLİFLER YAPMAKTADIRLAR LÜTFEN BU SİTENİN NE SEVİYESİNİ NEDE KENDİ SEVİYEMİZİ DÜŞÜRELİM HERKEZİN MALI KIYMETLİDİR Kİ BENİM ELİME DOĞMUŞ KÖPEK BENİM İÇİN DAHA KIYMETLİDİR VE BEN BURDA TİCARİ AMAÇLA DEĞİL SADECE 2 KÖPEKLE UĞRAŞAMADIĞIMDAN VERİYORUM LÜTFEN MANTIKLI GÖRDÜĞÜNÜZ FİYAT VE TAKASLA 🔒 Üyelere Özel msn adresindende görüşebiliris.
ARKADAŞLAR 20 GÜNLÜK DİŞİ SAF ROTWEİLLER KUYRUĞU KESİK YAVRUMUZU VERMEK İSTEDİĞİMİZİ BELİRTMİŞTİK ANCAK ABUK SUBUK KİŞİLER ARAYIP ENTERESAN ENTERESAN TEKLİFLER YAPMAKTADIRLAR LÜTFEN BU SİTENİN NE SEVİYESİNİ NEDE KENDİ SEVİYEMİZİ DÜŞÜRELİM HERKEZİN MALI KIYMETLİDİR Kİ BENİM ELİME DOĞMUŞ KÖPEK BENİM İÇİN DAHA KIYMETLİDİR VE BEN BURDA TİCARİ AMAÇLA DEĞİL SADECE 2 KÖPEKLE UĞRAŞAMADIĞIMDAN VERİYORUM LÜTFEN MANTIKLI GÖRDÜĞÜNÜZ FİYAT VE TAKASLA 🔒 Üyelere Özel msn adresindende görüşebiliris.
kendi üretimhanemde beslediğim yaklaşık 320 çift kuştan sürekli yavru almaktayım.ingiliz kırığı çok iri bir damara sahibim.isteyen arkadaşlara yavrular satılıktır.yerli üretimimde var.ilgilenenler 🔒 Üyelere Özel.ulaşabilir.yer izmirdedir.dışarı göndermiyorum.
20 GÜNLÜK DİŞİ ROTWEİLER KÖPEĞİM İLE JAKO PAPAĞANI YADA MUHABBET KUŞU TAKASI YAPABİLİRİM ROTUMUZU GÖRMEDEN TAKASA GİRMEYİN ORJİNAL SAFKAN VE SOYUNDA KIRIKLIK YOKTUR KUYRUĞU 5 GÜN ÖNCE KESİLMİŞ OLUP GAYET SAĞLIKLI VE YUVARLAK KAFALIDIR.TEL 🔒 Üyelere Özel ARAYIN GÖRÜŞELİM
20 GÜNLÜK DİŞİ ROTWEİLER KÖPEĞİM İLE JAKO PAPAĞANI YADA MUHABBET KUŞU TAKASI YAPABİLİRİM ROTUMUZU GÖRMEDEN TAKASA GİRMEYİN ORJİNAL SAFKAN VE SOYUNDA KIRIKLIK YOKTUR KUYRUĞU 5 GÜN ÖNCE KESİLMİŞ OLUP GAYET SAĞLIKLI VE YUVARLAK KAFALIDIR.TEL 🔒 Üyelere Özel ARAYIN GÖRÜŞELİM
ARKADAŞLAR EVDE BULUNMADIĞIMDAN DOLAYI
BAKABİLECEK OLANA
BİR YAŞINDA KENDİ YAVRULARIMDAN MAVİ RENK DİŞİ CİCİKUŞ DİYEN KAÇMAYAN, ASLA ISIRMAYAN MUHABBET KUŞUMU,
BİR ADET PORTAKAL RENGİ DİŞİ KANARYA ve BİR ADET TEPELİ YEŞİL, YAVRU ALDIĞIM DİŞİ KANARYA YI,
AYRICA AHŞAP CEVİZ KAPLAMA DEKORATİF KÜÇÜK GECE LAMBASI AKVARYUM İLE BİRLİKTE HEPSİNİ BİRDEN SADECE 200 TL YE VERİYORUM.
İSTANBUL GÖZTEPE
FİYATA İKİ BÖLMELİ 60 TL YE ALDIĞIM İKİ BÖLMELİ SALMA KAFES DE DAHİLDİR
🔒 Üyelere Özel
iki aylık, uysal, pastel renklerde, biri zümrüt yeşil, biri mavi iki adet hollanda yavru. konuşturmaya müsait.tanesi:35 tl
tel:3525528 den ömer.
ankara
iki aylık, uysal, pastel renklerde, biri zümrüt yeşil, biri mavi iki adet hollanda yavru. konuşturmaya müsait.tanesi:35 tl
ankara
ankara
🔒 Üyelere Özel`un hiçbir şekilde herhangi bir firma yada şahıs ile ticari ilişkisi bulunmamaktadır.
Canlı hayvan satışımız yoktur.
Yem, malzeme ürün satışımız yoktur.
🔒 Üyelere Özel adını kullanarak satış yapmaya çalışanlara itibar etmeyiniz.
Hiçkimse ile bu tarz bir ilişkimiz yoktur.
🔒 Üyelere Özel bu ticaret sonucu oluşabilecek maddi ve manevi zararlardan sorumlu değildir.
Saygılarımızla,
🔒 Üyelere Özel
İyi günler arkadaşlar. Ufak bir sorum var...
Muhabbet kuşumla ilgileniyodum, kafesin temizliği v.s. aynı odada kırmızı yanaklu kaplumbağam var genişce bi terraryumu var ben odanın dışındayken mubişim kaplumbağanın suyuna düştü.. hemen aldım bezlerle kurutup avucumda ısıtmaya çalıştım, suyun sıcaklığı 28 derece ama mubiş tüylerini kabartıp hapşuruyo :( ne yapmam lazım ?
bir de kaplumbağaların aynı suya pisledikleri için mikrobik bir durumu var, bağışıklık sistemi çok zayıf olan insanlarda menenjite bile yol açabiliyomuş kaldı ki mubiş bu :((
sizce bir şey olur mu ? ne yapmam gerek?
teşekkürler.
İyi günler arkadaşlar. Ufak bir sorum var...
Muhabbet kuşumla ilgileniyodum, kafesin temizliği v.s. aynı odada kırmızı yanaklu kaplumbağam var genişce bi terraryumu var ben odanın dışındayken mubişim kaplumbağanın suyuna düştü.. hemen aldım bezlerle kurutup avucumda ısıtmaya çalıştım, suyun sıcaklığı 28 derece ama mubiş tüylerini kabartıp hapşuruyo :( ne yapmam lazım ?
bir de kaplumbağaların aynı suya pisledikleri için mikrobik bir durumu var, bağışıklık sistemi çok zayıf olan insanlarda menenjite bile yol açabiliyomuş kaldı ki mubiş bu :((
sizce bir şey olur mu ? ne yapmam gerek?
teşekkürler.
İstanbul`da sokak hayvanları için ücretsiz ambulans hizmeti başladı. İstanbulluların, hayvan yaralanmaları durumunda "Alo 153"ü aramaları gerekiyor.
ARKADAŞLAR BENİM DAHA YENİ HABERİM OLDU VE COK SEVİNDİM BENİM GİBİ HABERİ OLMAYANLAR İÇİN PAYLAŞMAK İSTEDİM ARTIK YOLDA BULUNAN YARALI HASTA HAYVANLAR İÇİN YARDIM ELİ VAR İNŞALLAH DARISI DİĞER İLLERİMİZİN BAŞINA
ARKADAŞLAR EVDE BULUNMADIĞIMDAN DOLAYI
BAKABİLECEK OLANA
BİR YAŞINDA KENDİ YAVRULARIMDAN MAVİ RENK DİŞİ CİCİKUŞ DİYEN KAÇMAYAN, ASLA ISIRMAYAN MUHABBET KUŞUMU,
BİR ADET PORTAKAL RENGİ DİŞİ KANARYA ve BİR ADET TEPELİ YEŞİL, YAVRU ALDIĞIM DİŞİ KANARYA YI,
AYRICA AHŞAP CEVİZ KAPLAMA DEKORATİF GECE LAMBASI AKVARYUM İLE BİRLİKTE HEPSİNİ BİRDEN SADECE 200 TL YE VERİYORUM.
İSTANBUL GÖZTEPE
FİYATA İKİ BÖLMELİ 60 TL YE ALDIĞIM İKİ BÖLMELİ BÜYÜK SALMA KAFES DE DAHİLDİR
🔒 Üyelere Özel
Üyelere Özel İçerik
Bu bilgi üyelere özeldir. Görüntülemek için giriş yapın veya üye olun.