Hepsievcil

Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

GOLDEN ARIYORYORUM YARDIMM

MSN: [email protected]

img

sonsamuray2004

20 yıl 1 ay 12 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

tel 0555 575 89 78 yardımlarınızı beklıyorum

img

sonsamuray2004

ÖZEL MESAJ

neslihan ablacıgıma nekadar cok teşekkur etsem azdır sayesınde cok sevinçliyim

img

sonsamuray2004

ÖZEL MESAJ

arkadaslar bir arkadasımda husky sahıplenmek istiyor yardımlarınızı bekliyorum evde bakılacaktır ve iyi bakılması aklınızda bir soru olmasın kendi odasında bakıcak hatta ve oyun eksikligi cekmeyecek evi bahceli ve ailecek cok seveceklerınede eminim butun aile fertleri istiyor cunki

img

sonsamuray2004

ÖZEL MESAJ

yuva arayan köpeklerden birkaç seçenek işinize yarar umarım. hem de bir hayvanı barınaktan kurtarmış olursunuz.fotoğrafları yuvariyorum.com da. 1.İstanbul - Husky Yuva Arıyor Irkı: Husky Rengi: Gri-siyah Yaşı: 1,5 Cinsiyeti: Dişi Aşıları: Aşıları ve parazit tedavisi yapılmış. Yuva arama nedeni: Beylikdüzü`nde otoban kenarında korkmuş halde bulunan ve gözleri görmeyen husky yuva arıyor. Ne yazık ki ameliyat sonuç vermedi ve görme şansı olmadığı anlaşıldı. Bu haliyle sokaklarda yaşaması imkansız. Gayet uysal, sevgi dolu bir kız. 2.İstanbul - Husky Yuva Arıyor Irkı: Husky Rengi: Kızıl-gri Yaşı: 11 aylık Cinsiyeti: Dişi Aşıları: Aşıları ve parazit tedavisi yapılmış. Yuva arama nedeni: Sahibi tarafından terkedilen husky bahçeli bir yuva arıyor. İyi huylu, hareketli ve oyuncu bir köpek. İletişim: Meltem Mercan [email protected] 3.Irkı: Husky Rengi: Gri Yaşı: 2 Cinsiyeti: Erkek Kısırlaştırılmış mı?: Evet Aşıları: Kuduz Yuva arama nedeni: Barınağa terkedilen husky yuva arıyor. Sağlıklı, güçlü ve eğitimli bir köpek. İletişim: Tuzla Rehabilitasyon Merkezi Gönüllüleri İnci Kutay 0532 212 22 76 [email protected] Deniz Karaduman 0532 627 02 38 [email protected] İletişim: Asya Veteriner Kliniği, Bahçeşehir 0541 669 27 92 - 0212 669 63 85 (Fatma Hanım) Erhun Bolat 0532 733 00 46 [email protected] [email protected]

img

foca

17 yıl 2 ay 9 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ilgin icin tşk ler arkadasım allah razı olsun

img

sonsamuray2004

ÖZEL MESAJ