MERHABA BAHÇELİ EVİMİZE KÖPEK İSTİYORUZ.ÇOCUKLARIM ÇOK BÜYÜK HEVESLE CEVAPLARINIZI BEKLİYOR.HEDİYE VE YAVRU OLURSA SEVİNİRİZ.:):):) (Bahçemizde bakacağımız için erkek köpek olması bize daha uygun olur.)İlgi gösterenlere şimdiden teşekkür ederim.
safkan arkadaş arıyorum ben ve radyomuz dinleyicileri arasında arayan arkadaşlar var cinsleri konusunda birşey diyemem arkadaşların isteklerini ama bende iki tane var zaten belçika kurdu ve doberman pincherim var husky golden yada doberman yavrusu olursa alabilirim tabiki ücretsiz verecek arkadaşlar varsa
🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel
bana ulaşabilirsiniz
safkan arkadaş arıyorum ben ve radyomuz dinleyicileri arasında arayan arkadaşlar var cinsleri konusunda birşey diyemem arkadaşların isteklerini ama bende iki tane var zaten belçika kurdu ve doberman pincherim var husky golden yada doberman yavrusu olursa alabilirim tabiki ücretsiz verecek arkadaşlar varsa
bana ulaşabilirsiniz
bana ulaşabilirsiniz
4 Aylık Golden Labrador Melezi Erkek köpegimi çok isteyip severek bir ücret karşılıgı aldım ama çalıştıgımdan dolayı fazlasıyla yalnız kalıyor ve bu durumuna üzüldügüm içinde ilgilenebilecek ve sevebilecek birine vermek istiyorum
veteriner kontrolleri yapılmıştır saglıksız hiçbir durumu bulunmamaktadır
ciddi ilgilenenler 🔒 Üyelere Özel adresinden bana ulaşabilirler
istanbul anadolu yakası maltepede bulunuyorum
Selamlar.
Ben Engin iş icabı diyarbakır`dayım.Lojmanda oturuyoruz.Evin içinde bakabileceğimiz pincher yada terrier arıyoruz.Oğluma söz verdimde...Ama kargo ücreti hariç başka ücret veremem ve vereceğiniz yeni aile bireyimiz yavru olursa iyi olur oğlum eğitimini verecekmiş ..:=)ilgileneler için tel no:0538/6662750