7 aylık şampanya rengi,alacalı beyazlı iran kedime eş aramaktayım..İstanbulda okumaktayım,sakaryaya gidip gelmekteyim,burdurda ikamet etmekteyim ve bodrum dolaylarında da bulunduğum için bu bölgelere yakın olması 🔒 Üyelere Özel
7 aylık şampanya rengi,alacalı beyazlı iran kedime eş aramaktayım..İstanbulda okumaktayım,sakaryaya gidip gelmekteyim,burdurda ikamet etmekteyim ve bodrum dolaylarında da bulunduğum için bu bölgelere yakın olması 🔒 Üyelere Özel
Bu arada soylemeyı unutmusum ısteyen netten fotolarını yollayabılırım 🔒 Üyelere Özel adresıne bır maıl atmanız yeterlı tabıkı de bızde damat beye bakmak ısterız.Kucuk bır not daha kızım cok huysuzdur uslu ve yası buyuk bır damat ıyı olur.Daha once eve kucuk bır mısafır aldım ve kavga ettıler anlasamadılar damat bey yasca buyuk olursa benımkı fazla hırcınlık yapamaz.
8 aylık ankara kedım 1 aydır sabahlara kadar bagırıyor gecelerı gozume uyku sokmuyor hanımefendı evımızde mısafır edebılecegımız (cınsı farketmez) yakısıklı bır beyefendı arıyoruz. Eger olurda torunlarım olursa kesınlıkle tıcaret konusu yapılmayacaktır o sekılde bır nıyetı olan varsa sımdıden vazgecsın. 🔒 Üyelere Özel arayın benı goruselım. Artık rahat bır uyku ıstıyorum.
İran Oğlumuza gelin arıyoruz.2 yaşında ve aşıları tam karnesi mevcuttur.beyaz tüylü mavi gözlüdür.misafir alıp misafir gönderebiliriz.Ankara/Pursaklar whatsapp:🔒 Üyelere Özel
İran Oğlumuza gelin arıyoruz.2 yaşında ve aşıları tam karnesi mevcuttur.beyaz tüylü mavi gözlüdür.misafir alıp misafir gönderebiliriz.Ankara/Pursaklar whatsapp:🔒 Üyelere Özel