Arkadaşlar başlatılan protestomuza sizlerinde katılmasını isteriz lütfen hayvanlara yapılan ve canlarına mAl olan eziyetlere duyarsız kalmayalım. Sitemizde yayınlanan bu protestoya Lütfen katılın: 🔒 Üyelere Özel
Biz izmitte yaşıyoruz.Ve pisicime acilen bi dişi bulmamız gerekiyo.Artık saldırganlaşmaya ve beni bile rahatsız etmeye başladı.Eğer ilgilenen dişi kedi sahipleri olursa mailim 🔒 Üyelere Özel şimdiden teşekkürler .....
spiffy;4 yaşında, aşılı ve sağlıklı, baba olmak istiyor. ilgilenen kız aileleri 🔒 Üyelere Özel dan ulaşabilirler. resmini gönderebilirim.
istanbul/beşiktaş
Oğlum artık büyüdü ve kendine gelin aramaya başladı. tahmin edeceğiniz gibi ev ahalisi olarak oğlumuzun bu acısına son verelim dedik.
kendisi 8 aylık sarı babası chinchilla annesi iran olan yakışıklı bir delikanlıdır.
İstanbul anadolu yakasında oturuyoruz. ilgilenenler bize ceren@dg.🔒 Üyelere Özel adresinden ulaşabilir.
Istanbul da Beyoglu Tunel de oturuyorum. Beyaz renkli 1 yasında erkek iran chincillası olan kedime eş arıyorum. Ilgilenenler 🔒 Üyelere Özel adresine mesaj atabilirler.
7 aylık şampanya rengi,alacalı beyazlı iran kedime eş aramaktayım..İstanbulda okumaktayım,sakaryaya gidip gelmekteyim,burdurda ikamet etmekteyim ve bodrum dolaylarında da bulunduğum için bu bölgelere yakın olması 🔒 Üyelere Özel
7 aylık şampanya rengi,alacalı beyazlı iran kedime eş aramaktayım..İstanbulda okumaktayım,sakaryaya gidip gelmekteyim,burdurda ikamet etmekteyim ve bodrum dolaylarında da bulunduğum için bu bölgelere yakın olması 🔒 Üyelere Özel
Üyelere Özel İçerik
Bu bilgi üyelere özeldir. Görüntülemek için giriş yapın veya üye olun.