izmirden tamamıyle kendi üretimim olan yavru muhabbet kuşlarını satmaktayım..hepsinin damarı cok iyi 1.sınıf kuşlardır..ilgilenen arkadaslar 🔒 Üyelere Özel nolu telefondan bana ulaşabilirler..ilginizden dolayi şimdiden teşekkürler..
izmirden tamamıyle kendi üretimim olan yavru muhabbet kuşlarını satmaktayım..hepsinin damarı cok iyi 1.sınıf kuşlardır..ilgilenen arkadaslar 🔒 Üyelere Özel nolu telefondan bana ulaşabilirler..ilginizden dolayi şimdiden teşekkürler..
1 ÇİFT JUMBO KIRMASI İRİ MUHABBET ( erkek de dişi de yeşil ) 7 aylık . 100 tl
1 çift yerli kırıkçift 5 aylık 80 tl
resul IŞIK 🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel
Sayın arkadaşlarım Damızlık dişi(anac)tavşan alınacktır.Zonguldak ili içi veya yakın ıl ve ilçelerden alım yapılabilir.Aradığımız tavşanın özelliği önemli değildir.Sadece sağlıklı bir anac olmasıdır.Ayrıca tavşanın 1 yaş üzeri olmaması gerekir.Tavşanlar hakkında herşey[🔒 Üyelere Özel.gg.]
🔒 Üyelere Özel adresinden bana ulaşabilir detaylar hakkında konuşabiliriz!!!
ARKADAŞLAR 9 GÖZLÜ 3 KATLI İKİ ADET AKVARYUM SETİ SATILIKTIR ÜRETİCİLER VE PET SHOPLAR KAÇIRMASIN BİR AKVARYUM FİYATINA 9`LU AKVARYUM SETİ YER İST-AVCILAR TEL:0212 421 35 39 FİYAT TEK SET:75.TL
Yavrularım 1,5 aylıktır 2 adettir ResİmlidiR resimleri ve diğer bilgileri aşağıdaki web sitemde bulabilirsiniz, ilgililere duyurulur.
WEb sitesi: 🔒 Üyelere Özel
Yavrularım 1,5 aylıktır 2 adettir ResİmlidiR resimleri ve diğer bilgileri aşağıdaki web sitemde bulabilirsiniz, ilgililere duyurulur.