Ben ceysu kızım 1 yaşında gri beyaz ( iran dır) çok bakımlı aşıları tamam ve bakımına kendim kadar önem veriyorum yakışıklı ve bakımlı bir beyle çifleştirmek istiyorum ilgilenen adayların beni 🔒 Üyelere Özel nolu telefondan ciddi iseniz arayınız. saygılar.
Ben ceysu kızım 1 yaşında gri beyaz ( iran dır) çok bakımlı aşıları tamam ve bakımına kendim kadar önem veriyorum yakışıklı ve bakımlı bir beyle çifleştirmek istiyorum ilgilenen adayların beni 🔒 Üyelere Özel nolu telefondan ciddi iseniz arayınız. saygılar.
9 aylık şampanya rengi dünya güzeli kızım Leyla`ya kendi cinsinde bir çift arıyoruz.beyefendiyi cihangirdeki ewimizde misafir etmek istiyoruz(dişiler kendi ewlerinde daha rahat oluyor).ilgilenenler için tel no:🔒 Üyelere Özel nilcem
bembeyaz pofuduk dünya yakışıklısı oğlum kendisine uygun eşi arıyor ne kadar çabuk olursa o kadar iyi olur yoksa hiç çiftleşmeden kısırlaştırmak durumunda kalıcaz :/
SAFKAN İRAN CİNSİ VE TÜRÜNÜN EN GÜZELİ OLAN KIZIM ( ŞERBET )E Bİ OKADAR YAKIŞIKLI İRAN DAMAT ARIYORUM.BÜTÜN BAKIM VE AŞILARI TAMDIR.
NOT: DAMAT ADAYINI EVİMDE MİSAFİR ETMEK İSTİYORUM.BAHÇEŞEHİR VE AVCILAR CİVARINDA OLURSA İYİ OLUR BENİM İÇİN
İRTİBAT: 🔒 Üyelere Özel
SAFKAN İRAN CİNSİ VE TÜRÜNÜN EN GÜZELİ OLAN KIZIM ( ŞERBET )E Bİ OKADAR YAKIŞIKLI İRAN DAMAT ARIYORUM.BÜTÜN BAKIM VE AŞILARI TAMDIR.
NOT: DAMAT ADAYINI EVİMDE MİSAFİR ETMEK İSTİYORUM.BAHÇEŞEHİR VE AVCILAR CİVARINDA OLURSA İYİ OLUR BENİM İÇİN
İRTİBAT: 🔒 Üyelere Özel
Üyelere Özel İçerik
Bu bilgi üyelere özeldir. Görüntülemek için giriş yapın veya üye olun.