Köpek Forumları

Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

erkek husky yavrusu aríyorum -
200 ytl ye kadar alabilirim. ankarada oturuyorum. 🔒 Üyelere Özel bu fiyata veren varsa lütfen benimle irtibata gecsin.

ARKADAŞLAR LÜTFEN BARINAKLARA BAKIN -
TUZLANINKOPEKLERİ.COM

temiz bir köpek arıyorum -
Ben temiz, fazla havlamayan, uysal, sadık, kolay eğitilebilen bir süs köpeği arıyorum.Kaniş, maltese, american cocker spaniel, papillon, pekingese, bulldog, boston terrier veya pomeranian olursa sevinirim.Ama başka bir cins süs köpeğide olabilir.Yeterki bir süs köpeği olsun.Bana 🔒 Üyelere Özel`dan ulaşabilirsiniz.Cevaplarınızı bekliyorum. Sevgilerle.

acillllllll ingiliz bull terrier yavrusu aranıyor -
bull terier yavrusu arıyoruz çok acil elinde olan varsa mail atsın 🔒 Üyelere Özel

ARKADAŞLAR LÜTFEN BARINAKLARA BAKIN -
gerçekten kararlıysanız barınaklara MUTLAKA bakın gerçekten istediğiniz gibi bir köpek bulucaksınız bir çok cins ve kırma köpek var ve en çok onşların sahiplendirilmeye ihtiyacı var lütfen bakın.tuzlanınkopekleri.com a ve bulundugunuz ilin barınaklarının sitelerine bakın..

rottweiler -
arkadaslar aydında universite ogrencisiyim cok param yok 150 200 m kadar verebileceğim bir rott arıyorum kesinlikle kırma istemiyorum kırma köpeğede kesinlikle karşıyım hayvanın doğasıyla oynanmamalı bence sadece mamayla beslenecektir.bahceli evde oturuyorum ama evin içinde bakmayı dusunuyorum

rottweiler -
arkadaslar aydında universite ogrencisiyim cok param yok 150 200 m kadar verebileceğim bir rott arıyorum kesinlikle kırma istemiyorum kırma köpeğede kesinlikle karşıyım hayvanın doğasıyla oynanmamalı bence sadece mamayla beslenecektir.bahceli evde oturuyorum ama evin içinde bakmayı dusunuyorum

rottweiler -

rottweiler -

rottweiler -

İngiliz Spaniel Cocker Yavrusu Arıyorum Dişi -
İngiliz Spaniel Cocker yavrusu arıyorum. Anne altından ya da yaşını tamamlamamış ve kısırlaştırılmamış olmasını istiyorum. Hayvanların para ile satılmasına karşıyım ancak satan öğrenci ise "eğitim yardımı" olarak kendisine yardım edebilirim. Ya da yaptığı masraflar karşılığında isteyenlere masraflarını da verebilirim. 🔒 Üyelere Özel

İngiliz Spaniel Cocker Yavrusu Arıyorum Dişi -
İngiliz Spaniel Cocker yavrusu arıyorum. Anne altından ya da yaşını tamamlamamış ve kısırlaştırılmamış olmasını istiyorum. Hayvanların para ile satılmasına karşıyım ancak satan öğrenci ise "eğitim yardımı" olarak kendisine yardım edebilirim. Ya da yaptığı masraflar karşılığında isteyenlere masraflarını da verebilirim. 🔒 Üyelere Özel

Eğitimli Husky köpeğim var isteyenlere duyurulr -
Selam arkadaşlar husky köpek isteyen çok.ama biliyorsunuz ki kolay bulunmuyor.Benim husky cinsi bir köpeğim var ve ben üni gideceğim.ailem de çalışıyor ewde tek kalamayacağından vermek istiyorum.köpeğimin ew terbiyesi var tuvaletini yapmaz.ve eğitimli.oturmayı kalkmayı biliyor.sizinle ilk tanıştığında size ptisini uzatıyor:) çok akıllı ve bir gözü masmavi diğeri ela yeşil gibi.Dişi 1 yaşını geçmemiş.İstanbul büyükçekmecede oturuyorum.parada gözüm yok o yüzden 100 ytl ye vereceğim.isteyenler bana ulaşsın..

Eğitimli Husky köpeğim var isteyenlere duyurulr -
Selam arkadaşlar husky köpek isteyen çok.ama biliyorsunuz ki kolay bulunmuyor.Benim husky cinsi bir köpeğim var ve ben üni gideceğim.ailem de çalışıyor ewde tek kalamayacağından vermek istiyorum.köpeğimin ew terbiyesi var tuvaletini yapmaz.ve eğitimli.oturmayı kalkmayı biliyor.sizinle ilk tanıştığında size ptisini uzatıyor:) çok akıllı ve bir gözü masmavi diğeri ela yeşil gibi.Dişi 1 yaşını geçmemiş.İstanbul büyükçekmecede oturuyorum.parada gözüm yok o yüzden 100 ytl ye vereceğim.isteyenler bana ulaşsın..

200 ytl ye yavru golden arıyorum!! -
200 ytl civarı yavru en fazla 3-4 aylık golden arıyorum. uzun zamandır ilanları takip ediyorum ama malesef ücret çok fazla geliyor.hayvanları çok seviyorum emin olun ona çok iyi bakıcam.

200 ytl civarı yavru en fazla 3-4 aylık golden arıyorum. uzun zamandır ilanları takip ediyorum ama malesef ücret çok fazla geliyor.hayvanları çok seviyorum emin olun ona çok iyi bakıcam.