Kuş Forumları

Kuş Sahibi Olmak İsteyenler

KOSKOCA ÇİN'E İNSANLIK ÖĞRETEBİLİRMİYİZ! -

Selam ; Sevgili Hayvansever dostlar!

Çoğumuz sonunu görmeden kapatmak zorunluluğu hissettiğimiz,gözyaşları içinde seyrettiğimiz ; 🔒 Üyelere Özel  bu linkteki görüntüleri biliyorsunuz.Hayvanları Koruma Derneği (HAYKOD) Bu görüntülerin yaşandığı ülkeye karşı dünya çapında bir kampanya başlatmıştır.Sizde aşağıdaki linki tıklayarak bu kampanyaya ortak olun lütfen...Saygılar.

🔒 Üyelere Özel (Kampanya bilgileri ve linkleri yer alıyor)

🔒 Üyelere Özel (Dünya çapında imza kampanyası)

Red bellied macaw -
Merhaba arkadaşlar, Benim bir red bellied macaw ım( Mahsun) var, maalesef insanlardan çok uzak, fazlasıyla yabani.. Ne yaparsak yapalım bizleri kabullenmiyor tam anlamıyla.. Ekimden bu yana çığlıklarını kestik, elimizden yem yiyor, kafasını dallarla da olsa kaşıtıyor; ama yine de onu mutlu edemediğimize inanıyoruz doğasındaki kadar... Çünkü bu hayvanlar( özellikle macawlar) tek eşli olmalarıyla, sürekli sürülerinin içinde de olsa çiftiyle bulunmasıyla biliniyor. 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel Bilmeyenler bu linklerden resimlerine ulaşabilir.. Ben de şimdi Mahsun a eş almak istiyorum, eğitim olarak fazla bir beklentim başından beri yoktu zaten. Aldığımda bağırsak enfeksiyonu vardı, biri büyük olmak üzere iki ameliyat atlattı, şuan çok şükür hiçbir sorunu kalmadı. Bize onun sağlıklı mutlu olması zaten yetiyor, o yüzden eş alınca bizden iyice kopmasını da göze aldık. Eğer böyle bir papağanı alıp eğitememiş ya da bir şekilde bakamamış olanlarınız varsa, ya da böyle sahiplerden haberi olanlarınız varsa, (Türkiye de fazla rağbet görmedikleri için fazla da satılmıyor), pet shoplarda göreniniz varsa, haber verirseniz çok mutlu olurum. Genellikle cüce macaw ya da military macawla karıştırılıyor( hatta Mahsun u aldığımız pet shop a amazon var mı diye sorduğumuzda "var; işte" diye Mahsun u göstermişlerdi:)) yok dedik bu macaw; amazon olamaz, o zaman da "yaa evet military macaw" denmişti... ) Biz Mahsunu 200 dolar a aldık, diğer macawlar uç fiyattalar( military, gökkuşağı, mavi vs.) ama yine de Türkiye ye en sık 1500- 2000 dolarlık bu büyük ırkları geliyor macawların maalesef.. Yine de Mahsun gibi bir tane denk gelir inşallah bir daha.. Mail: 🔒 Üyelere Özel Saygılarımla

damızlık sülünler -
damızlık elmas sülünler yumurtluyor2yaşında 1 erkek 2dişi 600ytl,elmas yavrular 3aylık 100ytl,damızlık altuni sülünler 3yaşında tane 150 ytl,altuni yavrular 3aylık tane 95ytl,yerli sülünler 3yaşında yumurluyor 120ytl yerli sülün yavru 4aylık tane 20ytl.email için 🔒 Üyelere Özel ,cep 🔒 Üyelere Özel

uygun fıata kus arıyorum -
papagan turlerı kanarya turlerı muhabbet turlerı 🔒 Üyelere Özel

Jako cinsi papağan arıyorum. -
Selam , konuşmaya başlamış 1-2 yaşlarında jako cinsi papağan arıyorum.İzmir-Muğla ve çevre iller tercihimdir.🔒 Üyelere Özel

Tepeli ördek ve kaz -
tepeli ördek ve kaz arıyorum 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

evcil jako -
425usd jakoya+250ytl büyük boy kafesine verdim. amazonumla anlaşamadıkları için takas dedim ilgilenen olmadı bende satmaya karar verdim. fiyatı büyük boy kafesi ile son pazarlıksız *400usd* jako evden gelme çok uysal bağırma hırlama yok.bundan önceki 2 jakomu çok bağırdıkları için değiştirdim en sonunda bağırmayan bu çıktı. yaş ve cinsiyet bilinmiyor.isteyene resimlerini yollarım.

evcil jako -
425usd jakoya+250ytl büyük boy kafesine verdim. amazonumla anlaşamadıkları için takas dedim ilgilenen olmadı bende satmaya karar verdim. fiyatı büyük boy kafesi ile son pazarlıksız *400usd* jako evden gelme çok uysal bağırma hırlama yok.bundan önceki 2 jakomu çok bağırdıkları için değiştirdim en sonunda bağırmayan bu çıktı. yaş ve cinsiyet bilinmiyor.isteyene resimlerini yollarım.

evcil jako -

evcil jako -

Mandarin ördeği Arayanlar (75 milyon) -
Mandarin ördeği yavru Fiyatı 75 milyon bana 🔒 Üyelere Özel adresinden ulaşa bilir.

sülün fiyatları -
damızlık elmas sülünler yumurtluyor2yaşında 1 erkek 2dişi 650ytl,elmas yavrular 3aylık 100ytl,damızlık altuni sülünler 3yaşında tane 150 ytl,altuni yavrular 3aylık tane 95ytl,yerli sülünler 3yaşında yumurluyor 120ytl yerli sülün yavru 3,5 aylık tane 20ytl.toplam 450 yavru hepsi toptan satlıktır 200 tanesi yarli sülündürlütfen sadece dişi istemeyiniz.email için 🔒 Üyelere Özel ,cep 🔒 Üyelere Özel

Hayvan Severler [Dikkatli okuyun] -
Hobi olarak süs hayvanları beslemek isteyen arkadaşlara hesaplı olarak sülün tavuskuşu mandarin yavruları verebiriz. Ticari amaçlı değildir. Ve ticaretini yapmak isteyenler hariçtir. gerçekten sevip beslemek isteyenler lütfen bana mail adresinden ulaşa bilir 🔒 Üyelere Özel

Hobi olarak süs hayvanları beslemek isteyen arkadaşlara hesaplı olarak sülün tavuskuşu mandarin yavruları verebiriz. Ticari amaçlı değildir. Ve ticaretini yapmak isteyenler hariçtir. gerçekten sevip beslemek isteyenler lütfen bana mail adresinden ulaşa bilir 🔒 Üyelere Özel