Kedi Forumları

Kedime Eş Arıyorum

İRAN KIZIMA ACİL İRAN DAMAT ARIYORUM -
SAFKAN İRAN CİNSİ VE TÜRÜNÜN EN GÜZELİ OLAN KIZIM ( ŞERBET )E Bİ OKADAR YAKIŞIKLI İRAN DAMAT ARIYORUM.BÜTÜN BAKIM VE AŞILARI TAMDIR. NOT: DAMAT ADAYINI EVİMDE MİSAFİR ETMEK İSTİYORUM.BAHÇEŞEHİR VE AVCILAR CİVARINDA OLURSA İYİ OLUR BENİM İÇİN İRTİBAT: 🔒 Üyelere Özel

british shorthair ımıza erkek eş aranıyor -
gri renkli 2 yaşında olan kedime eş arıyorum.çok acil!ilgilenenler bu adresten bana ulaşabilirler: 🔒 Üyelere Özel

british shorthair ımıza erkek eş aranıyor -
gri renkli 2 yaşında olan kedime eş arıyorum.çok acil!ilgilenenler bu adresten bana ulaşabilirler: 🔒 Üyelere Özel

Scotish kızıma ( zeytin ) scotish bir bey arıyorum. -
1 yaşındaki güzel ( scotish ) kızıma eş arıyorum. 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

Scotish kızıma ( zeytin ) scotish bir bey arıyorum. -
1 yaşındaki güzel ( scotish ) kızıma eş arıyorum. 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

silver chincilla kızımıza eş arıyoruz ankara -
1 yasında iran chincilla kedımıze eş arıyoruz..ilgilenenlerin 🔒 Üyelere Özel adresine resim gondermelerini rica ederim.

kedime eş arıyorum -
BEYAZ İRAN DAMAT ARIYORUM.(İST.avrupa yakası.)

kedime eş arıyorum -
BEYAZ İRAN DAMAT ARIYORUM.(İST.avrupa yakası.)

erkek eş arıyorum -
anlamadığım bir şey var. bu adana olacak yerde kedi besleyip de çiftleştirmek isteyen yok muuuuuuuuu?

dişi ankara kedime eş arıyorum(adana) -
tüm aşıları eksiksiz yapılmış olan kedime erkek bir eş arıyorum msn:🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

ben izmirden bettle kendime cici iran yada himaliyan dişi pisicikler arıyorum-İZMİR -
1 YAŞINDA BEYAZ İRAN KEDİME DİŞİ İRAN YADA HİMALİYAN GELİN ADAYI ARIYORUM İLGİLENENLER 🔒 Üyelere Özel adresine mail atabilirler kedimin resimlerini yollıyabilirim

ben izmirden bettle kendime cici iran yada himaliyan dişi pisicikler arıyorum-İZMİR -
1 YAŞINDA BEYAZ İRAN KEDİME DİŞİ İRAN YADA HİMALİYAN GELİN ADAYI ARIYORUM İLGİLENENLER 🔒 Üyelere Özel adresine mail atabilirler kedimin resimlerini yollıyabilirim

iran chincilla erkek kedime gelin arıyorum istanbul -
nişantaşında oturuyorum iran chincilla beyaz tuylu erkek kedime gelin arıyorum.gelicek dişiyi evimde 3-4 gun misafir edeceğim..ilgilenenler bana mailimden ulaşabilir 🔒 Üyelere Özel bu bir msn adresi değildir!!!

iran chincilla erkek kedime eş arıyorum istanbul -
beyaz tuylu iran kedime eş arıyorum nişantaşında oturuyorum gelecek olan kızımızı kendi evimde 3-4 gun misafir edicem.ilgilenenler bana mailimden ulaş🔒 Üyelere Özel bu bir msn adresi değildir!!

birman-chinchilla disi kedimize es ariyoruz (Istanbul) -
Merhaba, Pufi`mizi kendisiyle benzer ozlelliklerde bir es ile ciftlestirmek istiyoruz. Levent`te oturuyoruz. ilgilenenler icin iletisim adresimiz 🔒 Üyelere Özel linkten Pufinin resimlerine bakabilirsiniz :D 🔒 Üyelere Özel

iran -chincilla erkek eş aarıyorum (izmir) -
kızım badem 2.5 yaşında.daha önce yalancı gebelik geçirdiği için deneyimli eş adayına ihtiyacımız var.ilgilenenler 🔒 Üyelere Özel adresinden bize ulaşabilirler..

iran -chincilla erkek eş aarıyorum (izmir) -
kızım badem 2.5 yaşında.daha önce yalancı gebelik geçirdiği için deneyimli eş adayına ihtiyacımız var.ilgilenenler 🔒 Üyelere Özel adresinden bize ulaşabilirler..

Silver Chincilla Dişi Kedime EŞ aranıyor (çok acil) -
Çok acil Silver Chincilla Dişi Kedime EŞ aranıyor. Kedimiz 29 Kasım 2006 doğumlu. İstanbul Anadolu yakasındayız. Tel: 🔒 Üyelere Özel [IMG]🔒 Üyelere Özel]

Silver Chincilla Dişi Kedime EŞ aranıyor (çok acil) -
Çok acil Silver Chincilla Dişi Kedime EŞ aranıyor. Kedimiz 29 Kasım 2006 doğumlu. İstanbul Anadolu yakasındayız. Tel: 🔒 Üyelere Özel [IMG]🔒 Üyelere Özel]