Hobi olarak süs hayvanları beslemek isteyen arkadaşlara hesaplı olarak sülün tavuskuşu mandarin yavruları verebiriz. Ticari amaçlı değildir. Ve ticaretini yapmak isteyenler hariçtir. gerçekten sevip beslemek isteyenler lütfen bana mail adresinden ulaşa bilir 🔒 Üyelere Özel
elimdeki elmas sülün,altunisülün ve yerli sülünlerin damızlıklarını ve yavrularını satmak istiyorum.elimde 450 tane yavru var toptan satmak istiyorum 200 tanesi yerli sülün 🔒 Üyelere Özel
Mandarin ördeği yavrusu 2 haftalık, 1 haftalık, 1 aylık, 1.5 aylık vardır.
Sülün türlerinde; yavru olarak mevcuttur.
Tavus kuşu yavru çeşitleri
Keklik Yavruları
İlgilenenler mail atabilir 🔒 Üyelere Özel
selam mesajımı okuduğun için teşekkür ederim ben yeni bir muhabbet üreticisiyim. elimde 50 çift kuş var ama hiç ingiliz türü muhabbetim yok bu tür hakkında bir kaç şey öğrenmek istiyorum.ingilizler yavru bakımında daha mı üretkenler , bir de kırma üretsek verim daha fazla olurmu çünkü dişileri çok üretken olmadığını duymuştum ,son olarak da fiyatları nasıl kaba taslak ne kadar olur , arkadaşlar yardımlarınız ve bana zaman ayırdığınız için teşekkür ederim
selam mesajımı okuduğun için teşekkür ederim ben yeni bir muhabbet üreticisiyim. elimde 50 çift kuş var ama hiç ingiliz türü muhabbetim yok bu tür hakkında bir kaç şey öğrenmek istiyorum.ingilizler yavru bakımında daha mı üretkenler , bir de kırma üretsek verim daha fazla olurmu çünkü dişileri çok üretken olmadığını duymuştum ,son olarak da fiyatları nasıl kaba taslak ne kadar olur , arkadaşlar yardımlarınız ve bana zaman ayırdığınız için teşekkür ederim
İstanbuldan mustafa yılmaz muhabbet kuşu üreticisiyim dükkanımda bulundurmak amacıyla rotvailler cins köpek arıyorum.ancak bu cins bir köpekle karşılığı oranında yumurtalı veya yavrulu muhabbet kuşunu takas etmeyi düşünüyorum.Erkek köpek tercihimdir.5-6 aylık veya daha büyük olabilir.Dişi köpekte olabilir.yaşında da olabilir.İlgilenenler buraya mesaj bırakabilirler. TEŞEKKÜRLER
Yaklaşık 15 adet Yavru muhabbet kuşu alınacaktır.Ödeme şekli peşindir.Satacağınız kuşun resimleri gönderirseniz iyi olur veya yerinizin adresinizi verin.email adresim 🔒 Üyelere Özel
Yaklaşık 15 adet Yavru muhabbet kuşu alınacaktır.Ödeme şekli peşindir.Satacağınız kuşun resimleri gönderirseniz iyi olur veya yerinizin adresinizi verin.email adresim 🔒 Üyelere Özel
Üyelere Özel İçerik
Bu bilgi üyelere özeldir. Görüntülemek için giriş yapın veya üye olun.