merhaba;
yavru mu yavru şirin mi şirin bi siyam arıyorum(ki hepsi ööle ama bi özellik belirtiim dedim :) ) dişi olması daha iyi olur.siyamı olan varsa 🔒 Üyelere Özel adresine mail atarsa çok sevinirim.
merhaba;
yavru mu yavru şirin mi şirin bi siyam arıyorum(ki hepsi ööle ama bi özellik belirtiim dedim :) ) dişi olması daha iyi olur.siyamı olan varsa 🔒 Üyelere Özel adresine mail atarsa çok sevinirim.
merhaba;
Yaklaşık 2 sene once dunyalar kadar cok sevdigim 8 yasindaki siyam kedimi kaybettim. Onu kaybettigim gun bir daha evcil hayvan bakmamaya yemin ettim. Ancak bu yeminimi bozmaya karar verdim cunku kedileri gercekten cok seviyorum. Yavru bir birmanya kedisi beni çok mutlu edecektir. E-mailim : 🔒 Üyelere Özel
sapsarı, oyunbaz, bilgisayar düşkünü, siz bilgisayarla uğraşırken mause tutan elinizin üstünde uyuma yeteneği gelişmiş şirin mi şirin dişi bir kedimiz var. tahminen 2-2,5 aylık. bulduğumuzda iki ya da üç haftalık kadardı,kalçası kırık olduğu için ve yüzünde ağır yaralar olduğu için evimize aldık, iyileşene kadar baktık, şu anda kırık iyileşti yaralardan eser kalmadı. tuvalet ve kuru mama alışkanlığı var. aslında yemek te seçmez...
kış geldiği için dışarıya bırakmaya kıyamıyoruz. görmek ve sahiplenmek isteyen olursa aşağıdaki adrese birkaç fotoğrafını ekledik.
🔒 Üyelere Özel
Not: ANKARA ilindeyiz...
sicak evimde minik bi dost ariyorum... oyunlar oynasin..benimle konussun ...kucagima uzansin..kisaca evime cici bi dost istiyorum..bakamadiginiz ya da cok kardesli olusundan dolayi baska sicak bir yuvaya vermek istiyorsaniz bana yazin...
ilk defa kedi bakacagim icin biraz evcil aliskanliklari edinmisse ona daha da iyi bakarim ;)
sicak evimde minik bi dost ariyorum... oyunlar oynasin..benimle konussun ...kucagima uzansin..kisaca evime cici bi dost istiyorum..bakamadiginiz ya da cok kardesli olusundan dolayi baska sicak bir yuvaya vermek istiyorsaniz bana yazin...
ilk defa kedi bakacagim icin biraz evcil aliskanliklari edinmisse ona daha da iyi bakarim ;)
Üyelere Özel İçerik
Bu bilgi üyelere özeldir. Görüntülemek için giriş yapın veya üye olun.