Köpek Forumları

Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

İLGİLİSİNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
ARKADASLAR DİŞİ BİR GOLDEN ARIYORUM FAKAT ÖDEME OLARAK TAKAS DÜŞÜNENELER VARMI???BURSADA CARSAMBADA DARMSTAD CADDESİNDE ODEON TOURS BAYİSİ BİR SEYAHAT ACENTAM VAR.GOLDEN KARSILIGINDA DEGERİ KADAR İSTEDİGİNİZ TARİHTE BİR TATİL AYARLAYABİLİRİM..İLGİLENENLER İÇİN 🔒 Üyelere Özel İŞ TEL:224 253 11 60,CEP:🔒 Üyelere Özel..İŞ YERİ ADRESİM CIRPAN MAH.DARMSTAD CAD NO:15/A OSMANGAZİ BURSA.

ANTALYA ALMAN KURDU -
SLM BEN BAHÇELİ BİR EVDE KALIYORUM HEM BEKÇİLİK HEM ARKADAŞLIK YAPACAK BİR ALMAN KURDU ARIYORUM. DAHA ÖNCE KURDUM VARDI O YÜZDEN KURT ARIYORUM. SICAK BİR YUVAYA KAVUŞMASINI İSTEDİĞİNİZ ERKEK BİR YAVRUYA ÇOK İYİ BAKABİLİRİM. TEŞEKKÜRLER

2-3 aylık ücretsiz LABRADOR yavrusu arıyoruz. -
Çocukluğumdan beri köpek besledim. 34 yaşındayım ve şimdi de kızımla beraber bir adet Labrador beslemek istiyoruz. Bize ulaşmak isteyenler için 🔒 Üyelere Özel adresinden irtibata geçebilirler. Duyarlılığınız için şimdiden sağolun..

2-3 aylık ücretsiz LABRADOR yavrusu arıyoruz. -
Çocukluğumdan beri köpek besledim. 34 yaşındayım ve şimdi de kızımla beraber bir adet Labrador beslemek istiyoruz. Bize ulaşmak isteyenler için 🔒 Üyelere Özel adresinden irtibata geçebilirler. Duyarlılığınız için şimdiden sağolun..

Golden ritreaver istiyorum..Ücretli -
Saf golden ritreaver istiyorumm. Ücret konusunda msn de konusruz 0-2 enfazla 3 aylık istiyorum 🔒 Üyelere Özel msn: 🔒 Üyelere Özel

BİR DOST -
Biz köpeklerin yeri geldiği zaman çoğu insandan bile fedakar,dost canlısı ve sadık olduğuna inanan bir aileyiz.Evde 6 yaşındaki tek kızımın da hayvan sevgisiyle büyümasini istiyorum.Çünkü babası olarak ben de hayvan sever biriyim.Evde besleyebileceğimiz bir dost arıyoruz.Yavru ve erkek olmasını istiyoruz.Bu konuda bize yardımcı olabileceklerden cevap bekliyoruz.Kocaelide öğretmen bir aileyiz.Ben de kanarya besleyen bir hayvanseverim.Bize köpek hediye eden arkadaşlara kafesiyle güzel bir kanarya hediye edebilirim.Hayvanların parayla satılmasına çok karşıyım.Köpeğini bize sahiplendirmek isteyenlere şimdiden teşekkür ederiz.Saygılar MSN:🔒 Üyelere Özel

BİR DOST -
Biz köpeklerin yeri geldiği zaman çoğu insandan bile fedakar,dost canlısı ve sadık olduğuna inanan bir aileyiz.Evde 6 yaşındaki tek kızımın da hayvan sevgisiyle büyümasini istiyorum.Çünkü babası olarak ben de hayvan sever biriyim.Evde besleyebileceğimiz bir dost arıyoruz.Yavru ve erkek olmasını istiyoruz.Bu konuda bize yardımcı olabileceklerden cevap bekliyoruz.Kocaelide öğretmen bir aileyiz.Ben de kanarya besleyen bir hayvanseverim.Bize köpek hediye eden arkadaşlara kafesiyle güzel bir kanarya hediye edebilirim.Hayvanların parayla satılmasına çok karşıyım.Köpeğini bize sahiplendirmek isteyenlere şimdiden teşekkür ederiz.Saygılar MSN:🔒 Üyelere Özel

BİR DOST -

ÜCRETLİ-YAVRU ALASKAN MALAMUT ARIYORUM . -
MERHABA 4,AYINI GECMEMİŞ YAVRU MALAMUT ARIYORUM. UZUN SÜREDİR ARIYORUM FAKAT BULMADIM PETSHOPTAN ALMAK İSTEMİYORUM,SECERE ARAMIYORUM. ÜCRETİ KARŞILANICAKTIR ŞEHİR DIŞINDA 500M2 BAHÇELİ EVİM VAR. 2 YASINDA BİR TERIERIM VAR. TEŞKKÜRLER

bull terier & dogo argentino -
selamlar bull terier veya dogo argentino arıyorum veterinerlik ogrencisiyim kesinlikle ticaret icin kullanmayacaktır sevgimden dolayı artık kopegim olmasını ıstıyorum cok iyi bakılacagindanda emin olabilirsiniz hic supheniz olmasın.. 🔒 Üyelere Özel mail adresim vermek isteyen arkadaslardan mesaj bekliyorum simdiden cok tesekkurler

DÜNYA TATLISI KÖPEĞİMİ VERMEK ZORUNDAYIM -
ÇOK AKILLI, OYUNCU VE TUVALET EĞİTİMİ ALMIŞ KÖPEĞİMİ MECBURİYETTEN VERMEK ZORUNDAYIM.KÖPEĞİMİN NE CİNSİ OLDUĞUNU VETERİNERLER BİLE TAM ANLAYAMADI. PİNÇIRLIK VARMIŞ AMA PİNÇIR İLE NEYİ KIRMIŞLAR ANLAMADILAR :)) AMA ÇOK TATLI VE AKILLI. DİŞİ BİR KÖPEK. BÜYÜK DEĞİL. ASLA HAVLAMAZ SİZ YOKKEN SİZİ SESSİZCE BEKLER VE GELDİĞİNİZDE İNANILMAZ CİLVELER YAPAR.6 AYLIKTIR. KARNESİ VAR AMA AŞILARININ SANIRIM 3 TANESİ YAPILDI. 150 MİLYONA VERİYORUM.ODA MASRAFLARIMIN BİR BÖLÜMÜNÜ KARŞILAMAK İÇİN. İLGİLENEN BANA 🔒 Üyelere Özel ULAŞABİLİR. BU ARADA İSTANBUL BEYLİKDÜZÜNDE OTURUYORUM.

BİRİCİK KÖPEĞİMİ VERMEK İSTİYORUM -
Merhaba, Dünyalar tatlısı biricik köpeğimi vermek zorundayım.cinsmidir bilmiyoruz. daha doğrusu ne olduğunu veterinerlerde çözemedi.pinçır karışımı ve ağusturya köpek ırkından olduğunu söylüyorlar. büyük değil ve büyümüyor. ama bir pinçır kadar küçükde değil.inanılmaz akıllı ve oyuncu bir köpek. eve döndüğünüzde cilveler yapar tıpkı dans eder gibi.:) asla kokmuyor ve siz yokken havlamıyor. komşulardan şikayet gelmeyeceğine emin olun. puseti, maması, tasması, mama kapları, şampuanı, pudrası ve tarağıda var. karnesi var sanırım ilk 3 veya 4 aşısını yaptırdık. isyeyenlere resminide gönderebilirim.

Merhaba, Dünyalar tatlısı biricik köpeğimi vermek zorundayım.cinsmidir bilmiyoruz. daha doğrusu ne olduğunu veterinerlerde çözemedi.pinçır karışımı ve ağusturya köpek ırkından olduğunu söylüyorlar. büyük değil ve büyümüyor. ama bir pinçır kadar küçükde değil.inanılmaz akıllı ve oyuncu bir köpek. eve döndüğünüzde cilveler yapar tıpkı dans eder gibi.:) asla kokmuyor ve siz yokken havlamıyor. komşulardan şikayet gelmeyeceğine emin olun. puseti, maması, tasması, mama kapları, şampuanı, pudrası ve tarağıda var. karnesi var sanırım ilk 3 veya 4 aşısını yaptırdık. isyeyenlere resminide gönderebilirim.

izmir`de yavru cooker ya da pekingese arıyorum -
Merhaba İzmir`de yavru cocker ya da pekingese arıyorum. Yakın çevredeyseniz gelip alabilirim de... Fiyatının uygun olması ya da kredi kartına taksit gibi bir avantajının olmasından daha mutlu olurum. 🔒 Üyelere Özel adresinden bana ulaşırsanız sevinirim. Teşekkürler...

Merhaba İzmir`de yavru cocker ya da pekingese arıyorum. Yakın çevredeyseniz gelip alabilirim de... Fiyatının uygun olması ya da kredi kartına taksit gibi bir avantajının olmasından daha mutlu olurum. 🔒 Üyelere Özel adresinden bana ulaşırsanız sevinirim. Teşekkürler...

Ücretli-Ücretsiz Safkan Alman Kurdu ya da Husky Yavrusu Arıyorum-Antalya -
Merhaba Arkadaşlar, Bahçeli evimizde beslemek için, safkan Alman Kurdu ya da Husky Yavrusu arıyorum.Köpeğin bana verdiğiniz zamana kadar ki tüm masraflarını karşılamaya hazırım,makul bir fiyata verirseniz ücretini ödeyipte alabilirim,şuan fazla para verebilecek durumum yok..Çünkü ev yaptırıyoruz onun için aileme destek oluyorum..Büyük bahçeli güzel bir evde,iyi bir yuva sahibi olacağına emin olabilirsiniz..Haberlerinizi bekliyorum.. İrtibat İçin : Msn : 🔒 Üyelere Özel Gsm : 🔒 Üyelere Özel

lütven geçiştirmeyin yardım edim -
rod.alman kurdu.kangal alabilirim bakamayan varsa alman kurdunu veya yukardaki dostları ben alabilirim ve çok büyük bahçem var tapusu bizde. bekçi köpeqi arıyorum yardım edin