rod.alman kurdu.kangal alabilirim bakamayan varsa alman kurdunu veya yukardaki dostları ben alabilirim ve çok büyük bahçem var tapusu bizde. bekçi köpeqi arıyorum yardım edin
17 yıldır birlikte olduğumuz PANCHO`muz maalesef bugun (29.01.2008) aramızdan ayrıldı.
Bu sebeple yeni bir PANCHO (cocker spaniel) arıyorum. Erkek/yavru olması tercihimdir.
🔒 Üyelere Özel
yeni dogmus 3-4 HaftaLik erkek Rottweiler cinsi Kopek ariyorum Fiyat konusunda anLasiLir.ilqiLenenLer
🔒 Üyelere Özel adresini ekLemeLeri rica oLunur...
Mrb biz istanbul anadolu yakasında müstakil bir evde oturan 3 kişilik bir aileyiz köpüşleri benim deli gibi sevmem kızımada bulaşmış olacakki oda illada köpüş diyo başka bişiy demiyo.Ve eşimle ortak karar verdik evimizde bir köpüş istiyoruz.
Ama evde besleyeceğimiz için ,pup,fransız bulldog,pekinese,bull terrier,chihuahua,spitz ,Pinscher veya ingiliz bulldog bu cinslerden biri olmasını istiyoruz.
Arkadaşar köpüşüm var ve ben bakamıyorum bakacak bir aileye hediye etmek istiyorum diyorsanız lütfen bize verirmisiniz.
Ayrıca daha önce evimizde köpüş besleme konusunda tecrübe sahibiyiz.
Yukarıda yazılı cinslerden hangisi olursa olsun şuna emin olun köpüşünüze evimizde en iyi şekilde bakarız ilgilerinizi bekler şimdiden hepinize teşekkür ederiz.
BİZE BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ
e-posta : 🔒 Üyelere Özel
msn : 🔒 Üyelere Özel
tel : 🔒 Üyelere Özel
0216 499 48 38
MRB ARKADAŞLAR İSTANBUL DA OTURMAKTAYIM DİŞİ GUZEL Bİ GOLDEN YAWRUSU ARIYORUM . 300 YTL WEREBİLİRM İLGİLENENLER LÜTFEN
🔒 Üyelere Özel
BARIS KAYA
MSN: 🔒 Üyelere Özel
MRB ARKADAŞLAR İSTANBUL DA OTURMAKTAYIM DİŞİ GUZEL Bİ GOLDEN YAWRUSU ARIYORUM . 300 YTL WEREBİLİRM İLGİLENENLER LÜTFEN
🔒 Üyelere Özel
BARIS KAYA
MSN: 🔒 Üyelere Özel
MRB Arkadaşlar ewim bahçeli olduğundan dolayı eğitimli guzel bir dişi rottwailer arıyorum lütfen yarımcı olun
istanbul
cep :🔒 Üyelere Özel
barıs kaya
fiyat konusulur