Köpek Forumları

Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

husky arıyorum yardımmmm -
ben şöle güzel maskeli sağlıklı bi hushy arıyorum ama ankaradan millet hadi yardım edin tekliflerinizi bekliorum.Diğer köpek cinslerinden olabilir ama öncelik husky hadiiiiiii

ben şöle güzel maskeli sağlıklı bi hushy arıyorum ama ankaradan millet hadi yardım edin tekliflerinizi bekliorum.Diğer köpek cinslerinden olabilir ama öncelik husky hadiiiiiii

Yavru Erkek Boxer arıyorum. -
Sevgili dostlar evimizde beslemek ve hayatımızı paylaşabilieceğimiz yavru erkek boxer arıyorum. Bu konu da yardımlarınızı rica ediyorum. Saygılarımla. Bana msn: 🔒 Üyelere Özel dan ulaşabilirsiniz.

Yavru Erkek Boxer arıyorum. -
Sevgili dostlar evimizde beslemek ve hayatımızı paylaşabilieceğimiz yavru erkek boxer arıyorum. Bu konu da yardımlarınızı rica ediyorum. Saygılarımla. Bana msn: 🔒 Üyelere Özel dan ulaşabilirsiniz.

Chihuahua yavrusu 200 ytl verebilirm izmir öğrenci -
İzmirde oturuyorum öğrenciyim.Chihuahua köpeklere bayılıyorum.Eğer elinde yavru olarak bulunan ve yuva arayan varsa 200 ytl verebilirim ciddi iseniz lütfen cevap yazınız.Şimdiden teşekkürler.

ankaradan yavru -
yavru bi köpek arıyorum cinsi çok önemli değil asil dursun yeter ücretsiz olursa çok daha iyi olur ama güzel bi yavruya az da olsa ücret ödeyebilirim. Çok istyorum öle bi dosta inanılmaz ihtiyacım var. Yardım eden olursa sevinirim msn adresim 🔒 Üyelere Özel Tel:🔒 Üyelere Özel

ankaradan yavru -
yavru bi köpek arıyorum cinsi çok önemli değil asil dursun yeter ücretsiz olursa çok daha iyi olur ama güzel bi yavruya az da olsa ücret ödeyebilirim. Çok istyorum öle bi dosta inanılmaz ihtiyacım var. Yardım eden olursa sevinirim msn adresim 🔒 Üyelere Özel Tel:🔒 Üyelere Özel

Chiuahua ya da cocker yavrusu istiyorum lütfenn -
İzmirde oturuyorum.Öncelikle uygun fiyatlarda Chiuahua cinsi köpek yavrusu arıyorum ama cocker yavru köpekte olabilir.Bana yardımcı olabilcek olan varsa bildirirse sevinirm

lise öğrencisi 200 ytl vereblrim karşıyakada oturuorum -
karşıyakada oturuorm goldenları çok fazla sewiyorum adım çağatay ikizim war onla birlkte bakamak istiyoruz yavru istiyoruz msn adresi 🔒 Üyelere Özel

ankaradan yavru arıyorum yardımmmmm -
millet ankarada yavru köpek arıyorum ücretli ücretsiz sibirya,rot,alman kurdu,doberman bu cinslerden aramaktayım evim bahçelidir tabiki fiyatlarda makul oloucak arkadaşlar tekliflerinizi bekliyorummmmmmmmm

yavru setter/pointer/hound arıyorum -
Merhaba yavru setter/pointer veya hound arıyorum.fazla bir bütçem yok ytu de okumaktayım, mail adresim 🔒 Üyelere Özel

Büyümeyen Cins Köpek Arıyorum -
SELAM İzmir`de oturuyorum ve köpeklere bayılıyorum. büyümeyen cins bir arkadaşım olsun istiyorum. Ücretsiz ve cuzi bir miktar verebilirim. Çok iyi bakılacağına emin olabilirsiniz.TEŞEKKÜRLER msn adresim 🔒 Üyelere Özel

En fazla 3 aylık Safkan Golden Arıyorum -
Safkan Erkek en fazla 3 aylık golden arıyorum.Parayla yada parasız ama en fazla 300 ytl verebilirim.Bursada öğrenciyim.

En fazla 3 aylık Safkan Golden Arıyorum -
Safkan Erkek en fazla 3 aylık golden arıyorum.Parayla yada parasız ama en fazla 300 ytl verebilirim.Bursada öğrenciyim.

GOLDEN RETRİEVER ( ORJİNAL ) -
Golden Retriever arıyorum. Anne sütünden yeni kesilmiş orjinal golden sahibi olanlara duyurulur. 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

Golden Retriever arıyorum. Anne sütünden yeni kesilmiş orjinal golden sahibi olanlara duyurulur. 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

antalyadan satılık rott boxer alman kurdu varmı -
fiyat olarak 250 civarı verebilirim