Kuş Forumları

Ücretsiz Kuş Verenler

haftaya yuvadan çıkacak muhabbetler -
şuan için 6 adet yavru bulunmakta. ele alıştırmak için birebir. ist. anadolu yakasındayım. irtibat için:🔒 Üyelere Özel msn:🔒 Üyelere Özel

Satılık orjinal ingiliz yavru garantili çift -
[URL=🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel][/URL] [URL=🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel][/URL] [URL=🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel][/URL] [URL=🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel][/URL] [URL=🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel][/URL] [URL=🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel][/URL] [URL=🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel][/URL] Arkadaşlar kuşlar orjinal ingilkiz olup daha önce bir defa yavrusunu aldım 6 yumurta yaptılar 4 yavru büyüttüler. fiyatı 150 ytl ankaradayım bana ulaşmak isteyenler 🔒 Üyelere Özel adresini eklesinler 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel bunlarda cep numaram

SATILIK 25-30 KELİME NET KONUŞAN JAKO KIRMIZI KUYRUK PAPAĞAN -
Hiçbir sağlık problemi yoktur, Tüy dökümü olmayan stresli olmayan gayet sağlıklı kırmızı kuyruklu JAKO Papağanı satıyorum Fiyat: 950ytl irtibat telefon : 🔒 Üyelere Özel detaylı bilgi için aşağıdaki linki tıkla 🔒 Üyelere Özel

damızlık muhabbetlerim -
damızlık muhabbet kuşları kuşlar sağlıklı iyi renklerdedir. gelip görebilirsiniz fiyat 90 liradır toplu alımlarda pazarlık yapılır 🔒 Üyelere Özel eklerseniz kuşlarla ilgili daha çok bilgi edinirsiniz. resimleri yollarım. şimdiden teşekkürler

satılık salma(İZMİR) -
ARKADAŞLAR BU LİNK TE Kİ🔒 Üyelere Özel SALMA SATILIKTIR İNANIN ÇOK KALİTELİ İHTİYAÇTAN SATILIKTIR.

2008 YAVRUSU TAKIM SAKA SATILIKITR. -
2008 YAVRUSU TAKIM SAKA SATILIKITR.

SATILIK 3 YILLIK BABA SAKA VE KANARYA DİŞİSİ -
GEÇEN SEZON YAVRU ALDIĞIM 3 YILLIK BABA SAKA VE KANARYA DİŞİSİSATILIKTIR. 🔒 Üyelere Özel

İNGİLİZ JUMBO BEBEK -
ARKADAŞLAR ELİMDE 3 ADET İNGİLİZ JUMBO BEBEK VAR 29 GÜNLÜKLER. 2-3 GÜNE YUVADAN ÇIKARLAR.İLGİLENEN ARKADAŞLAR 🔒 Üyelere Özel adresinden bana ulaşabilir. resim mail adresinize gönderirim. bebekler orjinal jumbo dur. saygılar doğan

İNGİLİZ JUMBO BEBEK -
ARKADAŞLAR ELİMDE 3 ADET İNGİLİZ JUMBO BEBEK VAR 29 GÜNLÜKLER. 2-3 GÜNE YUVADAN ÇIKARLAR.İLGİLENEN ARKADAŞLAR 🔒 Üyelere Özel adresinden bana ulaşabilir. resim mail adresinize gönderirim. bebekler orjinal jumbo dur. saygılar doğan

İNGİLİZ JUMBO BEBEK -

İNGİLİZ JUMBO BEBEK -

İNGİLİZ JUMBO BEBEK -

ingiliz jumbo bebek satılık -
arkadaşlar 3 adet ingiliz bebek jumbo satıyorum. renk taba haki.. resim mail edresinize gönderirim. herkes görmesin .:)) nazar... yetişkin anne baba boy 22 cm dir. adet fiyatı 100 tl istanbul içi sadece yardımcı olabilirim 🔒 Üyelere Özel doğan

kayseriden satılık yerli ve ingilizler -
[url=🔒 Üyelere Özel][img=🔒 Üyelere Özel][/url][url=🔒 Üyelere Özel][img=🔒 Üyelere Özel][/url][url=🔒 Üyelere Özel][img=🔒 Üyelere Özel][/url][url=🔒 Üyelere Özel][img=🔒 Üyelere Özel][/url][url=🔒 Üyelere Özel][img=🔒 Üyelere Özel][/url][url=🔒 Üyelere Özel][img=🔒 Üyelere Özel][/url][url=🔒 Üyelere Özel][img=🔒 Üyelere Özel][/url][url=🔒 Üyelere Özel][img=🔒 Üyelere Özel][/url][url=🔒 Üyelere Özel][img=🔒 Üyelere Özel][/url][url=🔒 Üyelere Özel][img=🔒 Üyelere Özel][/url][url=🔒 Üyelere Özel][img=🔒 Üyelere Özel][/url][url=🔒 Üyelere Özel][img=🔒 Üyelere Özel][/url][url=🔒 Üyelere Özel][img=🔒 Üyelere Özel][/url][url=🔒 Üyelere Özel][img=🔒 Üyelere Özel][/url][url=🔒 Üyelere Özel][img=🔒 Üyelere Özel][/url][url=🔒 Üyelere Özel][img=🔒 Üyelere Özel][/url][url=🔒 Üyelere Özel][img=🔒 Üyelere Özel][/url]

süpper fiyata bu jako -
konya beyşehirden 1,5 yaşında kırmızı kuyruk kafes+3kg yem+ 6 çeşit ilaç + jako 600tl pazarlık yoktur

satılık kanarya ve saka melezleri -
2 adet saka melezı bulunmaktadr bır adette tepelı gloster erkek yavru muhabbet kusuylada takas yapabılırım

Sarı Kanarya Satılık&Takas (İzmir) -
Elimde Çok Güzel ötüşlü bir sarı kanaryam var.Yaklasık 1,5 yasında çook fazla öttüğünden ve güzel öttügünden emin olabilirsiniz.70 Tl ye satmaktayım istenirse Cins Köpek yavruları En büyüğü 4 Aylık olmak üzere Akvaryumlar dıs filitre Vb. ile takas tekliflerine açığım iletisim 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel (Genelde Hep açıktır msn`m)

jako hemde bu fiyata -
genç alışkın +kafes 600tl hayvan 10 numara irtibat 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

erkek JUMBOLAR!!! -
merhaba arkadaşlar! bu ilan Adana ve yakın illerdeki arkadaşlar için geçerlidir. elimde 3 adet erkek jumbo bulunmaktadır. Serkan KARDEŞLER ayrıntılı bilgi için; tlf:🔒 Üyelere Özel msn:🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel