Kuş Sahibi Olmak İsteyenler

Hayvan Severler [Dikkatli okuyun]
Hobi olarak süs hayvanları beslemek isteyen arkadaşlara hesaplı olarak sülün tavuskuşu mandarin yavruları verebiriz. Ticari amaçlı değildir. Ve ticaretini yapmak isteyenler hariçtir. gerçekten sevip beslemek isteyenler lütfen bana mail adresinden ulaşa bilir 🔒 Üyelere Özel

Merhaba ben istanbuldan Rahman Akçay hobi olarak tavus kuşu, altuni, kral ve gümüş sülün ayrıca bir adette dişi mandarin ördeğim var. Ben dişi mandarin ördeğimi bir adet erkek mandarin yavrusu almak istiyorum. Benim dişi mandarin ördeğim yumurtladı ve boşboş 11 yumurtaya yatıyor. Uygun bulabilirsem 1 çift hatun ve 1 çift sarı altuni sülün almak istiyorum. (Altuni çiftimden sadece 3 adet yavru büyütebildim. Selamlar...

bende aynılarını almak istiyorum fiatları nedir.

2,5 aylık Mandarin yavru var erkek 150 milyon 1,5 aylık Mandarin yavru erkek 100 milyon 3 haftalık mandarin 75 milyon

ALTUNİ SÜLÜN ÇİFT 150 MİLYON BEYAZ TAVUS KUŞU ÇİFT 350 MİLYON ALACA TAVUS KUŞU ÇİFT 400 MİLYON HATUNİ TAVUS KUŞU ÇİFT 250 MİLYON GÜMÜŞ SÜLÜN ÇİFT 150 MİLYON 🔒 Üyelere Özel adresinden bana ulaşa bilirsiniz...

Keklik yavruları 10 milyon

Yanıtlamak için giriş yapın