Akvaryum Forumları

Satılık Akvaryum Malzemeleri

Midye harekatı (kısa FİLM izleyin) -
Merhaba MİDLER NASIL HAREKET EDERLER? Filmi İzlemeyi unutmayın. Akvaryumunuzdaki tekduzeli balık besisini sizde aşın ve akvaryumunuzda faklı canlılara yerverin .Ortalama 1 tatlısu göl kum midyesi(7 cm)saatte 20 lt suyu filtre eder.Yapay akvaryum ortamında doğal bir filtre görevi görürler.Midyelerle ilgili tüm bilgilere (kısa film,Resim ,Bakım,nakil,Adaptasyon,Besi,inci,uyarılar,gerekenler )Vb. 🔒 Üyelere Özel adresinden ulaşabilirsiniz.Midyelerin nasıl hareketiklerini İlgili sitede filmler menusunden kolaylıkla izleyebilirsiniz. Tüm soru ve önerieriniz Çekinmeden iletebilirsiniz. Doğal bir akvaryum merakı dileğiyle.Görüşmek üzere

SATILIK CİKLETLER!!!!!!!!!!! -
ARKADAŞLAR ELİMDE; 10 ADET YUNUS(3-4CM):TANESİ 4YTL 5 ADET SARI PRENSES(5 CM) :TANESİ 7YTL 6 ADET DAMIZLIK YUNUS(İKİ ERKEK,DÖRT DİŞİ): TANSESİ 20 YTL ÜÇ ADET PEMBE PAPAĞAN(10 CM): TANESİ 20 YTL 1 ADET KIRMIZI KARINLI PİRANHA(16CM): 20YTL OGUZ_ERDE88@HOTMAİL.COM DAN MAİL YOLUYLA ULAŞABİRSİNİZ

sıfır akvaryumlar -
DÜZ CAM SEHPALI(mobilyalı) 65*40*30 alttan ve üstten kuşaklı elektrik tesisatlı kapaklı sehpalı sıfır fiyatı : 110 YTL 80*42*30 alttan ve üstten kuşaklı elektrik tesisatlı kapaklı sehpalı sıfır fiyatı : 130 YTL 90*42*30 alttan ve üstten kuşaklı elektrik tesisatlı kapaklı sehpalı sıfır fiyatı : 140 YTL 100*42*30 alttan ve üstten kuşaklı elektrik tesisatlı kapaklı sehpalı sıfır fiyatı : 150 YTL LÜKS DÜZ SEHPALI (kapaklı mobilayalı) 80*50*40 alttan ve üstten kuşaklı elektrik tesisatlı kapaklı sehpalı sıfır fiyatı : 180 YTL 90*50*40 alttan ve üstten kuşaklı elektrik tesisatlı kapaklı sehpalı sıfır fiyatı : 200 YTL 100*50*40 alttan ve üstten kuşaklı elektrik tesisatlı kapaklı sehpalı sıfır fiyatı : 220 YTL 130*50*40 alttan ve üstten kuşaklı elektrik tesisatlı kapaklı sehpalı sıfır fiyatı : 380 YTL İSTENİLEN ÖLÇÜLERDE MOBİLYALI VE MOBİLYASIZ AKVARYUM YAPILIR..... İRTİBAT İÇİN : 🔒 Üyelere Özel E-mail : 🔒 Üyelere Özel

Aranıyorrrr -
Tatlı su karidesi arıyorum.Kiraz tercihimdir.Arıda olsa olabilir.Bide tatlı su karidesinin fiyatı hakkında bilgi verebilirseniz iyi olur.saygılar

Aranıyorrrr -
Tatlı su karidesi arıyorum.Kiraz tercihimdir.Arıda olsa olabilir.Bide tatlı su karidesinin fiyatı hakkında bilgi verebilirseniz iyi olur.saygılar

Aranıyorrrr -

Aranıyorrrr -

Aranıyorrrr -

Aranıyorrrr -

Aranıyorrrr -

hayalet -
selamlar, hayalet isteyenler benimle temasa geçebilir. 🔒 Üyelere Özel

hayalet -

hayalet -

her türlü bitki -
crypto corny, cüce amazon, eledya, marul, anabias nana, barteri, fongustelia, java moss elimde mevcut olup isteyenlere kargo ilede gönderebiliri. 🔒 Üyelere Özel

2-3 cm arası 6 bant brundi frontoza -
selamlar, isteyenler benimle temasa geçebilir.Gelip görebilir (istanbul/avcılar) 🔒 Üyelere Özel

2-3 cm arası 6 bant brundi frontoza -
selamlar, isteyenler benimle temasa geçebilir.Gelip görebilir (istanbul/avcılar) 🔒 Üyelere Özel

Hesaplı mobilyalı akvaryum -
135x50x75(h) 10 mm. camdan, alttan ve üstten kayıtlı, demir sehpa üzerine mobilya giydirme akvaryum. Üst kapak da komple mobilyadır. Kapağın içerisinde monteli vaziyette 5 adet 36 watt floresanları ile beraber 450 YTL. dir. Akvaryum İstanbul Acıbadem''de 1. katta bulunmaktadır. Akvaryumun resmini aşağıdaki linkten görebilirsiniz. 🔒 Üyelere Özel Akvaryumun içindeki 75 kg. siyah kum da, hediye edilecektir.

135x50x75(h) 10 mm. camdan, alttan ve üstten kayıtlı, demir sehpa üzerine mobilya giydirme akvaryum. Üst kapak da komple mobilyadır. Kapağın içerisinde monteli vaziyette 5 adet 36 watt floresanları ile beraber 450 YTL. dir. Akvaryum İstanbul Acıbadem''de 1. katta bulunmaktadır. Akvaryumun resmini aşağıdaki linkten görebilirsiniz. 🔒 Üyelere Özel Akvaryumun içindeki 75 kg. siyah kum da, hediye edilecektir.