Köpek Forumları

Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

İstanbul Küçükçekmece -
İStanbul küçükçekmecede oturuyorum ve sibirya kurdu arıyorum..

İstanbul Küçükçekmece -

İstanbul Küçükçekmece -

İstanbul Küçükçekmece -

İstanbul Küçükçekmece -

Yavru Golden Retriever arıyorum 300YTL -350 ytl!!! -
merhaba , eskişehirde son sınıf üni. öğrencisiyim ve yavru golden retriever yavrusu arıyorum. Ancak bütçem ksıtlı olduğu için 300- 350 ytl arsında bir ücret verebilirim. ilgilenenler 🔒 Üyelere Özel mail adresinden benimle irtibata geçebilir. şimdiden teşekkürler

400-500 arası köpek -
ben saint bernard ,jack russel ,pug cinsi köpek arıyorum 400/500 arsı olursa ii olur yer ankara msn:🔒 Üyelere Özel

400-500 arası köpek -
ben saint bernard ,jack russel ,pug cinsi köpek arıyorum 400/500 arsı olursa ii olur yer ankara msn:🔒 Üyelere Özel

400-500 arası köpek -

400-500 arası köpek -

400-500 arası köpek -

izmir-çok acil yavru cins köpek arıyorum... -
arkadaşlar evim bahçeli ve 2 tane köpeğim var. 1 tane de cins yavru köpek arıyorummm.. teşekkürler...

izmir-çok acil yavru cins köpek arıyorum... -
arkadaşlar evim bahçeli ve 2 tane köpeğim var. 1 tane de cins yavru köpek arıyorummm.. teşekkürler...

İZMİR-YAVRU CİNS KÖPEK ARIYORUM -
Arkadaşlar mrb, İzmirde bahçeli evimde yetiştirmek üzere yavru cins köpek arıyorum. Ücret ödemek istemiyorum.Halen 2 tane köpeğim var.Bana ulaşmak için 🔒 Üyelere Özel Şimdiden teşekkürler....

yavru golden arıyorum!!! -
Slmlar... 1-3 aylık golden yavrusu arıyorum, golden hastasıyım onlara bayılıyorum evimde severek bakacağıma güvenebilirsiniz. Sahip olmak istediğim yavrunun satılık olmasını istemiyorum annesine bakıp yavrularını vermek isteyen bi aileden almak istiyorum. Böyle bi aile var mı??? (🔒 Üyelere Özel)

Slmlar... 1-3 aylık golden yavrusu arıyorum, golden hastasıyım onlara bayılıyorum evimde severek bakacağıma güvenebilirsiniz. Sahip olmak istediğim yavrunun satılık olmasını istemiyorum annesine bakıp yavrularını vermek isteyen bi aileden almak istiyorum. Böyle bi aile var mı??? (🔒 Üyelere Özel)

BOXER ARIYORUM!!! -
1 yaşını geçmemiş uygun bir fiyata dişi boxer arıorum ist içi tel:🔒 Üyelere Özel msn:🔒 Üyelere Özel

Terrier arıyorum.(ankara) -
Arkadaşlar selam. Ankaradayım. Erkek yavru terrier arıyorum. İlk tercihim terrier, beagle tarzı birşey de olabilir. Evde besleyeceğim için fazla büyümeyen bir cins arıyorum. 200 ytl kadar verebilirim. İlgilenenler için msn: 🔒 Üyelere Özel Teşekkürler

Köpek Arıyorum (Ankara 150-200 ytl civarı verebilirim) -
Slm arkadaşlar. Foruma yeni katıldım. Ankara`da oturuyoruz, öğrenciyim ve dubleks bahçeli bir evimiz var. Bir yavru köpeğim olsun istiyorum, evin içinde bakacağım için terrier,beagle tarzı birşey arıyorum. Fazla büyümeyen başka bir cinste olabilir. Benim için farketmez ama kardeşim erkek olsun diyor ondan ilk tercihim erkek.Pet shoplarda aşırı ücret söyleniyor. 200 ytl civarı da bir ücret ödeyebilirim. İlgilenen arkadaşlar benimle irtabata geçerse sevinirim. Msn: 🔒 Üyelere Özel Şimdiden teşekkürler.