Kedi Forumları > Kedi Sahibi Olmak İstiyorum
1 aylık sevimli ve sağlıklı yavru kedi arıyorum
arkadaşlar evde bakmak için 1 aylık kedi arıyorum lütfen bana ulaşın evde yalnız oluğum için bana arkadaş olacağını düşüyorum
mail adresi veya telefon yazarsanız size ulaşırım..
songül sana yazıyorum senin kedilerin çok güzel sana ulaşamıyorum bana ulaşırmısın [email protected]
ync 1 aylık kediş sağlıklı ve sevimli olmaz çünkü kediler 2 ay anne sütü içmeli. eğer içmezse bağışıklık sistemi güçsüz sağlıklıksız bi kediş olabilir.. bir de 1 aylık kediş bütün gece ağlar, tüm gece uyanık olmalı onunla ilgilenmeli beslemelisin, tıpkı bi bebek gibi ağlar. bu sebeple pek sevimli olmazlar :)) eğer 1.5 2 aylık civarı yavru alırsan hem yavru hem de sen daha mutlu olursunuz aklında bulunsun ;)
arkadaşlar 2 aylık sevimli bi kedim oldu çok sevimli :)ilgilenen herkese teşekkürler...
selamlar istanbuldaysanız 3 aylık herşeye alışmış 3 tane kedi lerden birini size verebilirim ilgilenirseniz [email protected] mesaj atabilirsiniz
merhaba eger ilgilenirsen daha yenı 1 aylık olan sarı-beyaz pamuk gibi cok sirin bir yavru var mail [email protected]
merhaba bendede 2 tane 1.5 aylık dişi tekir yavruları var, ilgilenirseniz resim yollayabilirim adresim [email protected] istanbul beşiktaşta oturuyorum teşekkürler
şu linke bir bak lütfen ... http://img501.imageshack.us/my.php?image=ked0140vd.jpg bana ulaşmak istersen mail adresim [email protected] sevgiler...