200 ytl civarı yavru en fazla 3-4 aylık golden arıyorum. uzun zamandır ilanları takip ediyorum ama malesef ücret çok fazla geliyor.hayvanları çok seviyorum emin olun ona çok iyi bakıcam.
izmirde apartman dairesinde bakabilceğimiz bir köpek arıyoruz.köpeklere karşı sewgimiz çok bunedenle ii bakabiliceğimize inanıoruz.özellikle terrier cinsi olursa daha ii olur eğer yardımcı olmak istiosanız 🔒 Üyelere Özel dan bana ulaşabilirsiniz...
izmirde apartman dairesinde bakabilceğimiz bir köpek arıyoruz.köpeklere karşı sewgimiz çok bunedenle ii bakabiliceğimize inanıoruz.özellikle terrier cinsi olursa daha ii olur eğer yardımcı olmak istiosanız 🔒 Üyelere Özel dan bana ulaşabilirsiniz...
ORJİNAL IRKLARDA ROT GOLDEN HUSKY COCKER KANGAL V.B. ÜRETMEKTEYİZ. ÇOK UYGUN ŞARTLARDA AŞILARI YAPILMIŞ OLARAK TEMİN EDİLİR. ANKARA
DENİZ HANIM
TEL 🔒 Üyelere Özel
312 814 63 48
beagle cinsi köpek arıyorum evim çok müsait ve eşimle ben tam bir hayvanseveriz evimizi daha da neşeli hale getirecek bir köpek istiyoruz beagle tercihimizdir ücretli olur ise en fazla 150 ytl verebiliriz
Salihli/Manisa`dayım 2-6 ay arası özel bir eğitim için safkan rottveiler arıyorum, erkek-dişi farketmez, dişi olması sadakat açışından tercihimdir. GSM 🔒 Üyelere Özel
Salihli/Manisa`dayım 2-6 ay arası özel bir eğitim için safkan rottveiler arıyorum, erkek-dişi farketmez, dişi olması sadakat açışından tercihimdir. GSM 🔒 Üyelere Özel
Merhaba, 9 yaşındaki oğlum uzun zamandır bir Cavalier King Charles köpeği arzuluyor. Alışveriş merkezlerindeki Petshop`lardan köpek almak istemiyoruz, çoğu hasta ve fiyatları uçuk. Balkan ülkelerden kaçak gelen yavru da istemiyoruz. "Pedigree" (ırkın belgesi), aşısı tamam olan bir yavru arıyoruz. Kimin İstanbul`da doğum yapmış veya yakında yapacak bir "Cavalier King Charles" köpeği var?
Üyelere Özel İçerik
Bu bilgi üyelere özeldir. Görüntülemek için giriş yapın veya üye olun.