Köpek Forumları

Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

golden yavrusu istiyorum/istanbul -
kendi evimde bakacağım, 1 yaşından küçük (ve mümkünse çiş eğitimini almış ama o kadar sorun değil)dişi golden bebesi arıyorum. sıcak bi yuva isteyen bebelere duyurulur.

golden yavrusu istiyorum/istanbul -
kendi evimde bakacağım, 1 yaşından küçük (ve mümkünse çiş eğitimini almış ama o kadar sorun değil)dişi golden bebesi arıyorum. sıcak bi yuva isteyen bebelere duyurulur.

Siyah, erkek bir labrador retriever yavrusu arıyorum -
İstanbul- Galatasaray`da, arkasında bahçe olan bir evde oturuyorum. Daha önceleri bir Alman Kurdum vardı, şimdi yıllar sonra yeniden bir köpeğim olsun istiyorum. Fakat bunun için pet shoplara gitmek istemiyorum. Ücretsiz fakat iyi bakılacağını bilme kaydı ile bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim; para denkleştirmek için uğraşabilirim ama bu süreci uzatacak ve sanırım uzunca bir süre bu şekilde köpek sahibi olamam, o yüzden yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. 🔒 Üyelere Özel

yavru rott arıyorum -
arkadaşlar yavru rott arıyorum .en fazla verebileceğim fiyat 250 ytl dir . ticari amaçlı değil bakmak istiyorum .ilgilenen arkadaşlar bu adresten ulaşabilirler. 🔒 Üyelere Özel. istanbul dan olursa sevinirim .

Siyah, erkek bir labrador retriever yavrusu arıyorum... -
Siyah, erkek bir labrador retriever yavrusu arıyorum... İstanbul- Galatasaray`da, arkasında bahçe olan bir evde oturuyorum. Daha önceleri bir Alman Kurdum vardı, şimdi yıllar sonra yeniden bir köpeğim olsun istiyorum. Fakat bunun için pet shoplara gitmek istemiyorum. Ücretsiz fakat iyi bakılacağını bilme kaydı ile bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim; para denkleştirmek için uğraşabilirim ama bu süreci uzatacak ve sanırım uzunca bir süre bu şekilde köpek sahibi olamam, o yüzden yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. 🔒 Üyelere Özel

Pug arıyorum -
Merhabalar. İzmirde ikamet ediyorum. Arkadaş olarak PUG cinsi bir dost arıyorum. İyi Bakılacağından emin olabilirsiniz. Rengi v.s önemli değildir. mail adresim : ben @ armanacar . com Teşekkürler

Pug arıyorum -
Merhabalar. İzmirde ikamet ediyorum. Arkadaş olarak PUG cinsi bir dost arıyorum. İyi Bakılacağından emin olabilirsiniz. Rengi v.s önemli değildir. mail adresim : ben @ armanacar . com Teşekkürler

Hala Bulamadım Golden Yada Labrador Verenler -
Sevgili arkadaşlar. İstanbul b.düzü nde 2 katlı bir evde oturuyorum.Daha evvel 2,5 yıl golden retriever cinsi oğlumla yaşadım.Malesef trafik kazasında kaybettim.yaklaşık 1 yıllık aradan sonra.Tekrar bir golden yada labradorla beraber yaşamak istiyorum. Çoğunuz buna banane kardeşim diyebilir.Ama köpeğimle koyun koyuna yatanlar bilir bu güzel duyguyu. BEN erkek ve en küçük 7-8 aylık olan bir canlı arıyorum.Sakın ticaretini yapanlar yada 2 aylık var telefon numaram şu diyenler mesaj yazmayınız lütfen. Köpeğine bakamayan veya bir ücret karşılığı vermek isteyen sadece ve sadece en küçük 7-8 aylık olacak. daha üstüde olabilir.bana 🔒 Üyelere Özel mail adresinden.. forzaa2007@yahoo.🔒 Üyelere Özel msn adresinden ulaabilirsiniz. mail atmanizi tercih ederim hemen okuyabilirim çünkü. Bu arada 27 yaşındayım ve vereceğiniz oğlunuza çok çok iyi balıacağına emin olabilirsiniz.Aynı zamanda yanlız yaşamıyorum bir köpek için en önemlisi budur.Bütün köpek dostların selam olsun...

İZMİRDEYİM YAVRU GOLDEN ARIYORUM -
ARKADASLAR DEDİĞİM GİBİ 100-150 YTL ÖĞRENCİ HARÇLĞIYLA ALACAĞIM RİCA EDİYORUM. ALT KONULARDADA SÖLEDİM :(

Boz Kurt (Canis lupus lupus) Aranıyor -
Selam Boz Kurt türü kurt bulabılecek war mı? Bır de pitbull kırması kopek war ufak daha buyudugunde herhangı bır saldırganlıgı olur mu?

ACİL İZMİR`DEN HUSKY ARIYORUM!!!! -
slm ben izmir de oturuyorum öğrenciym.ücretsiz husky(sibirya kurdu) arıyorum. yardımcı olursanız sevinirim... ona çok iyi bakıcağımdan emin olabilirsiniz...

İri köpek izmir -
arkadaşlar cüssesi büyük olan ırklardan(danua,mastiff.stberbard vs)yavru arıyorum fiyat görüşülür...

İri köpek izmir -
arkadaşlar cüssesi büyük olan ırklardan(danua,mastiff.stberbard vs)yavru arıyorum fiyat görüşülür...

İri köpek izmir -

izmir`den chiuahua (şivava :) aranıyor -
izmirdeyim, ve bir şivava arıyorum epeydir.eğer bir erkek yawru bulabilirsek çok mutlu olucaz.vermek isteyen ya da (makul bir ücret karşılığı) satmak isteyenlerle görüşmek isterim. 🔒 Üyelere Özel dan ulaşabilirsiniz.

izmirdeyim, ve bir şivava arıyorum epeydir.eğer bir erkek yawru bulabilirsek çok mutlu olucaz.vermek isteyen ya da (makul bir ücret karşılığı) satmak isteyenlerle görüşmek isterim. 🔒 Üyelere Özel dan ulaşabilirsiniz.

Golden Retriever Yavrusu Arıyorum -
Merhaba Arkadaşlar Yaklaşık 3 ila 6 aylık arası Golden Retriever yavrusu arıyorum, Evimde besleyeceğim En iyi şartlarda bakılacağından şüpheniz olmasın Şimdiden herkese yardımları için teşekkür ederim...

Merhaba Arkadaşlar Yaklaşık 3 ila 6 aylık arası Golden Retriever yavrusu arıyorum, Evimde besleyeceğim En iyi şartlarda bakılacağından şüpheniz olmasın Şimdiden herkese yardımları için teşekkür ederim...