Tatlı su karidesi arıyorum.Kiraz tercihimdir.Arıda olsa olabilir.Bide tatlı su karidesinin fiyatı hakkında bilgi verebilirseniz iyi olur.saygılar
slm manon bilgi veren arkadaş oldu mu?
ben de ilgileniyorum da karideslerle
ben de senin bilgilerinden yararlanırım
saygılar
Karides bulamadım.Bazı arkadaslar yardımcdı olmaya calıstı fakat ıstakoz ile karidesin farkını bilemediler heraldeki bana kocaman ıstakoz fotolarını gönderdiler sağolsunlar.Bulursam senide enkısa zamanda haberdar ederim.Saygılar
Arkadaslar istanbuldaysaniz kadikoy iskelesine bi gidin derim orda bir suru hayvan cesidi var bende ilk frontozayi orda gordum ama acemi arkadaslara ordan balik almayi pek tavsiye etmem cunku musteriyle pek ilgilenmiyorlar bilen arkadaslar gidip kendi begendiklerini alabilir.
Ben izmirdeyim.İzmir civarında bi haberiniz olursa muhakkak söyleyin ciddi alıcıyım.Tabii fiyat uygun olursa.Saygılar
Slm manon, bende izmirde oturuyorum. Bende aradım fakat bulamadım. Sadece hatayda bir akvaryumcu bayramdan sonra getireceğini söyledi. Umarım getirir, çünkü daha önce satıyormuş. Eğer getirirse seni haberdar ederim. Merak etme.
Arkadaşlar bayram geldi geçti halen haber yok.Nasıl bulcaz bunları biemiyom.Hepinizin gecmiş bayramını kutlarım.Saygılar