Merhaba, 9 yaşındaki oğlum uzun zamandır bir Cavalier King Charles köpeği arzuluyor. Alışveriş merkezlerindeki Petshop`lardan köpek almak istemiyoruz, çoğu hasta ve fiyatları uçuk. Balkan ülkelerden kaçak gelen yavru da istemiyoruz. "Pedigree" (ırkın belgesi), aşısı tamam olan bir yavru arıyoruz. Kimin İstanbul`da doğum yapmış veya yakında yapacak bir "Cavalier King Charles" köpeği var?
selam arkadaşlar fıransız bulldog veya ingiliz bulldog yada pug arıyorum 600 ytl para vere bilirim taksitle satankişi taksit seceneklerini suna bilir bana elinde bu köpeklerden olan var ise emailim ( 🔒 Üyelere Özel) fiyatı ve taksit secenekleri nasıl olabilirdiye mail atsın eger yardımcı olan arkadaşlar olursa hepsine teşekurlerimi simdiden sunuyorum
selam arkadaşlar fıransız bulldog veya ingiliz bulldog yada pug arıyorum 600 ytl para vere bilirim taksitle satankişi taksit seceneklerini suna bilir bana elinde bu köpeklerden olan var ise emailim ( 🔒 Üyelere Özel) fiyatı ve taksit secenekleri nasıl olabilirdiye mail atsın eger yardımcı olan arkadaşlar olursa hepsine teşekurlerimi simdiden sunuyorum
slm arkadaşlar 3 aylık acil ırk standartlarına uygun beyaz kahverengi bir boxer arıorum 250 YTL ye kadar ücret verebilirim çok acil arıyorum yardımcı olursanız sevinirim Not: Köpek ankaradan olsun başka bi şehirden kesinlikle aramayın öle göndeririz fln die gönderdiğinz mal deildir!!!
Cep numaram:🔒 Üyelere Özel
Hotmail adresim:🔒 Üyelere Özel
merhaba ben ıspartada oturuyorum evimize bir bebek arıyoruz golden tercihimdir çünkü 2 yaşında bir kızım war çok fazla para weremem zaten gerçekten hayvan sevgisi olan çok bi para talep etmez. sadece ona güsel bakılmasını ister lütfen bana yardımcı olun 🔒 Üyelere Özel
merhaba ben ıspartada oturuyorum evimize bir bebek arıyoruz golden tercihimdir çünkü 2 yaşında bir kızım war çok fazla para weremem zaten gerçekten hayvan sevgisi olan çok bi para talep etmez. sadece ona güsel bakılmasını ister lütfen bana yardımcı olun
arkadaslar 100 -150 milyon arası en fazla 2 aylık yavru american cocker arıyorum:( istanbuldayımm ve ancak istanbul icinden alabilirm...yardımcı olabilicek arkadaslar 🔒 Üyelere Özel adresnden bana ulasabilirlerr sımdıden tesekkrler:):)
Arkadaşlar, yavru saint bernard arıyorum.Saint bernardın insanlarla ilişkilerinin iyi olduğunu duydum.Elinde Bulunan arkadaşlar ACİLLL yardımcı olursa sevinirim.(ÜCRETLİ veya ÜCRETSİZ)
Arkadaşlar, yavru saint bernard arıyorum.Saint bernardın insanlarla ilişkilerinin iyi olduğunu duydum.Elinde Bulunan arkadaşlar ACİLLL yardımcı olursa sevinirim.(ÜCRETLİ veya ÜCRETSİZ)