Hepsievcil

Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

BİRİCİK KÖPEĞİMİ VERMEK İSTİYORUM

Merhaba, Dünyalar tatlısı biricik köpeğimi vermek zorundayım.cinsmidir bilmiyoruz. daha doğrusu ne olduğunu veterinerlerde çözemedi.pinçır karışımı ve ağusturya köpek ırkından olduğunu söylüyorlar. büyük değil ve büyümüyor. ama bir pinçır kadar küçükde değil.inanılmaz akıllı ve oyuncu bir köpek. eve döndüğünüzde cilveler yapar tıpkı dans eder gibi.:) asla kokmuyor ve siz yokken havlamıyor. komşulardan şikayet gelmeyeceğine emin olun. puseti, maması, tasması, mama kapları, şampuanı, pudrası ve tarağıda var. karnesi var sanırım ilk 3 veya 4 aşısını yaptırdık. isyeyenlere resminide gönderebilirim.

img

yaseminselim79

17 yıl 2 ay 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Biz köpeklerin yeri geldiği zaman çoğu insandan bile fedakar,dost canlısı ve sadık olduğuna inanan bir aileyiz.Evde 6 yaşındaki tek kızımın da hayvan sevgisiyle büyümasini istiyorum.Çünkü babası olarak ben de hayvan sever biriyim.Evde besleyebileceğimiz bir dost arıyoruz.Yavru ve erkek olmasını istiyoruz.Bu konuda bize yardımcı olabileceklerden cevap bekliyoruz.Kocaelide öğretmen bir aileyiz.Ben kanarya üreticisiyim.Bana köpişişlerin yavrularından hediye edenlere 200ytl değerinde kafesiyle birlikte kanarya hediye edeceğim.Böylece ben köpek sevgisi,hediye ettiğim kişi kuş sevgisi kazanacak.Onun ötüşüyle büyüleneceksiniz.Düşünürseniz görüşürüz.Teşekkür ederiz.Saygılar MSN:[email protected]

img

hakancankose

17 yıl 5 ay 27 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Biz köpeklerin yeri geldiği zaman çoğu insandan bile fedakar,dost canlısı ve sadık olduğuna inanan bir aileyiz.Evde 6 yaşındaki tek kızımın da hayvan sevgisiyle büyümasini istiyorum.Çünkü babası olarak ben de hayvan sever biriyim.Evde besleyebileceğimiz bir dost arıyoruz.Yavru ve erkek olmasını istiyoruz.Bu konuda bize yardımcı olabileceklerden cevap bekliyoruz.Kocaelide öğretmen bir aileyiz.Ben kanarya üreticisiyim.Bana köpişişlerin yavrularından hediye edenlere 200ytl değerinde kafesiyle birlikte kanarya hediye edeceğim.Böylece ben köpek sevgisi,hediye ettiğim kişi kuş sevgisi kazanacak.Onun ötüşüyle büyüleneceksiniz.Düşünürseniz görüşürüz.Teşekkür ederiz.Saygılar MSN:[email protected]

img

hakancankose

17 yıl 5 ay 27 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

yasemin bana fotograflarını yollarsan çok sevinirimm tam bnm istedigim gibi prenses_83@hotmail teşekkr ederim

img

bel_kiss1

17 yıl 2 ay 3 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ