Köpek Forumları

Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

yavru köpek arıyorum -
american cocker poodle ya da cavalier king charles spanieli türü köpek arıyorum. 2 aylıktan küçük, erkek olması tercihimdir. iyi bakılacağından şüpheniz olmasın

yavru köpek arıyorum -
american cocker poodle ya da cavalier king charles spanieli türü köpek arıyorum. 2 aylıktan küçük, erkek olması tercihimdir. iyi bakılacağından şüpheniz olmasın

yavru köpek arıyorum -

yavru köpek arıyorum -

yavru köpek arıyorum -

yavru köpek arıyorum -

Labrador-Rottweiler-Alman Kurdu aranıyor -
Labrador-Rottweiler-Alman Kurdu cinsi köpeklerin herhangi birinden 1 yavru arıyorum. Msn: 🔒 Üyelere Özel

İstanbul`a yavru terrier (malta) -
istabul üsküdardayız. Bembeyaz bir Yavru terrieri sahiplenmek istiyoruz. İlgilenenler not bırakırsa ulaşırız. Teşekkürler

istabul üsküdardayız. Bembeyaz bir Yavru terrieri sahiplenmek istiyoruz. İlgilenenler not bırakırsa ulaşırız. Teşekkürler

ölen köpeğimin yerini doldurucak bi dost arıyorum lütfen yardımcı olun -
bundan 6 ay kadar önce köpeğim alex i kaybettim . bu yüzden bir daha beslemek istemiyordum ama dayanamıyorum inş bana yardımcı olursunuz. üniversite öğrencisiyim ve sadece iyi bakabileceğimi söleyebilirim. ücretsiz verebilecek kişilerin ilgilenmesini isterim çünkü onlara bir fiyat biçmek çok saçma. antalyada oturuyorum bahçeli bir evimiz var rot,golden,alman kurdu,husky,doberman olabilir ama cinsi çok önemli değil bunlar olursa sevinirim şimdiden ilginize teşekkürler 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

Rottweiler, Alman Kurdu, Labrador -
Bu üç cinsten birisinden İLK DOĞAN olmak şartıyla yavru arıyorum.Ödeme taksitsiz banka havalesi ya da şehire göre naikt olarak yapılacaktır.Yavrunun anne ve babasının ayrıntılı resimlerini görmem gerek.Secereli olmasıda gerek(Ne aldığımı bileyim).Aşılarının yapılmış olması ve kimlik kartını olması gerek.Köpeği yılbaşında kardeşime hediye olarak göndereceğim.Yani süpriz olacak ve acil bir durum söz konusu.En önemlisi köpeği satan kişinin ırk olarak garanti vermesi gerekiyor. Not: Yavruyu aldıktan sonra uzman veteriner tarafından kontrol ettireceğim.O yüzden safkan ve secereli yavru satanlar benle temas kursunlar. Ulaşım için: Msn: 🔒 Üyelere Özel@hotmail.com Msn2: 🔒 Üyelere Özel mail: 🔒 Üyelere Özel

Rottweiler, Alman Kurdu, Labrador -
Bu üç cinsten birisinden İLK DOĞAN olmak şartıyla yavru arıyorum.Ödeme taksitsiz banka havalesi ya da şehire göre naikt olarak yapılacaktır.Yavrunun anne ve babasının ayrıntılı resimlerini görmem gerek.Secereli olmasıda gerek(Ne aldığımı bileyim).Aşılarının yapılmış olması ve kimlik kartını olması gerek.Köpeği yılbaşında kardeşime hediye olarak göndereceğim.Yani süpriz olacak ve acil bir durum söz konusu.En önemlisi köpeği satan kişinin ırk olarak garanti vermesi gerekiyor. Not: Yavruyu aldıktan sonra uzman veteriner tarafından kontrol ettireceğim.O yüzden safkan ve secereli yavru satanlar benle temas kursunlar. Ulaşım için: Msn: 🔒 Üyelere Özel@hotmail.com Msn2: 🔒 Üyelere Özel mail: 🔒 Üyelere Özel

Selamlar -
dişi english cocker arıyorum 1 yaşında yada 1,5 yaşında ücrette anlaşırız,yeterki hayvanın tuvalet terbiyesi olsun,

golden ya da labrador -
istanbuldayım. 1 yaşından küçük ve dişi golden ya da labrador arıyorum. iletişim için: 🔒 Üyelere Özel teşekkürler.

golden retriever yavru arıyorum.. -
merhabalar.ben boluda bir köyde yaşıyorum.bahçeli evimiz var.bir arkadaş,can,dost,yoldaş arıyorum kendime.gözlerinin içine bakıp aglıyabiilecegim,mutlulugumda boynuna sarılıp kucaklayabilecegim bir can arıyorum.bu konuda yardımcı olursanız çok mutlu olurum.şimdiden çokkk teşekkür ederim.

Beagle erkek yavru arıyorum. İstanbul -
Selamlar, Ben İstanbul`dan Taisia. Uzun süredir tutkunu olduğum Beagle yavrusu edinmek istiyorum. Mesleğim icabı işlerimi ev ofisimden yürüttüğüm için köpeğiniz ilgisizlik, yalnızlık nedir bilmez. Üstelik, evimde ona mükemmel arkadaşlık edecek Rusça, Türkçe ve İngilizce konuşan dünya tatlısı bir muhabbet kuşum da var! Ücretsiz Beagle erkek yavru verebilecek arkadaşlara şimdiden çok minnettarım. En derin saygılarımla, Taisia Moise GSM: 🔒 Üyelere Özel

AnkaradaN Ücretsiz Köpek Arıyoruz !!! -
mrb arkadaşlar biz ankarada yaşamaktayız we ailecek bir köpek sahibi olmak istiyoruz herhangi bir ücret weremeyeceğiz eğer köpeği olupta sewgi ile bakılmasını isteyen arkadaşlardan yardım bekliyoruz bir köpek sahibi olmak istiyoruz cinsi hiç farketmez sadece bize arkadaşlık etsiz yeter werebilecek arkadaşlar 🔒 Üyelere Özel adresinden bana ulaşabilirler şimdiden teşekkürler

YAVRU KÖPEK ARIYORUM CİNSİ FARKETMEZ?/İST -
Öncelikle merhaba...yavru köpek arıyorum fiyatlar uygun olmadığından köpek alamadım.önceden köpek baktığım için zorluk çekmem,bahçemde var evimdede bakabilirim benim için farketmez.yavru bir köpek istiyorum.cinsi farketmez SAFkan olması yeterli...içimizdeki arkadaşlardan köpeği doğurmuş ve vermek isteyen varsa alabilirim.İstanbulda oturuyorum.şehir dışından alamam.ciddi olanlar eklesin lütfen.telefon numaramı vermek istemiyorum çünkü geç saatte arıyanlar oluyor.herkese iyi günler... MSN:🔒 Üyelere Özel

YAVRU KÖPEK ARIYORUM CİNSİ FARKETMEZ?/İST -
Öncelikle merhaba...yavru köpek arıyorum fiyatlar uygun olmadığından köpek alamadım.önceden köpek baktığım için zorluk çekmem,bahçemde var evimdede bakabilirim benim için farketmez.yavru bir köpek istiyorum.cinsi farketmez SAFkan olması yeterli...içimizdeki arkadaşlardan köpeği doğurmuş ve vermek isteyen varsa alabilirim.İstanbulda oturuyorum.şehir dışından alamam.ciddi olanlar eklesin lütfen.telefon numaramı vermek istemiyorum çünkü geç saatte arıyanlar oluyor.herkese iyi günler... MSN:🔒 Üyelere Özel