Hepsievcil

Kuş Forumları > Muhabbet Kuşları

Mesaj Ekle

Ya Sizin Minik Dostunuzla Geçirdiğiniz En Güzel Vaktiniz..? :)

Öncelikle hepinize merhaba arkadaşlar Eğer hepimiz kendi mubişimizle geçirdiğimiz eğlenceli saatlerde neler yaptığımızı yazarsak birbirimizden yeni fikirler öğrenir yeni şeyler yaparak daha çok eğleniriz değil mi? Hemen başlayayım,ben güzel kızım sultan`la en çok top oynamayı seviyoruz. Bunun için önce kuşumun önceden tanıdığı ve korkmadığı mnik yuvarlak herhangi bir nesne örneğin bilye,fındık vs. bluyoruz bir yerlerden :) sonra ben kuşuma fındık parçasını atıyorum sonrada o bana doğru ittiriyor..Bazen mızıkçılık yapıp fındığı parçalıyor ama yinede onu ve onunla vakit geçirmeyi çok seviyorum.. Sizinde bana katılacağınızı umuyorum :) teşekkürler..

img

qloode9

15 yıl 10 ay 28 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Arkadaşım bence değişik fikirler sunmuşsun ortaya.Bu yönden çok hoşuma gitti.Fakat pek katılan olmamış.Böyle birkonuya katılmamak mümkün değil.Zamanında 8 tane muhabbet kuşum vardı.Hepsinin kanadı yarıya kırpılmıştı.(Yanlış anlama kırparken acımıyor.SAdece tüyü yarııya kadar kesyorsun)İşte biz böyle yappmıştık.VE hepsi yavruydu.Pek uçamayınca senle çok iyi dost oluyorlar.sürekli kafamsda geziniyorlardı.Çok şirinlerdi.AMa hepsini sattık.yinede O günleri çok özlüyorum. eğer bir sorun olursa bunlar hakında yardımcı olurum.SAygılar....sbt

img

sbt

15 yıl 10 ay 28 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ