Kedi Forumları

Kedime Eş Arıyorum

ANKARA ERKEK KEDİME EŞ ARIYORUM 8 AYLIK AŞILARI TAM 🔒 Üyelere Özel -
8 AYLIK OLAN OĞLUM BİBER'E GELİN ARIYORUZ. MİSAFİR OLARAK VEREBİLİRİZ SİZE KIZGINLIĞI GEÇENE KADAR. IRK FARK ETMEZ AMA TERCİHİM TABİ Kİ SMOKİN YADA SİYAH BEYAZ TEKİR.

ANKARA ERKEK KEDİME EŞ ARIYORUM 8 AYLIK AŞILARI TAM 🔒 Üyelere Özel -
8 AYLIK OLAN OĞLUM BİBER'E GELİN ARIYORUZ. MİSAFİR OLARAK VEREBİLİRİZ SİZE KIZGINLIĞI GEÇENE KADAR. IRK FARK ETMEZ AMA TERCİHİM TABİ Kİ SMOKİN YADA SİYAH BEYAZ TEKİR.

Ankara'da tekir kızıma eş arıyorum -
Ankara'da tekir kızıma eş arıyorum

Ankarada tecrübeli Scr belgeli Blue yani gri Ogluma Eş -
Oglum Scr belgelidir daha önce çook kez baba oldu.British yada Scotish cinsi bayan adaylarımızı bekleriz.İletişim no:🔒 Üyelere Özel

Ankarada tecrübeli Scr belgeli Duman rengi Ogluma Eş Tel 🔒 Üyelere Özel -
Ankara içi British veya Scotish fold cinsi gelin adaylarımızı bekleriz.Çok kez tecrübesi vardır oglumun

ankara içi eş arıyoruz -
erkek kedi arıyoruz. kedimiz 1 yaşında ve tekir. misafir alınır.

ankara içi eş arıyoruz -
erkek kedi arıyoruz. kedimiz 1 yaşında ve tekir. misafir alınır.

ankara içi eş arıyoruz -
kedim Tekir dişi. uygun bir erkek kedi arıyorum. misafir alınır veya isteğe bağlı misafir olarak verilir

ankara içi eş arıyoruz -
kedim Tekir dişi. uygun bir erkek kedi arıyorum. misafir alınır veya isteğe bağlı misafir olarak verilir

ankara içi eş arıyoruz -

Ankara gri renk british ogluma eş 🔒 Üyelere Özel -
Oğlum tecrübeli olup Gölbaşında ikamet etmekteyiz SCR belgeli olup mükemmel kalitededir whatsapp dan resim yollanır. İrt. No: 🔒 Üyelere Özel

Ankara içi erkek kedime dişi eş arıyorum -
Yetişkin sarman kedime çiftleştirmek üzere dişi eş arıyorum. Kedimin aşıları tamdır ve iyi huylu bir kedidir. İlgilenenler 🔒 Üyelere Özel‘a mail atabilirler.

ISTANBUL ANADOLU YAKASI SCOTTISH FOLD DISI KEDIMIZE DAMAT ARIYORUZ -
4 yaşında Scottish Fold dişi kedimiz için damat aramaktayız. İstanbul Anadolu yakası Maltepe Altayçeşme de ikamet etmekteyiz. Evde anne altından alıp büyüttüğümüz Kedimizin tüm aşıları tam olup hiç bir sağlık problemi yoktur. Daha önce bir defa anne oldu. Kedi adayının evde aile yanında olması ve Maltepe de ikamet etmesi tercih sebebidir. İletişim: 🔒 Üyelere Özel

ISTANBUL ANADOLU YAKASI SCOTTISH FOLD DISI KEDIMIZE DAMAT ARIYORUZ -
4 yaşında Scottish Fold dişi kedimiz için damat aramaktayız. İstanbul Anadolu yakası Maltepe Altayçeşme de ikamet etmekteyiz. Evde anne altından alıp büyüttüğümüz Kedimizin tüm aşıları tam olup hiç bir sağlık problemi yoktur. Daha önce bir defa anne oldu. Kedi adayının evde aile yanında olması ve Maltepe de ikamet etmesi tercih sebebidir. İletişim: 🔒 Üyelere Özel