evleneceğimden dolayı çift olan çekoslavak kuşlarımı satıyorum..
ikiside yavruluktan yeni çıktı(8 aylık) erkek olan tüy değiştirdiğinden dolayı 10 15 gün sonra çiftleşecekler.. çok makul bir fiyattan istenirse kafes dahil tüm aksesuarınıda vereceğim..
evleneceğimden dolayı çift olan çekoslavak kuşlarımı satıyorum..
ikiside yavruluktan yeni çıktı(8 aylık) erkek olan tüy değiştirdiğinden dolayı 10 15 gün sonra çiftleşecekler.. çok makul bir fiyattan istenirse kafes dahil tüm aksesuarınıda vereceğim..
şehir değişiklği nedeniyle yavruyken aldığım iyi bakılmış erkek yeşil, dişi gri olan jumbo muhabbet çiftimi satıyorum. 5 ağız yavru alınmıştır. Kuşlar 2,5 yaşındalar arkadaşımın yavruluklarından almıştım. Arayın konuşalım. Yer istanbul Tel: 🔒 Üyelere Özel
ELİMDE BULUNAN 7 ÇİFT DAMIZLIK HİNT BÜLBÜLÜ SATILIKTIR...
ÇİFTİ 60 TL DİR.
ALMAK İSTEYEN ARKADAŞLARA DUYURULUR.....
(muhabbet kuşu almak için satıyorum.)
MUHABBET KUŞU İLE TAKAS ETMEK İSTEYEN ARKADAŞLAR DEĞİŞİRİZ...
BEN DENİZLİDEYİM.....
🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel
murat
merhaba, evcil ve konuşan erkek jumbo muhabbet kuşumuza dişi evcil bir muhabbet kuşu arıyoruz.Çok severek bakıyoruz, yavruları olunca bir yavruyu da dişi muhabbet kuşu sahibine verebiliriz. Ancak dişiyi daimi olarak istiyoruz, çünkü muhabbet kuşları eşlerinden ayrılmak istemez diye düşünüyorum. Email adresim: 🔒 Üyelere Özel
Anne-baba bakımından henüz ayrılmış sağlıklı güzel yavrular.
Yanak patch`leri, yeni yeni kızarmaya başladı.
Tanesi 15 liradır.
Evren Karagöz
🔒 Üyelere Özel
Anne-baba bakımından henüz ayrılmış sağlıklı güzel yavrular.
Yanak patch`leri, yeni yeni kızarmaya başladı.
Tanesi 15 liradır.
Evren Karagöz
🔒 Üyelere Özel
İzmir ve çevresinden jumbo erkek yawru alınır.Max 30-40 günlük olmasını istiyoruz.1 Adet alıcam.Renk mavi olursa iyi olur ama faklı renk olursada düşünürüz.Fİyat sorun değil.Yeterki İzmir ve çevresinden olsun.Bu arada bilezikli kuşların yawruları olursa dahada makbul olur.Satmak isteyenler msn veya tel. bırakabilirler.
İzmir ve çevresinden jumbo erkek yawru alınır.Max 30-40 günlük olmasını istiyoruz.1 Adet alıcam.Renk mavi olursa iyi olur ama faklı renk olursada düşünürüz.Fİyat sorun değil.Yeterki İzmir ve çevresinden olsun.Bu arada bilezikli kuşların yawruları olursa dahada makbul olur.Satmak isteyenler msn veya tel. bırakabilirler.