ben şöle güzel maskeli sağlıklı bi hushy arıyorum ama ankaradan millet hadi yardım edin tekliflerinizi bekliorum.Diğer köpek cinslerinden olabilir ama öncelik husky hadiiiiiii
ben şöle güzel maskeli sağlıklı bi hushy arıyorum ama ankaradan millet hadi yardım edin tekliflerinizi bekliorum.Diğer köpek cinslerinden olabilir ama öncelik husky hadiiiiiii
Sevgili dostlar evimizde beslemek ve hayatımızı paylaşabilieceğimiz yavru erkek boxer arıyorum. Bu konu da yardımlarınızı rica ediyorum. Saygılarımla.
Bana msn: 🔒 Üyelere Özel dan ulaşabilirsiniz.
Sevgili dostlar evimizde beslemek ve hayatımızı paylaşabilieceğimiz yavru erkek boxer arıyorum. Bu konu da yardımlarınızı rica ediyorum. Saygılarımla.
Bana msn: 🔒 Üyelere Özel dan ulaşabilirsiniz.
İzmirde oturuyorum öğrenciyim.Chihuahua köpeklere bayılıyorum.Eğer elinde yavru olarak bulunan ve yuva arayan varsa 200 ytl verebilirim ciddi iseniz lütfen cevap yazınız.Şimdiden teşekkürler.
yavru bi köpek arıyorum cinsi çok önemli değil asil dursun yeter ücretsiz olursa çok daha iyi olur ama güzel bi yavruya az da olsa ücret ödeyebilirim. Çok istyorum öle bi dosta inanılmaz ihtiyacım var. Yardım eden olursa sevinirim msn adresim 🔒 Üyelere Özel Tel:🔒 Üyelere Özel
yavru bi köpek arıyorum cinsi çok önemli değil asil dursun yeter ücretsiz olursa çok daha iyi olur ama güzel bi yavruya az da olsa ücret ödeyebilirim. Çok istyorum öle bi dosta inanılmaz ihtiyacım var. Yardım eden olursa sevinirim msn adresim 🔒 Üyelere Özel Tel:🔒 Üyelere Özel
İzmirde oturuyorum.Öncelikle uygun fiyatlarda Chiuahua cinsi köpek yavrusu arıyorum ama cocker yavru köpekte olabilir.Bana yardımcı olabilcek olan varsa bildirirse sevinirm
SELAM İzmir`de oturuyorum ve köpeklere bayılıyorum. büyümeyen cins bir arkadaşım olsun istiyorum. Ücretsiz ve cuzi bir miktar verebilirim. Çok iyi bakılacağına emin olabilirsiniz.TEŞEKKÜRLER
msn adresim 🔒 Üyelere Özel