Kuş Forumları

Kuş Sahibi Olmak İsteyenler

YAVRU JAKO ARIYORUM -
YAVRU KIRMIZI KUYRUK JAKO ARIYORUM.RESİM GÖNDEREBİLECEKLER 🔒 Üyelere Özel adresine yollayabilir...

Jako Ariyorum -
Arkadaslar 1-1.5 yaslarinda saglikli jako ariyorum. Bu iki sart disinda tinmeh cinsi tercihim olucaktir, hirlamasi az olursa bu da beni sevindirir. Bu arada Ankaradayim.

Jako Ariyorum -
Arkadaslar 1-1.5 yaslarinda saglikli jako ariyorum. Bu iki sart disinda tinmeh cinsi tercihim olucaktir, hirlamasi az olursa bu da beni sevindirir. Bu arada Ankaradayim.

Jako Ariyorum -

Orjinal Ötümlü Kabak Crested Erkek Kanarya Arıyorum -
Arkadaşlar Ankara''dayım, elinde safkan, kırığı olmayan, kabak (tepesiz) crested erkek kanaryası olup da satmak isteyen varsa görüşmek isterim. 🔒 Üyelere Özel

hesaplı sülün yavruları -
tamamı 3aylık olmuş elmas,altuni,yerli sülünler son fiyatlar elmassülün 100ytl altunisülün 85ytl yerlisülün 20ytl dir almak isteyenler lütfen mail atsın veya arasın 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel sarı altunisülün ve yeşil sülünler 22haziranda çıkıcaklar ama ancak ağustos ayında verilecek hale gelirler

DİŞİ SULTANA HALA EŞ ARANIYOR -
Lutino cinsi sarı sultanıma eş arıyorum.Yavru sahibi olmak isteyen erkek sultan sahiplerine duyrulur.Bana Ankaradan ulaşabilecek arkadaşlar için mail adresim 🔒 Üyelere Özel

Evcil Jakoya Karşılık Turuncu kanat amazon aranıyor -
2 ay önce aldığım bağırmayan oldukça uysal şu an tüy değişiminde olan jakomu orange winged amazonumla anlaşamadıkları için bir orange winged amazonla takas etmek istiyorum.satmayı kesinlikle düşünmüyorum sadece takas. istanbulda olup takasa girmeyi düşünenlerle haberleşelim.

Evcil Jakoya Karşılık Turuncu kanat amazon aranıyor -
2 ay önce aldığım bağırmayan oldukça uysal şu an tüy değişiminde olan jakomu orange winged amazonumla anlaşamadıkları için bir orange winged amazonla takas etmek istiyorum.satmayı kesinlikle düşünmüyorum sadece takas. istanbulda olup takasa girmeyi düşünenlerle haberleşelim.

turaç arıyorum veya yumurtasını -
turaç besleyen kişilerle tanışmak mümkünse damızlık almak veya yumurtalarından satın almak istiyorum 🔒 Üyelere Özel telefonum 🔒 Üyelere Özel veya 🔒 Üyelere Özel

BUNA İZİN VERMEYİN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Arkadaşlar başlatılan protestomuza sizlerinde katılmasını isteriz lütfen hayvanlara yapılan ve canlarına mAl olan eziyetlere duyarsız kalmayalım. Sitemizde yayınlanan bu protestoya Lütfen katılın: 🔒 Üyelere Özel  

Saygılarımla,

Crano

BUNA İZİN VERMEYİN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Arkadaşlar başlatılan protestomuza sizlerinde katılmasını isteriz lütfen hayvanlara yapılan ve canlarına mAl olan eziyetlere duyarsız kalmayalım. Sitemizde yayınlanan bu protestoya Lütfen katılın: 🔒 Üyelere Özel  

Saygılarımla,

Crano

100 ytl ye elmassülün veriyorum -
rekabetler kızıştığı için fiyat kırıyorum elmas sülün 100ytl kırmızı altunisülün 85ytl kral sülün 85ytl yerlisülün(2aylık)20ytl (6haftalık)17ytl(4haftalık)15ytl(1aylık)13ytldir ağustos ayında hazır olacak olan ağustosta 2aylık olacak yavru sarıaltuni sülün 110ytl yeşilsülün 120ytldir bu fiyatlardan aşağıya fiyat indirimi ve pazarlık yoktur ödeme şekli banka havelesiyledir almak isteyenler hmehmetdikici@mynet adresinden veya 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel telefonlardan ulaşabilirler

turaç veya yumurtasını arıyorum -
elinde turaç olan kişilerden turaç veya yumurtalarından almak istiyorum. elinde olanlar bana mail atarlars sevinirim. 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel veya 🔒 Üyelere Özel

mermeri erkek -
MERMERİ ERKEK ARIYORUM 30 MİLYON VEREBİLİRİM

sülün yavruları verilmeye hazırlar -
yerlisülün yavruları var altuni ve kralsülünler 2aylıktan büyük elmas ve yerlisülünler 6haftadan büyüktür fiyatlrı elmassülün 120 altunisülün 100 kralsülün 90 yerlisülün 20milyondur ayrıyeten sarıaltuni sülün ve yeşil sülünler temmuz ayının sonunda hazır olacaktır onların fiyatı sarı altunisülün 130ytl yeşilsülün 130ytldir bu fiyatların tamamı bir tane yavrunun fiyatıdır. almak isteyenlerlütfen 🔒 Üyelere Özel veya 🔒 Üyelere Özel numaralarından bana ulaşsın.bütün üreticilere bol yavrulu bir sezon dilerim

dişi sultana eş aranıyor -
Lutino cinsi sapsarı bir dişi sultan papağanım var.Yavru almak isteyen ve ankarada bana ulaşabilecek erkek sultan sahibi arkadaşlar mail yollası🔒 Üyelere Özel

dişi sultana eş aranıyor -
Lutino cinsi sapsarı bir dişi sultan papağanım var.Yavru almak isteyen ve ankarada bana ulaşabilecek erkek sultan sahibi arkadaşlar mail yollası🔒 Üyelere Özel

Saka arıyorum -
Arkadaşlar istanbulda yaşıyorum ve saka arıyorum.makul fiyatlar bekliyorum....teşekkür

Saka arıyorum -
Arkadaşlar istanbulda yaşıyorum ve saka arıyorum.makul fiyatlar bekliyorum....teşekkür