Hepsievcil

Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

yavru köpek arıyorum

american cocker poodle ya da cavalier king charles spanieli türü köpek arıyorum. 2 aylıktan küçük, erkek olması tercihimdir. iyi bakılacağından şüpheniz olmasın

img

willyb

17 yıl 7 ay 11 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

AMERICAN COCKER SPANIEL veya CAVALIER KING CHARLES SPANIEL yavrusu fiyati 500 euro Istanbul`da teslim. Siparis uzerine yurtdisindan getiriyorum. E-mail : [email protected]

mrh. bende doberman cinsi yavru köpekler var ilgilenirsen [email protected]

img

prensesboncuk

17 yıl 6 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bende 2 bucuk aylık erkek amerıcan cocker var evde aılem sorun yarattıgından dolayı verıyorum tum asıları yapılmıs saglık karnelı kopekle bırlıkte kulubesı mama kapları tasması kremlerı ve daha bır cok aksesuarı verılecektır fıyatı 300 Ytl msn : [email protected] gorusmek ıstersen burdan bana ulasabılırsın

img

cockerr

17 yıl 7 ay 18 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

selam nerde oturduğunu yazmamışsın, erkek 4 aylık cocker bakıyorum ama çalıştığım için ilgilenemiyorum. hala almadıysan msj at

img

burcuu_e

18 yıl 2 ay 16 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba 45 günlük erkek amerikan cocker köpeğimiz var. ilgilenirseniz [email protected]

img

özzuhal

17 yıl 5 ay 20 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba bende 2 aylık dişi doberman var yerim müsait olmadığı için bakamıyorum tuvalet alışkanlığı var.2 aşısı ve parazit tedavisi yapılı kimliği mevcuttur.

img

berk_35_34

17 yıl 5 ay 17 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

amerikan cocker yavru erkek ilgilenirseniz lütfen [email protected] adresine size ulaşabileceğim bilgi verirseniz size ulaşırım.

img

özzuhal

17 yıl 5 ay 20 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ