Kedi Forumları

Kedime Eş Arıyorum

BUNA İZİN VERMEYİN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Arkadaşlar başlatılan protestomuza sizlerinde katılmasını isteriz lütfen hayvanlara yapılan ve canlarına mAl olan eziyetlere duyarsız kalmayalım. Sitemizde yayınlanan bu protestoya Lütfen katılın: 🔒 Üyelere Özel  

Saygılarımla,

Crano

Erkek Siyam kedime eş -
1 yaşındaki erkek safkan Sİyam keidmize eş arıyoruz. TÜm aşıları tamamdır ve oldukça uysaldır. Lütfen ilgilenenler temasa geçiniz... 🔒 Üyelere Özel

8 aylık;erkek;sarman pisicim gerçekten zor durumda! -
Biz izmitte yaşıyoruz.Ve pisicime acilen bi dişi bulmamız gerekiyo.Artık saldırganlaşmaya ve beni bile rahatsız etmeye başladı.Eğer ilgilenen dişi kedi sahipleri olursa mailim 🔒 Üyelere Özel şimdiden teşekkürler .....

ankara safkan iranlı kızıma damat arıyorum -
1 yaşında sarı beyaz tombul kızıma damat arıyorum 🔒 Üyelere Özel

dumancık/mersin -
iran beyaz gri kırçıllı erkek kedimize eş arıyoruz.Tüm aşıları yapılmış sağlıklı kedimiz eş adayını evimizde misafir edebilirizi.

erkek bal rengi iran kırması eş arıyor. -
spiffy;4 yaşında, aşılı ve sağlıklı, baba olmak istiyor. ilgilenen kız aileleri 🔒 Üyelere Özel dan ulaşabilirler. resmini gönderebilirim. istanbul/beşiktaş

Tekir İran-Himalayan Kızımıza Damat Arıyoruz / İzmir -
Hem de çok acil 232 330 63 64 🔒 Üyelere Özel

İran chinchilla oğluma gelin -
Oğlum artık büyüdü ve kendine gelin aramaya başladı. tahmin edeceğiniz gibi ev ahalisi olarak oğlumuzun bu acısına son verelim dedik. kendisi 8 aylık sarı babası chinchilla annesi iran olan yakışıklı bir delikanlıdır. İstanbul anadolu yakasında oturuyoruz. ilgilenenler bize ceren@dg.🔒 Üyelere Özel adresinden ulaşabilir.

Bursa da yakışıklı siyam kedimi eli yüzü düzgün gelin arıyorum :))) -
Merhaba bursa da oturuyorum erkek siyam kedisi sahibiyim. Kedim kudurmuş durumda zaptedemiyorum. Acil olarak dişi siyam kedisi arıyorum.

Bursa da yakışıklı siyam kedimi eli yüzü düzgün gelin arıyorum :))) -
Merhaba bursa da oturuyorum erkek siyam kedisi sahibiyim. Kedim kudurmuş durumda zaptedemiyorum. Acil olarak dişi siyam kedisi arıyorum.

dişi, kül rengi "british long hair"imize eş yok mu? -
Kül rengi tüyleri ve bal rengi de gözleri var, 11 aylık kızımıza eş arıyoruz. Cinsinin devamı için aynı türden eş arıyoruz. 🔒 Üyelere Özel

dişi, kül rengi "british long hair"imize eş yok mu? -
Kül rengi tüyleri ve bal rengi de gözleri var, 11 aylık kızımıza eş arıyoruz. Cinsinin devamı için aynı türden eş arıyoruz. 🔒 Üyelere Özel

kedime eş arıyorum -
Istanbul da Beyoglu Tunel de oturuyorum. Beyaz renkli 1 yasında erkek iran chincillası olan kedime eş arıyorum. Ilgilenenler 🔒 Üyelere Özel adresine mesaj atabilirler.

Erkek İran Kedime eş arıyorum...! -
7 aylık şampanya rengi,alacalı beyazlı iran kedime eş aramaktayım..İstanbulda okumaktayım,sakaryaya gidip gelmekteyim,burdurda ikamet etmekteyim ve bodrum dolaylarında da bulunduğum için bu bölgelere yakın olması 🔒 Üyelere Özel

Erkek İran Kedime eş arıyorum...! -
7 aylık şampanya rengi,alacalı beyazlı iran kedime eş aramaktayım..İstanbulda okumaktayım,sakaryaya gidip gelmekteyim,burdurda ikamet etmekteyim ve bodrum dolaylarında da bulunduğum için bu bölgelere yakın olması 🔒 Üyelere Özel