Merhabalar evimde bakabileceğim yavru pitbull ve ya rot cinsi köpek arıyorum.Ücretsiz olursa daha iyi olur.Ama 100 ytl gibi bir ücrette ödiyebilirim.Evimde bir kızım var ona arkadaşlıkta yapmasını istiyorum eşim ve ben pitbull ve rot hastası olduğumuz için tercihimiz bu köpeklerden yana.saygılar
İletişim:
MSN: 🔒 Üyelere Özel
Tel:🔒 Üyelere Özel
Merhabalar evimde bakabileceğim yavru pitbull ve ya rot cinsi köpek arıyorum.Ücretsiz olursa daha iyi olur.Ama 100 ytl gibi bir ücrette ödiyebilirim.Evimde bir kızım var ona arkadaşlıkta yapmasını istiyorum eşim ve ben pitbull ve rot hastası olduğumuz için tercihimiz bu köpeklerden yana.saygılar
İletişim:
MSN: 🔒 Üyelere Özel
Tel:🔒 Üyelere Özel
Çok Köpek baktım ve hala bakıyorum evımın bahcesı ve kocman bır terasım var şimdide bir Alman Kurdum (German Shepherd) var ama birtanede Husky istiyorum cok iyi bakabilirim ona ilgilenen arkadaşlar 🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel ulaşabilirler...
slm ben gökhan erzurumda yalnız yasıyorum.yalnızlıgımı paylasak bir köpek arayısındayım erzurumda köpek bulmak cok zor gercekden.apartmanda besleyebilecegim bir cins yavru arıyorum.golden tercihimdir cok seviyorum ama cokta önemli deil cinsi...
🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel
slm ben gökhan erzurumda yalnız yasıyorum.yalnızlıgımı paylasak bir köpek arayısındayım erzurumda köpek bulmak cok zor gercekden.apartmanda besleyebilecegim bir cins yavru arıyorum.golden tercihimdir cok seviyorum ama cokta önemli deil cinsi...
merhabalar..bugüne kadar kedi, köpek,papağan besledim.şuanda da bir köpeğim olmasını çok istiyorum,istanbul`da yaşıyorum.özellikle rottweilerları çok eviyorum=)
merhabalar..bugüne kadar kedi, köpek,papağan besledim.şuanda da bir köpeğim olmasını çok istiyorum,istanbul`da yaşıyorum.özellikle rottweilerları çok eviyorum=)
merhaba adım hasan yasım 30 bahçeli bir evim var ve golden istiyorum ama kopege verecek param yok acıkcası ucretsiz golden yada onun gibi yumusak huylu kopek vermek isteyen varsa bana ulassın 🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel ilginizi bekliyorum istanbul sefakoy de oturuyorum yer nerde oldugunuz onemli deil gerekirse gelip alabilirim
american cocker
poodle
ya da cavalier king charles spanieli türü köpek arıyorum.
2 aylıktan küçük, erkek olması tercihimdir. iyi bakılacağından şüpheniz olmasın
american cocker
poodle
ya da cavalier king charles spanieli türü köpek arıyorum.
2 aylıktan küçük, erkek olması tercihimdir. iyi bakılacağından şüpheniz olmasın
Üyelere Özel İçerik
Bu bilgi üyelere özeldir. Görüntülemek için giriş yapın veya üye olun.