Kedi Forumları

Kedime Eş Arıyorum

iran oğluşuma güzel bayanlar arıyoruz hiç durmadan bağırıyor eş istiyor yaramaz:) -
1 yaşında 1 kez çiftleşti ve aklı başına geldii şimdi sürekli eş arıyorr :) güzel iyi huyluu tatlı kızlar arıyoruz oğluşumuza :) çünki çok nazik ve akıllı huyu geyişsin isteniyorum istanbul b çekmecede oturuyorum yakında olursa çok sevinirim msn:🔒 Üyelere Özel

iran oğluşuma güzel bayanlar arıyoruz hiç durmadan bağırıyor eş istiyor yaramaz:) -
1 yaşında 1 kez çiftleşti ve aklı başına geldii şimdi sürekli eş arıyorr :) güzel iyi huyluu tatlı kızlar arıyoruz oğluşumuza :) çünki çok nazik ve akıllı huyu geyişsin isteniyorum istanbul b çekmecede oturuyorum yakında olursa çok sevinirim msn:🔒 Üyelere Özel

siyam kedime eş arıyorum -
siyam kedime eş arıyorum. tekirdağ/ çorluda oturuyorum. iletişim için 🔒 Üyelere Özel dan ulaşabilirsiniz.

ANTALYA-ERKEK TEKİR MİX KEDİME EŞ ARIYORUM -
KEDİM DAHA ÖNCEDE ÇİFTLEŞTİ TECRÜBELİ BU KONUDA.EN KISA ZAMANDA İLGİLENENLER YANITLARSA SEVİNİRİM NUMARAM 🔒 Üyelere Özel

ANTALYA-ERKEK TEKİR MİX KEDİME EŞ ARIYORUM -
KEDİM DAHA ÖNCEDE ÇİFTLEŞTİ TECRÜBELİ BU KONUDA.EN KISA ZAMANDA İLGİLENENLER YANITLARSA SEVİNİRİM NUMARAM 🔒 Üyelere Özel

İran kızımıza eş ariyorum (İstanbul) -
kızımız 1 yaşında bir yakışıklı safkanlı iran erkek arkadaş ariyor. 🔒 Üyelere Özel

İran kızımıza eş ariyorum (İstanbul) -
kızımız 1 yaşında bir yakışıklı safkanlı iran erkek arkadaş ariyor. 🔒 Üyelere Özel

İRAN CİCİ KEDİME SAFKAN Bİ İRAN SEVGİLİ ARIYORUM.. -
İST AVRUPA YAKASINDA BAHÇELİEVLERDE OTURUYORUM KEDİM BALIMA İRAN BEYAZ VEYA GRİ SEVGİLİ ARIOYRUM.İLGİLENİRSENİZ 🔒 Üyelere Özel adresine mail atınız ayrıca bu msn adresi olarak kullanılmıyor.

safkan iran erkek kedime eş arıyorum(ankara) -
iran kedime eş arıyorum(erkek)ilgilenenler lutfen ırtıbata gecsı🔒 Üyelere Özel..

VAN CİNSİ KIZIMIZA DAMAT ARIYORUZ (ACİL) ANKARA -
Bir buçuk yaşındaki van kedimize kendi cinsinden damat aranıyor. kedimizin iki gözü mavi olup çok oyuncudur. ilgilenenler için tel no: 0312 428 30 32

VAN CİNSİ KIZIMIZA DAMAT ARIYORUZ (ACİL) ANKARA -
Bir buçuk yaşındaki van kedimize kendi cinsinden damat aranıyor. kedimizin iki gözü mavi olup çok oyuncudur. ilgilenenler için tel no: 0312 428 30 32

British shorthair kızımız periye hayatının erkeğini arıyoruz -
selamlar kızımız peri hayatının erkeğini arıyor :)

selamlar kızımız peri ocak 2006 doğumlu safkan ve çok sevimli kızımızı çiftleştirebileceğimiz onun özelliklerine sahip bir damat arıyoruz ataşehirde oturuyoruz sevgiler mehtap bora 02164567280 🔒 Üyelere Özel

Sfhinks kizimiza Eş Arıyorum !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Sfhinks kizimiza Eş Arıyorum !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cok guzel uc renkli 🔒 Üyelere Özel

Ankara cinsi kızımıza eş arıyoruz(ist-avrupa) -
Ankara cinsi damat aranıyor :)kızımızın ilk deneyimi olacak prens adaylarına duyurulur

Ankara cinsi kızımıza eş arıyoruz(ist-avrupa) -
Ankara cinsi damat aranıyor :)kızımızın ilk deneyimi olacak prens adaylarına duyurulur