Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum
200 ytl ye yavru golden arıyorum!!
200 ytl civarı yavru en fazla 3-4 aylık golden arıyorum. uzun zamandır ilanları takip ediyorum ama malesef ücret çok fazla geliyor.hayvanları çok seviyorum emin olun ona çok iyi bakıcam.
benim 2 aylık goldenim var(erkek).malesef vermek zorundayım:(eklerseniz konuş[email protected]
Ben 1-2 ayLık erkek golden istiyorum..2Aydır sitelere bakıp takip ediyorum ilanları.Ama konuştuğum kişiler hep köpeklerinin wermiş oluyolar..Bi türlü zamanlamayı tutturamadım..
bi köpeğin annesinden ayrılması için enaz 2ay gerekir malum sağlıklı olması için 2ay süt fln gerekmiş:D bnde 3 aylık erkek golden yawrusu var izmirdenim ilgilenirsen 05395613093 250ytl
daha yeni bana gelen dünyalar tatlısı saf goldenı vermek zorunda kaldım. annem en başta tamam demişti ancak şuan çok korkuyor ve kendi evinde rahatçana dolaşamıyor. bu yüzden ona bi yuva bulmak zorundayım. daha 3 aylık bugune kadar olan bütün aşıları yapılmış. whiskey ile birlikte yanında yatağı, oyuncakları, tasması, maması, vitamini yani ona ait olan herşeyi vereceğim. gündüzleri okulda olduğum için öğlen 1 den sonra ulaşırsanız sevinirim. yer: istanbul numaram: 0555 585 46 67 250 ytl ye hepsini veriyorum. sağlık karneside var ayrıca ensesinde kaybolduğunda bulunabilmesi için çipde var
Satılık Golden yavruları köpekler seceleridir dişi köpek portekizden erkek köpek ise türkiyeden alınmıştır 8 yavru doğdu 2 tanesine kendim bakacağım ama hepsine bakmam mümkün değil 4 adet erkekli dişili yavrular satılıktır fiyatı erkekler 400Ytl dişiler 350Ytl ararsanız konuşabiliriz istanbul sarıyerden Mehmet DEMİRBAĞ Gsm:05547377127 - 05356681248 - 05466769636 msn adresim [email protected]
İst.Maltepedeyim.9 aylık dişi Golden Retrieverim var.Özel eşyaları ile birlikte vereceğim.Aşıları yapılmıştır. [email protected]