Hepsievcil

Kedi Forumları > Kedi Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

1 aylık sevimli ve sağlıklı yavru kedi arıyorum

arkadaşlar evde bakmak için 1 aylık kedi arıyorum lütfen bana ulaşın evde yalnız oluğum için bana arkadaş olacağını düşüyorum

img

ync

19 yıl 5 ay 7 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

mail adresi veya telefon yazarsanız size ulaşırım..

[email protected]

img

ync

ÖZEL MESAJ

songül sana yazıyorum senin kedilerin çok güzel sana ulaşamıyorum bana ulaşırmısın [email protected]

img

ync

ÖZEL MESAJ

ync 1 aylık kediş sağlıklı ve sevimli olmaz çünkü kediler 2 ay anne sütü içmeli. eğer içmezse bağışıklık sistemi güçsüz sağlıklıksız bi kediş olabilir.. bir de 1 aylık kediş bütün gece ağlar, tüm gece uyanık olmalı onunla ilgilenmeli beslemelisin, tıpkı bi bebek gibi ağlar. bu sebeple pek sevimli olmazlar :)) eğer 1.5 2 aylık civarı yavru alırsan hem yavru hem de sen daha mutlu olursunuz aklında bulunsun ;)

img

patish

19 yıl 11 ay 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadaşlar 2 aylık sevimli bi kedim oldu çok sevimli :)ilgilenen herkese teşekkürler...

img

ync

ÖZEL MESAJ

selamlar istanbuldaysanız 3 aylık herşeye alışmış 3 tane kedi lerden birini size verebilirim ilgilenirseniz [email protected] mesaj atabilirsiniz

img

byzantines

19 yıl 4 ay 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba eger ilgilenirsen daha yenı 1 aylık olan sarı-beyaz pamuk gibi cok sirin bir yavru var mail [email protected]

img

kalyoncu

19 yıl 1 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba bendede 2 tane 1.5 aylık dişi tekir yavruları var, ilgilenirseniz resim yollayabilirim adresim [email protected] istanbul beşiktaşta oturuyorum teşekkürler

img

ayçiçeği

19 yıl 1 ay 17 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

şu linke bir bak lütfen ... http://img501.imageshack.us/my.php?image=ked0140vd.jpg bana ulaşmak istersen mail adresim [email protected] sevgiler...

img

ushi

18 yıl 10 ay 30 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ