Köpek Forumları

Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

Cavalier King Charles Yavru -
Merhaba, 9 yaşındaki oğlum uzun zamandır bir Cavalier King Charles köpeği arzuluyor. Alışveriş merkezlerindeki Petshop`lardan köpek almak istemiyoruz, çoğu hasta ve fiyatları uçuk. Balkan ülkelerden kaçak gelen yavru da istemiyoruz. "Pedigree" (ırkın belgesi), aşısı tamam olan bir yavru arıyoruz. Kimin İstanbul`da doğum yapmış veya yakında yapacak bir "Cavalier King Charles" köpeği var?

ingiliz veya fıransız bulldog 600 ytl verebilirim -
selam arkadaşlar fıransız bulldog veya ingiliz bulldog yada pug arıyorum 600 ytl para vere bilirim taksitle satankişi taksit seceneklerini suna bilir bana elinde bu köpeklerden olan var ise emailim ( 🔒 Üyelere Özel) fiyatı ve taksit secenekleri nasıl olabilirdiye mail atsın eger yardımcı olan arkadaşlar olursa hepsine teşekurlerimi simdiden sunuyorum

selam arkadaşlar fıransız bulldog veya ingiliz bulldog yada pug arıyorum 600 ytl para vere bilirim taksitle satankişi taksit seceneklerini suna bilir bana elinde bu köpeklerden olan var ise emailim ( 🔒 Üyelere Özel) fiyatı ve taksit secenekleri nasıl olabilirdiye mail atsın eger yardımcı olan arkadaşlar olursa hepsine teşekurlerimi simdiden sunuyorum

Boxer yawrusu arıyorum acil!!!(ücretli yada ücretsiz) -
slm arkadaşlar 3 aylık acil ırk standartlarına uygun beyaz kahverengi bir boxer arıorum 250 YTL ye kadar ücret verebilirim çok acil arıyorum yardımcı olursanız sevinirim Not: Köpek ankaradan olsun başka bi şehirden kesinlikle aramayın öle göndeririz fln die gönderdiğinz mal deildir!!! Cep numaram:🔒 Üyelere Özel Hotmail adresim:🔒 Üyelere Özel

pekines aranıyor izmir -
arkadaşlar acil kahve rengi pekines yavrusu arıyoruz.ilgileniyorsanız 🔒 Üyelere Özel msn adresim

pekines aranıyor izmir -
arkadaşlar acil kahve rengi pekines yavrusu arıyoruz.ilgileniyorsanız 🔒 Üyelere Özel msn adresim

pekines aranıyor izmir -

WEBSİTE KARŞILIĞINDA-labrador veya golden retriever -
merhaba ben web tsarımcıyım ..yavru bir labrador veya golden retriever istiyoum..bunun karşılığında website yapabilirim :)

WEBSİTE KARŞILIĞINDA-labrador veya golden retriever -
merhaba ben web tsarımcıyım ..yavru bir labrador veya golden retriever istiyoum..bunun karşılığında website yapabilirim :)

ISPARTAYA GOLDEN BİR DOST ARIYORUM -
merhaba ben ıspartada oturuyorum evimize bir bebek arıyoruz golden tercihimdir çünkü 2 yaşında bir kızım war çok fazla para weremem zaten gerçekten hayvan sevgisi olan çok bi para talep etmez. sadece ona güsel bakılmasını ister lütfen bana yardımcı olun 🔒 Üyelere Özel

ewimize hiç büyümeyecek bi bebek arıyoruz GOLDEN -
merhaba ben ıspartada oturuyorum evimize bir bebek arıyoruz golden tercihimdir çünkü 2 yaşında bir kızım war çok fazla para weremem zaten gerçekten hayvan sevgisi olan çok bi para talep etmez. sadece ona güsel bakılmasını ister lütfen bana yardımcı olun

AMERİCAN COCKER arıyorumm:( -
arkadaslar 100 -150 milyon arası en fazla 2 aylık yavru american cocker arıyorum:( istanbuldayımm ve ancak istanbul icinden alabilirm...yardımcı olabilicek arkadaslar 🔒 Üyelere Özel adresnden bana ulasabilirlerr sımdıden tesekkrler:):)

yavru SAİNT BERNARD arıyorum.. -
Arkadaşlar, yavru saint bernard arıyorum.Saint bernardın insanlarla ilişkilerinin iyi olduğunu duydum.Elinde Bulunan arkadaşlar ACİLLL yardımcı olursa sevinirim.(ÜCRETLİ veya ÜCRETSİZ)

yavru SAİNT BERNARD arıyorum.. -
Arkadaşlar, yavru saint bernard arıyorum.Saint bernardın insanlarla ilişkilerinin iyi olduğunu duydum.Elinde Bulunan arkadaşlar ACİLLL yardımcı olursa sevinirim.(ÜCRETLİ veya ÜCRETSİZ)

3 Yasındaki Oglum`a Dogum Günü HEdiyesi YAVRU HER CİN OLABİLİR (ANTALYA) -
3 Yasında bi oglum var ve onumuzdeki hafta sonu dogum gunu mumkunse her cins yavru kopek olabilir..Mail 🔒 Üyelere Özel

yavru terrier arıyorum -
erkek yavru terrier arıyorum bu konuda yardımcı oluriseniz sevinirim.

yavru terrier arıyorum -

yavru terrier arıyorum -