Kedime Eş Arıyorum

İRAN KIZIMA ACİL İRAN DAMAT ARIYORUM
SAFKAN İRAN CİNSİ VE TÜRÜNÜN EN GÜZELİ OLAN KIZIM ( ŞERBET )E Bİ OKADAR YAKIŞIKLI İRAN DAMAT ARIYORUM.BÜTÜN BAKIM VE AŞILARI TAMDIR. NOT: DAMAT ADAYINI EVİMDE MİSAFİR ETMEK İSTİYORUM.BAHÇEŞEHİR VE AVCILAR CİVARINDA OLURSA İYİ OLUR BENİM İÇİN İRTİBAT: 🔒 Üyelere Özel

mrb. NASLSINIZ? bnmde iran chıncıla erkek ıran cıgımız esnı arıyor.bnde ıstanbul/ bakırkoyde oturuyrum eger dusunursenız bulusalım konusalım bn cok ısterım yavrularımz olmasını bnı arasanız konusuurs ADIM EMIRHAN saygıalrımla kendınıze ıyı bakın gorusmek dılegıylen ... CEP TEL 🔒 Üyelere Özel MSN

MRB bnımde ıran chıncıla ıran babamız var=) kendıısne es arıyoruz. bnm kedım duman erengınde cok uysal ve bır o dkar oıyuncal cok tatlı seveecen ve cok yakısıklı bır ıran chıncıla safkan! eger ılgılenırsenız bulusur gorusus yavrularını olmasını cok ısterıss bn ıst/ bakırkoyde oturuyorum yanı yakın sayılırıs=) gerekırse bn gelırm hıc farketmez lutfen bana en kısa zamnda ulasın tkrar gorusmk dılegıylen .... tel no 🔒 Üyelere Özel msn 🔒 Üyelere Özel SAYGILAR EMIRHAN AYSIN LUTFEN BANA ULASIN .....

Yanıtlamak için giriş yapın