Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum
BİR DOST
Biz köpeklerin yeri geldiği zaman çoğu insandan bile fedakar,dost canlısı ve sadık olduğuna inanan bir aileyiz.Evde 6 yaşındaki tek kızımın da hayvan sevgisiyle büyümasini istiyorum.Çünkü babası olarak ben de hayvan sever biriyim.Evde besleyebileceğimiz bir dost arıyoruz.Yavru ve erkek olmasını istiyoruz.Bu konuda bize yardımcı olabileceklerden cevap bekliyoruz.Kocaelide öğretmen bir aileyiz.Ben de kanarya besleyen bir hayvanseverim.Bize köpek hediye eden arkadaşlara kafesiyle güzel bir kanarya hediye edebilirim.Hayvanların parayla satılmasına çok karşıyım.Köpeğini bize sahiplendirmek isteyenlere şimdiden teşekkür ederiz.Saygılar MSN:[email protected]
TUZLA REHABİLİTASYON MERKEZİNİ ZİYARET ETMENİZİ TAVSİYE EDERİM AYDINLIDA TUZLANINKÖPEKLERİ VEYA TUZLA REHABİLİTASYON MERKEZİ OLARAK GOOGLE A GİRDİĞİNİZDE ULAŞIRSINIZ ÇOK ŞİRİN YAVRULAR VAR
Merhaba Hakan Bey, Mesajınız sonuçlandımı bilmiyorum ama tam size göre bir köpeğim var. Eğer dostunuzu hala bulamadıysanız lütfen bana mail atın.Özelliklerini uzun uzun belirtirim. [email protected]