merhaba , eskişehirde son sınıf üni. öğrencisiyim ve yavru golden retriever yavrusu arıyorum. Ancak bütçem ksıtlı olduğu için 300- 350 ytl arsında bir ücret verebilirim. ilgilenenler 🔒 Üyelere Özel mail adresinden benimle irtibata geçebilir. şimdiden teşekkürler
Slmlar...
1-3 aylık golden yavrusu arıyorum, golden hastasıyım onlara bayılıyorum evimde severek bakacağıma güvenebilirsiniz. Sahip olmak istediğim yavrunun satılık olmasını istemiyorum annesine bakıp yavrularını vermek isteyen bi aileden almak istiyorum.
Böyle bi aile var mı???
(🔒 Üyelere Özel)
Slmlar...
1-3 aylık golden yavrusu arıyorum, golden hastasıyım onlara bayılıyorum evimde severek bakacağıma güvenebilirsiniz. Sahip olmak istediğim yavrunun satılık olmasını istemiyorum annesine bakıp yavrularını vermek isteyen bi aileden almak istiyorum.
Böyle bi aile var mı???
(🔒 Üyelere Özel)
Slmlar...
Böyle bi aile var mı???
(🔒 Üyelere Özel)
Arkadaşlar selam. Ankaradayım. Erkek yavru terrier arıyorum. İlk tercihim terrier, beagle tarzı birşey de olabilir. Evde besleyeceğim için fazla büyümeyen bir cins arıyorum. 200 ytl kadar verebilirim. İlgilenenler için msn: 🔒 Üyelere Özel
Teşekkürler
Slm arkadaşlar. Foruma yeni katıldım. Ankara`da oturuyoruz, öğrenciyim ve dubleks bahçeli bir evimiz var. Bir yavru köpeğim olsun istiyorum, evin içinde bakacağım için terrier,beagle tarzı birşey arıyorum. Fazla büyümeyen başka bir cinste olabilir. Benim için farketmez ama kardeşim erkek olsun diyor ondan ilk tercihim erkek.Pet shoplarda aşırı ücret söyleniyor. 200 ytl civarı da bir ücret ödeyebilirim. İlgilenen arkadaşlar benimle irtabata geçerse sevinirim. Msn: 🔒 Üyelere Özel
Şimdiden teşekkürler.
Üyelere Özel İçerik
Bu bilgi üyelere özeldir. Görüntülemek için giriş yapın veya üye olun.