Akvaryum Forumları

Satılık Akvaryum Malzemeleri

hadiye ısıtıcı arıyorum -
arkadaşlar hediye ısıtıcı arıyorum

100-120 -
Slm arkadaşlar 100-120lt akvaryum arıyorum.İzmirde olması tercihimdir

satılık balık ACİL! -
10ar cm büyüklüğünde papagan balıklarımı ihtiyaçtan satıyorum 3ü 150 ytl. bilgi almak isteyenler mail atabilir (🔒 Üyelere Özel) resim yollanır.

satılık balık ACİL! -
10ar cm büyüklüğünde papagan balıklarımı ihtiyaçtan satıyorum 3ü 150 ytl. bilgi almak isteyenler mail atabilir (🔒 Üyelere Özel) resim yollanır.

uygun fiyata akvaryum malzemeleri -
izmirdeki arkadaşlar için her türlü akvaryum malzemesi temin edilir

her türlü filtre temin edilir -
atman f1 dış filtre :70 ytl atman f2 dış filtre :80 ytl atman f3 dış filtre :90 ytl atman f4 dış filtre :100 ytl ekol 15 süngerli dış filtre :50 ytl gap 1 filtre :13 ytl ultra 1 filtre :8 ytl gap 2 filtre :14 ytl ultra 2 filtre :8.25 ytl gap 2 filtre 1000 :15 ytl ultra 3 filtre :8.5 ytl gap 4 filtre :15.5 ytl ultra 4 filtre :8.75 ytl gap 6 filtre :16 ytl gap 7 filtre :14,5 ytl CHAMPİON FİLTRE 2200 :16 YTL gap 8 filtre :17 ytl CHAMPİON FİLTRE 3000 : 18 YTL gap 10 filtre:17 ytl CHAMPİON FİLTRE 3500 : 20 YTL has iç filtre :9.5 ytl CHAMPİON FİLTRE 300B : 17 YTL PRO40 filtre:75 ytl CHAMPİON FİLTRE 300D : 18 YTL atman filtre at-101 f iç :10 ytl magi iç filtre 200 lt :11 ytl atman filtre at-102 f iç :14 ytl magi iç filtre 700 lt :16 ytl atman filtre at-103 f iç :17.5 ytl magi iç filtre 1000lt :29 ytl atman filtre at-104 f iç :25 ytl HJ-511H sun sun iç filtre : 8 ytl atman filtre at-201 f iç :14 ytl shark 2001 filtre :10 ytl atman filtre at-202 f iç :17,5 ytl shark 3001 filtre :12,5 ytl atman filtre at-203 f iç :27 ytl atman filtre at-301 f iç :9 ytl atman filtre at-302 f iç :11 ytl atman filtre at-303 f iç :16 ytl atman filtre at-881 iç :25 ytl atman filtre at-882 iç :50 ytl atman filtre at-883 iç :60 ytl atman filtre hf-400 şelale :14 ytl ayrıntılı bilgi için 🔒 Üyelere Özel şehir dışına yollama imkanımız vardır toplu alımlarda indirim yapılır.

YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM!!!!! -
ARKADAŞLAR AKVARYUMUMDA BEYAZ BENEK OLUŞTU ISI SÜREKLİ SABİT BUNA NE SEBEP OLABİLİR? BİRDE COUTRA DİYE BİR İLAÇ KULLANDIM ŞU AN İLACI ÜÇÜNCÜ GÜNÜ AMA BİRAZ OLSUN İYLEŞME YOK. SİZCE NE YAPMALIYIM?????

ARKADAŞLAR AKVARYUMUMDA BEYAZ BENEK OLUŞTU ISI SÜREKLİ SABİT BUNA NE SEBEP OLABİLİR? BİRDE COUTRA DİYE BİR İLAÇ KULLANDIM ŞU AN İLACI ÜÇÜNCÜ GÜNÜ AMA BİRAZ OLSUN İYLEŞME YOK. SİZCE NE YAPMALIYIM?????

deniz akvaryumu -
merhaba ... tuzlu su akvaryumu kurmayı düşünüyorum ... tuzlu su akvaryumu ile ilgili bilgisi olan arkadaşlar varsa bana yardımcı olabilirlermi .... nasıl yapılır balık cins ve fiyatları nelerdir ..ona özel motor uygulamam gerekirmi .... bilgi verirseniz çok sevinirim .... teşekkürler ....

deniz akvaryumu -
merhaba ... tuzlu su akvaryumu kurmayı düşünüyorum ... tuzlu su akvaryumu ile ilgili bilgisi olan arkadaşlar varsa bana yardımcı olabilirlermi .... nasıl yapılır balık cins ve fiyatları nelerdir ..ona özel motor uygulamam gerekirmi .... bilgi verirseniz çok sevinirim .... teşekkürler ....

CİKLET YAVRULARI!!!!!!!! -
SATILIK TOPTAN VE YA PAREKENDE İSTEDİĞİNİZ MİKTARDA 3-4 CM LİK YUNUS VE AHLİ BULUNMAKTADIR. TANESİ 4YTL DİR. FİYAT İSE SON FİYATTIR. BANA 🔒 Üyelere Özel adresinden mail yoluyla ulaşabilirsiniz.

satılık leptosoma malasa -
elimde bulunan 12 adet 4E 8D leptosoma malasayı satıyorum boyları erkekler yaklaşık 8 cm. dişiler 7 cm. fiyatı adedi 25ytl. telefon numaram 🔒 Üyelere Özel

sizinde bitkileriniz akvaryumdan taşsın mı? -
elimde akvaryumun tabanına serilen e balıklara hiç bir zararı olmayan bir organik gübre var.. kimyasan içermiyor .. bilgi için 🔒 Üyelere Özel