135x50x75(h) 10 mm. camdan, alttan ve üstten kayıtlı, demir sehpa üzerine mobilya giydirme akvaryum. Üst kapak da komple mobilyadır. Kapağın içerisinde monteli vaziyette 5 adet 36 watt floresanları ile beraber 450 YTL. dir. Akvaryum İstanbul Acıbadem''de 1. katta bulunmaktadır.
Akvaryumun resmini aşağıdaki linkten görebilirsiniz.
🔒 Üyelere Özel
Akvaryumun içindeki 75 kg. siyah kum da, hediye edilecektir.
135x50x75(h) 10 mm. camdan, alttan ve üstten kayıtlı, demir sehpa üzerine mobilya giydirme akvaryum. Üst kapak da komple mobilyadır. Kapağın içerisinde monteli vaziyette 5 adet 36 watt floresanları ile beraber 450 YTL. dir. Akvaryum İstanbul Acıbadem''de 1. katta bulunmaktadır.
🔒 Üyelere Özel
🔒 Üyelere Özel
🔒 Üyelere Özel
merhaba arkadaşlar
2-3 cm boylarında rengini almış BRUNDİ
50 adette tane fiyatı 10 ylt
100 adette tane fiyatı 9 ytl
ilgilenen arkadaşlar bana mailden ulaşabilirler
🔒 Üyelere Özel
100*55*60(h) taşırma sistem 10 mm rodajlı camdan,
70*35*40 lık sump özel bir akvaryum
altında sehpa olarak 30*30 demir profil üzerine giydirme mobilyalı
akvaryumun üzerinde mobilya kapak mevcut
elektrik tesisatı henüz yapılmamıştı kurulum aşamasında olduğu için,
içerisinde pak forumdan yapılmış kayrak görünümlü fonu içinde yaklaşık 60 kg. kumu, taşları, sump içerisinde elyafı,mercan kırığı kumu,süngeri,seramik boncukları dahildir.
Fiyatı : 550 YTL dir
100*25*30 piyasada satılan standart akvaryumlardan aliminyum kapaklı, bir camı değişti şuan acil ve karantina akvaryumu olarak kullanılıyor
elektirik tesisatı dahil 20 YTL
70*20*30 buda piyasada satılan standart olanlardan ve halen içinde kumu v.s çalışır vaziyette kapağı plastik ve elektirik tesisatı da içinde buda 20 YTL
Kumu v.s. verilmeyecektir.
Mümkünse resim istenilmemesi rica olunur çünki,dijital makinam yok, isteyen gelip görebilir..
Akvaryumlara bakmak için ücret talep etmiyorum.
Saygılar,
100*55*60(h) taşırma sistem 10 mm rodajlı camdan,
70*35*40 lık sump özel bir akvaryum
altında sehpa olarak 30*30 demir profil üzerine giydirme mobilyalı
akvaryumun üzerinde mobilya kapak mevcut
elektrik tesisatı henüz yapılmamıştı kurulum aşamasında olduğu için,
içerisinde pak forumdan yapılmış kayrak görünümlü fonu içinde yaklaşık 60 kg. kumu, taşları, sump içerisinde elyafı,mercan kırığı kumu,süngeri,seramik boncukları dahildir.
Fiyatı : 550 YTL dir
100*25*30 piyasada satılan standart akvaryumlardan aliminyum kapaklı, bir camı değişti şuan acil ve karantina akvaryumu olarak kullanılıyor
elektirik tesisatı dahil 20 YTL
70*20*30 buda piyasada satılan standart olanlardan ve halen içinde kumu v.s çalışır vaziyette kapağı plastik ve elektirik tesisatı da içinde buda 20 YTL
Kumu v.s. verilmeyecektir.
Mümkünse resim istenilmemesi rica olunur çünki,dijital makinam yok, isteyen gelip görebilir..
Akvaryumlara bakmak için ücret talep etmiyorum.
Saygılar,
Arkadaşlar Damızlık erkek yunusum öldüğünden dolayeı az 20cm boyunda kafa yapmış,en yapmış orjinal ve hala çiftleşebilen erkek yunusa ihtiyacım var.Boyle damızlık bir yunusu olan cvp yazsın lutfen
Arkadaşlar Damızlık erkek yunusum öldüğünden dolayeı az 20cm boyunda kafa yapmış,en yapmış orjinal ve hala çiftleşebilen erkek yunusa ihtiyacım var.Boyle damızlık bir yunusu olan cvp yazsın lutfen
Sudaki ph değerini asitsel bir ortamda stabilize eder. Zararlı bakteri alg eve fungusların oluşumunu engeller. Üretim akvaryumlarında kullanılmasında, suda yavaş çözülen hümik asit verir, bu doğurganlığı artırır. Suya sürekli ve yavaşça içerisinde bulunan trace element ve vitaminleri vererek suyun kalitesini yüksek tutar.Discus,kardinal neon…vb güney Amerika kökenli balık akvaryumlarında bu balık türlerinin yaşadığı ortam yumuşaklığını ve eskiliğini suya kazandırır suyu mineraller bakımından zenginleştirir ve benim tarafımdan 275 gr ağırlıkta ve 800 ml hacimde 10 ytl lik naylon torbalara bölünerek paketlenir ve siz akvaryumseverler için satışa sunulur..msn adresim 🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel
bana ulaşin resimde gönderim fiyatta anlaşaşlim tam bi deniz akvaryumu havasi yarario akvaryumde mercanlari üzerinde gezinio kırmızı mercanlarin üzerinde çok hoş 25 ytl olabilir fiyati am bana teşekkür edeceksinis daaha önce vedim 1 tandaha türkiyede bulamayacaginiz tek hayvan diebilirim adresim 🔒 Üyelere Özel
Üyelere Özel İçerik
Bu bilgi üyelere özeldir. Görüntülemek için giriş yapın veya üye olun.