Köpek Forumları

Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

Pitbull ve ya Rot Arıyorum -
Merhabalar evimde bakabileceğim yavru pitbull ve ya rot cinsi köpek arıyorum.Ücretsiz olursa daha iyi olur.Ama 100 ytl gibi bir ücrette ödiyebilirim.Evimde bir kızım var ona arkadaşlıkta yapmasını istiyorum eşim ve ben pitbull ve rot hastası olduğumuz için tercihimiz bu köpeklerden yana.saygılar İletişim: MSN: 🔒 Üyelere Özel Tel:🔒 Üyelere Özel

Pitbull ve ya Rot Arıyorum -
Merhabalar evimde bakabileceğim yavru pitbull ve ya rot cinsi köpek arıyorum.Ücretsiz olursa daha iyi olur.Ama 100 ytl gibi bir ücrette ödiyebilirim.Evimde bir kızım var ona arkadaşlıkta yapmasını istiyorum eşim ve ben pitbull ve rot hastası olduğumuz için tercihimiz bu köpeklerden yana.saygılar İletişim: MSN: 🔒 Üyelere Özel Tel:🔒 Üyelere Özel

BURSA`dan Siberian Husky Cinsi Erkek Dişi Fark etmez köpek arıyorum... -
Çok Köpek baktım ve hala bakıyorum evımın bahcesı ve kocman bır terasım var şimdide bir Alman Kurdum (German Shepherd) var ama birtanede Husky istiyorum cok iyi bakabilirim ona ilgilenen arkadaşlar 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel ulaşabilirler...

yalnız yasıyorum yalnızlığımı paylasacak bir yavru arıyorum... -
slm ben gökhan erzurumda yalnız yasıyorum.yalnızlıgımı paylasak bir köpek arayısındayım erzurumda köpek bulmak cok zor gercekden.apartmanda besleyebilecegim bir cins yavru arıyorum.golden tercihimdir cok seviyorum ama cokta önemli deil cinsi... 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

slm ben gökhan erzurumda yalnız yasıyorum.yalnızlıgımı paylasak bir köpek arayısındayım erzurumda köpek bulmak cok zor gercekden.apartmanda besleyebilecegim bir cins yavru arıyorum.golden tercihimdir cok seviyorum ama cokta önemli deil cinsi... 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

TİBET MASİFİ ARIYORUM -
🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

TİBET MASİFİ ARIYORUM -
🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

SIFIR NUMARA YORKSHİRE TERİER ARIYORUM -
UYGUN FİYATA YORKSHİRE TERİER 🔒 Üyelere Özel TL:🔒 Üyelere Özel. DEN ULAŞABİLİRSİNİZ. ADANA.

SIFIR NUMARA YORKSHİRE TERİER ARIYORUM -
UYGUN FİYATA YORKSHİRE TERİER 🔒 Üyelere Özel TL:🔒 Üyelere Özel. DEN ULAŞABİLİRSİNİZ. ADANA.

rottweiler yavru köpek istiyorum -
merhabalar..bugüne kadar kedi, köpek,papağan besledim.şuanda da bir köpeğim olmasını çok istiyorum,istanbul`da yaşıyorum.özellikle rottweilerları çok eviyorum=)

merhabalar..bugüne kadar kedi, köpek,papağan besledim.şuanda da bir köpeğim olmasını çok istiyorum,istanbul`da yaşıyorum.özellikle rottweilerları çok eviyorum=)

Doberman aranıyor -
mail/msn: 🔒 Üyelere Özel@hotmail.com Doberman yavrusu arıyorum

Doberman aranıyor -

Doberman aranıyor -

Doberman aranıyor -

goldenretriver veya yumusak huylu... -
merhaba adım hasan yasım 30 bahçeli bir evim var ve golden istiyorum ama kopege verecek param yok acıkcası ucretsiz golden yada onun gibi yumusak huylu kopek vermek isteyen varsa bana ulassın 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel ilginizi bekliyorum istanbul sefakoy de oturuyorum yer nerde oldugunuz onemli deil gerekirse gelip alabilirim

yavru köpek arıyorum -
american cocker poodle ya da cavalier king charles spanieli türü köpek arıyorum. 2 aylıktan küçük, erkek olması tercihimdir. iyi bakılacağından şüpheniz olmasın

yavru köpek arıyorum -
american cocker poodle ya da cavalier king charles spanieli türü köpek arıyorum. 2 aylıktan küçük, erkek olması tercihimdir. iyi bakılacağından şüpheniz olmasın