Slm arkadaşlar. Foruma yeni katıldım. Ankara`da oturuyoruz, öğrenciyim ve dubleks bahçeli bir evimiz var. Bir yavru köpeğim olsun istiyorum, evin içinde bakacağım için terrier,beagle tarzı birşey arıyorum. Fazla büyümeyen başka bir cinste olabilir. Benim için farketmez ama kardeşim erkek olsun diyor ondan ilk tercihim erkek.Pet shoplarda aşırı ücret söyleniyor. 200 ytl civarı da bir ücret ödeyebilirim. İlgilenen arkadaşlar benimle irtabata geçerse sevinirim. Msn: 🔒 Üyelere Özel
Şimdiden teşekkürler.
Kahve beyaz damalı oğlumuza acil yuva arıyoruz.tek dileğimiz iyi bakılması.fotoğraf eklemeyi başaramadım ama ilgilenirseniz msn den gönderirim. 🔒 Üyelere Özel
Kahve beyaz damalı oğlumuza acil yuva arıyoruz.tek dileğimiz iyi bakılması.fotoğraf eklemeyi başaramadım ama ilgilenirseniz msn den gönderirim. 🔒 Üyelere Özel
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim özelliklere sahip İzmir içinde oturan sahibinden ya da veteriner hekimden anne sütünden yeni kesilecek yada kesilmiş ya da daha doğmamış ama istediğim özelliklere sahip yavru golden retriever arıyorum. Bu konuda petshoplara pek güvenemiyorum ama güvenilebilir bir petshop önerirseniz en azından bu şekilde yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum. NOT: Küt burunlu ve secereli olması çok önemli anne ve babasını görmek isterim.
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim özelliklere sahip İzmir içinde oturan sahibinden ya da veteriner hekimden anne sütünden yeni kesilecek yada kesilmiş ya da daha doğmamış ama istediğim özelliklere sahip yavru golden retriever arıyorum. Bu konuda petshoplara pek güvenemiyorum ama güvenilebilir bir petshop önerirseniz en azından bu şekilde yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum. NOT: Küt burunlu ve secereli olması çok önemli anne ve babasını görmek isterim.
arkadaşlar en fazla 200 ytl ye golden arıyorum.aşılarının ve bakımının tam olarak yapılacağından emin olablrsnz.yardım etmek isteyenler ve detaylı bilgi edinmek isteyenler bnm hakkımda eklersnler 🔒 Üyelere Özel mutlaka görüşelm
çok severek aldığım maylo dan ayrılmak durumundayım,aslına bakarsanız kararsızım 2 türlü düşünüyorum,istanbul anadolu yakasında ona iyi bakacağından emin olabileceğim ,yalnız kalmayacak bir eve verebilirim,ve görmeme izin verilecek,2 ay içinde düzen oturtursam alabilirim tekrar, eğerki aksilik olursa sizde kalması durumu olabilir.3 aylık çiş eğitimi var,mama kabı eşyalarıda.en azından bana yardımcı olabilecek birileri bana ulaşsın onu çokseviyorum 🔒 Üyelere Özel