50-100 adet jumbo aranıyor ciddi olanlar irtibat kurabilir
yeni kümes kuracağımdan dolayı 50-100 çift arasında jumbo lazım tek tek veya toplu şekildede alınır iletişim: 🔒 Üyelere Özel
selamlar bende ingiliz sever olarak işallah başarılı olursun diyorum ve bu camiada ankarada hakkaten kuş kalitesi herkes tarafından kabul edilen bir abimizi sana önericem dişi kuş fazlası mevcut diye biliyorum ama kuşlarını şiddetle tavsiye ederim ankara cebeci dörtyol da oktay bey , tamam dersen iletişim için numarasını vereyim sana?sakın yanlış anlaşılmasın ben kuş kalitesini bizzat bildiğim için ve dürüstlüğünede bi o kadar inandığım için öneriyorum süper kuşları var
netto arkadaşım merhaba! oktay bey e ulaşabileceğim bir tlf ya da msn adresini bana verebilirsen çok sevinirim.iyi günler dilerim.
atom arkadaşım çok isabetli olur burda cebini vermem uygun olmaz ben sana kendi msn mi vereyim konuşalım ha bir daha söyleyeyim benim bu konuda hiç bir menfaatim yoktur sadece jumbo diye sürüyle kakma hayvan satılırken bu işe hakkaten gönül vermiş ve elinde çok kaliteli kuşlar olan bir abimizin emeğine iltifat benimkisi sadece 🔒 Üyelere Özel burdan teferruatlı bir biçimde knuşuruz sağlıklı evciller dilerim
daha önceki mesajımda telefon veririm demişim şimdide vermem uygun olmaz dedim haklısınız ama özel numarayı vermemek lazım dediğim gibi atom arkadaşım çok güzel dişi yetişkin kuşları var istersen cebeci dört yolda cebeci ilk öğretim okulunun yanında kırtasiyecidir kendisi bizzat gidebilirsin yanına