7 aylık şampanya rengi,alacalı beyazlı iran kedime eş aramaktayım..İstanbulda okumaktayım,sakaryaya gidip gelmekteyim,burdurda ikamet etmekteyim ve bodrum dolaylarında da bulunduğum için bu bölgelere yakın olması 🔒 Üyelere Özel
izmirde universite ogrencisiyim, eger kedine es bulursan, erkek bir yavru bana hediye eder misin? iyi gunler
mutlu sona bir erelim tabiki verebilirim..iyi günler hoşçakalın..
yeni fark ettim nonsleeper ama görüyorumki heryerden bedava hayvan topluyorsun ve bir tane erkek iran ın oldugunu söylemişsin bir başka forumda,..birşey demiyorum sana...bundan önceki mesajı dikkate alma..
bu forumlarda haksizliga ugradigimi dusunuyorum, her forumda hayvan ariyorum ve evimdede bir suru hayvan bakiyorum, bu isin ticaretiyle ugrasmiyorum, universite ogrencisiyim ve cok param yok, cunku olan param zaten evimdekilere bakmaya yariyor,muzisyen oldugum icin eve gec gelirim ve kopegim beni karsilar sabaha karsi, kus sesleriyle uyanirim evde ve sabah uyandigimda daha mutlu biri olurum, gercekten herkes art niyet ariyor ucretsiz isteyince, evimde iran kedim var ama kisir maalaesef, ben aldigimda oyleydi, gercekten hep yanlis anlasiliyorum, ama sizi anliyorum ve kizmiyorum cunku cok basima geldi bu olay, umarim bi es bulursunuz kedinize ve guzel fiyatlara satarsiniz hepsini, iyi gunler