Hepsievcil

Kedi Forumları > Kedi Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

bir kedim bile yok:,,,,(

sicak evimde minik bi dost ariyorum... oyunlar oynasin..benimle konussun ...kucagima uzansin..kisaca evime cici bi dost istiyorum..bakamadiginiz ya da cok kardesli olusundan dolayi baska sicak bir yuvaya vermek istiyorsaniz bana yazin... ilk defa kedi bakacagim icin biraz evcil aliskanliklari edinmisse ona daha da iyi bakarim ;)

img

onderaydemir

19 yıl 5 ay 13 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba,hangi şehirde yaşıyorsunuz?

img

patish

19 yıl 11 ay 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bende size göre bir kedi var o da sıcak bir yuva arıyo 2 aylık tekir cinsi ve erkek düşünür müsünüz? hangi şehirdesiniz.

img

ayce

20 yıl 7 ay 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

istanbul kadiköydeyim

img

onderaydemir

ÖZEL MESAJ

istanbulda bir arkadaşımın çok güzel 2 aylık, sarı-beyaz çok yakışıklı ve zeki erkek bi kedişi var. yuva arıyor. eğer e-mailinizi yazarsanız resimlerini yollabilir. görüşmek üzere, iyi günler...

img

patish

19 yıl 11 ay 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

evet resimleri yollarsaniz cok sevinirim, e-mail adresim : [email protected], eger oraya sigmiyorsa, [email protected] adresine yollarsaniz cok sevinirim

img

onderaydemir

ÖZEL MESAJ

mrb eger halen kedı almadıysan su an bende bulunan yavru kedıyı sahıplendırmeye calısıyorum evımde bır tane daha oldugu ıcın bugun buldum sokaga atılmıs cok guzel 4 5 aylık bı yavru ama acılen sahıplendırmem gerekıyo ılgılenırsenız maıl adresım [email protected]

img

belieff_

19 yıl 5 ay 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

selamlar istanbuldaysanız herşeye alıştırılmış 3aylık kediler var halen bir kediniz yoksa [email protected] mesaj atabilirsiniz

img

byzantines

19 yıl 4 ay 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba bizim 3 aylık yavru british blue çok sevimli bir kedimiz var. Mama ve tuvalet sorunu yok ilgilenirseniz cevabınızı bekliyorum.

img

plum

19 yıl 4 ay 2 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

selam eger hala bır kedi bulamaıysan yeni 30 gunluk olan sarı-beyaz cok sırın bır yavru var bende ıstanbul kadıkoy maıl [email protected]

img

kalyoncu

19 yıl 1 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ