Kedi Forumları

Kedime Eş Arıyorum

Silver Chincilla Dişi Kedime EŞ aranıyor (çok acil) -
Çok acil Silver Chincilla Dişi Kedime EŞ aranıyor. Kedimiz 29 Kasım 2006 doğumlu. İstanbul Anadolu yakasındayız. Tel: 🔒 Üyelere Özel [IMG]🔒 Üyelere Özel]

2,5 yaşındaki iran kedisi çileğime erkek iran arıyorum -
ben ankarada oturuyorum ve acil erkek arıyoruz 🔒 Üyelere Özel

ERKEK IRAN KEDIME PRENSES ARANIYOR -
Merhabalar istanbul avrupa yakası bahçelievlerde ikamet ediyoruz. Şampanya renginde 1 yaşında erkek iran kedimize güzel bir bayan iran kedisi arıyoruz. Yakın semtlerden olması bizim için daha elverişli olur. ISIM: EMRE Telefon: 🔒 Üyelere Özel

ERKEK IRAN KEDIME PRENSES ARANIYOR -
Merhabalar istanbul avrupa yakası bahçelievlerde ikamet ediyoruz. Şampanya renginde 1 yaşında erkek iran kedimize güzel bir bayan iran kedisi arıyoruz. Yakın semtlerden olması bizim için daha elverişli olur. ISIM: EMRE Telefon: 🔒 Üyelere Özel

İZMİR`DEN BEYAZ İRAN YAKIŞIKLISI GELİN ARIYOR -
İZMİRDE OTURUYORUM. SAFKANIM. AŞILARIM TAMAM. SAFKAN GELİN ADAYI ARIYORUM

İZMİR`DEN BEYAZ İRAN YAKIŞIKLISI GELİN ARIYOR -
İZMİRDE OTURUYORUM. SAFKANIM. AŞILARIM TAMAM. SAFKAN GELİN ADAYI ARIYORUM

Dişi İran kedime eş arıyorum! (istanbul 216) -
🔒 Üyelere Özel resmi burda. kendisi 1 yaşında. ağustos ayının başında çifleştireceğim. ilgilenirseniz 🔒 Üyelere Özel

🔒 Üyelere Özel resmi burda. kendisi 1 yaşında. ağustos ayının başında çifleştireceğim. ilgilenirseniz 🔒 Üyelere Özel

ankarada oturan dişi iran kedisi aranıyor. -
3 yaşındaki safkan erkek iran kedisi için dişi iran kedisi aranıyor.. 3202636

ÇOK ACİL!(ANKARA) -
1 yaşındaki tekir cinsi oğluma eş arıyorum.günlerdir huzursuz.durmadan miyavlıyor.şikayet gelmesinden korkuyorum.ilgilenenler için mail adresim:🔒 Üyelere Özel

Dişi siyam kedime eş arıyorum - istanbul -
8 aylık safkan dişi siyam kedime eş arıyorum. (aşıları tam) ulaşmak isteyenler beni bu numaradan arayabilirler : 🔒 Üyelere Özel

kedime eş arıyorum -
dişi ankara kedilerime eş arıyorum eş adylarının ankara kedisi olması gerekmektedir ilgilenenler 🔒 Üyelere Özel nolu telefondan yada 🔒 Üyelere Özel adresinden bana ulaşabilirler

8 aylık erkek siyamıma eş arıyorummmm -
8 aylık erkek siyam kedim var,ona eş arıyorum.benim oğlum çok yakışıklı arkadaşlar....ankarada ikamet ediyorum.

8 aylık erkek siyamıma eş arıyorummmm -
8 aylık erkek siyam kedim var,ona eş arıyorum.benim oğlum çok yakışıklı arkadaşlar....ankarada ikamet ediyorum.

İRAN ERKEK BEYAZ KEDİME EŞ ARIYORUM -
1 YAŞINDA İRAN CINSI ERKEK KEDIM ZUZU İÇİN ACİLL EŞ AŞILARI YAPILMIŞ İRAN YADA CHINCILLA VEDE UYSAL OLMASI TERCIHIMDIR.. 🔒 Üyelere Özel AVCILARDA OTURUYORUM

İRAN ERKEK BEYAZ KEDİME EŞ ARIYORUM -
1 YAŞINDA İRAN CINSI ERKEK KEDIM ZUZU İÇİN ACİLL EŞ AŞILARI YAPILMIŞ İRAN YADA CHINCILLA VEDE UYSAL OLMASI TERCIHIMDIR.. 🔒 Üyelere Özel AVCILARDA OTURUYORUM