SAFKAN İRAN CİNSİ VE TÜRÜNÜN EN GÜZELİ OLAN KIZIM ( ŞERBET )E Bİ OKADAR YAKIŞIKLI İRAN DAMAT ARIYORUM.BÜTÜN BAKIM VE AŞILARI TAMDIR.
NOT: DAMAT ADAYINI EVİMDE MİSAFİR ETMEK İSTİYORUM.BAHÇEŞEHİR VE AVCILAR CİVARINDA OLURSA İYİ OLUR BENİM İÇİN
İRTİBAT: 🔒 Üyelere Özel
1 YAŞINDA BEYAZ İRAN KEDİME DİŞİ İRAN YADA HİMALİYAN GELİN ADAYI ARIYORUM İLGİLENENLER 🔒 Üyelere Özel adresine mail atabilirler kedimin resimlerini yollıyabilirim
1 YAŞINDA BEYAZ İRAN KEDİME DİŞİ İRAN YADA HİMALİYAN GELİN ADAYI ARIYORUM İLGİLENENLER 🔒 Üyelere Özel adresine mail atabilirler kedimin resimlerini yollıyabilirim
nişantaşında oturuyorum iran chincilla beyaz tuylu erkek kedime gelin arıyorum.gelicek dişiyi evimde 3-4 gun misafir edeceğim..ilgilenenler bana mailimden ulaşabilir 🔒 Üyelere Özel bu bir msn adresi değildir!!!
beyaz tuylu iran kedime eş arıyorum nişantaşında oturuyorum gelecek olan kızımızı kendi evimde 3-4 gun misafir edicem.ilgilenenler bana mailimden ulaş🔒 Üyelere Özel bu bir msn adresi değildir!!
Merhaba, Pufi`mizi kendisiyle benzer ozlelliklerde bir es ile ciftlestirmek istiyoruz. Levent`te oturuyoruz. ilgilenenler icin iletisim adresimiz 🔒 Üyelere Özel
linkten Pufinin resimlerine bakabilirsiniz :D
🔒 Üyelere Özel
kızım badem 2.5 yaşında.daha önce yalancı gebelik geçirdiği için deneyimli eş adayına ihtiyacımız var.ilgilenenler 🔒 Üyelere Özel adresinden bize ulaşabilirler..
kızım badem 2.5 yaşında.daha önce yalancı gebelik geçirdiği için deneyimli eş adayına ihtiyacımız var.ilgilenenler 🔒 Üyelere Özel adresinden bize ulaşabilirler..
Çok acil Silver Chincilla Dişi Kedime EŞ aranıyor. Kedimiz 29 Kasım 2006 doğumlu. İstanbul Anadolu yakasındayız. Tel: 🔒 Üyelere Özel
[IMG]🔒 Üyelere Özel]
Çok acil Silver Chincilla Dişi Kedime EŞ aranıyor. Kedimiz 29 Kasım 2006 doğumlu. İstanbul Anadolu yakasındayız. Tel: 🔒 Üyelere Özel
[IMG]🔒 Üyelere Özel]
Üyelere Özel İçerik
Bu bilgi üyelere özeldir. Görüntülemek için giriş yapın veya üye olun.