Kedi Forumları

Kedime Eş Arıyorum

Erkek İran Kedime eş arıyorum...! -
7 aylık şampanya rengi,alacalı beyazlı iran kedime eş aramaktayım..İstanbulda okumaktayım,sakaryaya gidip gelmekteyim,burdurda ikamet etmekteyim ve bodrum dolaylarında da bulunduğum için bu bölgelere yakın olması 🔒 Üyelere Özel

7 aylık şampanya rengi,alacalı beyazlı iran kedime eş aramaktayım..İstanbulda okumaktayım,sakaryaya gidip gelmekteyim,burdurda ikamet etmekteyim ve bodrum dolaylarında da bulunduğum için bu bölgelere yakın olması 🔒 Üyelere Özel

Gaziantep//Ankara guzelıne bır es -
Bu arada soylemeyı unutmusum ısteyen netten fotolarını yollayabılırım 🔒 Üyelere Özel adresıne bır maıl atmanız yeterlı tabıkı de bızde damat beye bakmak ısterız.Kucuk bır not daha kızım cok huysuzdur uslu ve yası buyuk bır damat ıyı olur.Daha once eve kucuk bır mısafır aldım ve kavga ettıler anlasamadılar damat bey yasca buyuk olursa benımkı fazla hırcınlık yapamaz.

Gaziantep//Ankara guzelıne bır es -
8 aylık ankara kedım 1 aydır sabahlara kadar bagırıyor gecelerı gozume uyku sokmuyor hanımefendı evımızde mısafır edebılecegımız (cınsı farketmez) yakısıklı bır beyefendı arıyoruz. Eger olurda torunlarım olursa kesınlıkle tıcaret konusu yapılmayacaktır o sekılde bır nıyetı olan varsa sımdıden vazgecsın. 🔒 Üyelere Özel arayın benı goruselım. Artık rahat bır uyku ıstıyorum.

ankara-yakışıklı siyam oğlumuza gelin arıyoruz... -
1,5 yaşındaki yakışıklı oğlumuz Caldy uzun zamandır zor durumda... Ankara''da ki dişi siyam sahiplerine duyrulur :) 🔒 Üyelere Özel

ombay ogluma es ariyorum -
9 aylık aşıları tam oğluma eş arıyorum. Cins fark etmez, Ankara'da, sağlıklı olması yeterli.

9 aylık aşıları tam oğluma eş arıyorum. Cins fark etmez, Ankara'da, sağlıklı olması yeterli.

Ankara -
İran Oğlumuza gelin arıyoruz.2 yaşında ve aşıları tam karnesi mevcuttur.beyaz tüylü mavi gözlüdür.misafir alıp misafir gönderebiliriz.Ankara/Pursaklar whatsapp:🔒 Üyelere Özel

Ankara -
İran Oğlumuza gelin arıyoruz.2 yaşında ve aşıları tam karnesi mevcuttur.beyaz tüylü mavi gözlüdür.misafir alıp misafir gönderebiliriz.Ankara/Pursaklar whatsapp:🔒 Üyelere Özel

ANKARA beyaz ogluma es -

kara ogluma es ariyorum -
Atlas kedi bombay cinsi, sağlıklı, aşıları tam, kızgınlık dönemine girdi. Acil eş arıyoruz. Bircok cinsle uyumlu.

Atlas kedi bombay cinsi, sağlıklı, aşıları tam, kızgınlık dönemine girdi. Acil eş arıyoruz. Bircok cinsle uyumlu.

Kedime Eş Arıyorum -
çok acil kızışma döneminde olan scotish fold kızıma british shorthair eş adayı arıyoruz.istanbul içi olması önceliklidir. Numaram 🔒 Üyelere Özel

Silver chinchilla kedime eş arıyorum ANKARA -
Merhabalar bizim 15aylık silver chinchilla erkek kedimiz var ve eş arıyoruz Düşünürseniz irtibata geçelim Maral Bayramoğlu 🔒 Üyelere Özel