Kedi Forumları

Kedi Sahibi Olmak İstiyorum

bir minik ,aile arayan iran kedisi istiyoruz...... -
Sıcacık huzur içinde büyüyecek ona çok iyi bakılacağından emin olun . Bir yavru kediş istiyoruz 3 aylık civarı İran ve erkek olursa mükemmel olur eğer böyle bir kedişiniz varsa ve ona yuva arıyorsanız lütfen bizi bilgilendirin ... 🔒 Üyelere Özel adresine mail atabilirsiniz ....

Sıcacık huzur içinde büyüyecek ona çok iyi bakılacağından emin olun . Bir yavru kediş istiyoruz 3 aylık civarı İran ve erkek olursa mükemmel olur eğer böyle bir kedişiniz varsa ve ona yuva arıyorsanız lütfen bizi bilgilendirin ... 🔒 Üyelere Özel adresine mail atabilirsiniz ....

SARIŞINLARIN EN GÜZELİ SAFKAN İRAN.(ücretli diye hemen korkuyorlar korkmayın uygun bir fiyat olacak -
benim adim nazo henuz 1 yasindayim, sarisinnim tipki bal gibi gozlerimde bal renginde, hadi isteyin beni miiiiyyavvvvv.korkmayin fiyatim cok uygun olacaktir. isterseniz annem size benim fotografimi yollayacak.daha once hic bebegim olmadi bu arada, ayrica kisirlastirilmadim da mmmiiiyyyaaavvvvvvvv.ben sizi bekliyorum mirrrrrrr eee hadi miiiiyyavvv.....

Ücretsiz safkan yetişkin erkek iran isteyen varmı? -
yaklaşık 3 yaşında ki beyaz ve gri renkte cam yeşili güzel gözleri olna, safkan iran kedimi vermek istiyorum. İlgilenenlere duyrulur.Tuvalet alışkanlıgı var. Oldukça sakin akıllı ve uyumlu bir kedidir. Benim iki kedim oldugu için birini vermek zorunda kaldım. Birbirlerini kısakanıyorlar.(kısırlaştırdık)arzu eden var ise mailline fotoğraf yollaya bilirim

*****BÜTÜN IRK KEDİCİKLER.!***** -
ırkları karakterleri hakkında bilgi resimleri için web sitemizi ziyaret ediniz. 🔒 Üyelere Özel firmamızda çoğunlukta olan ırklar uygun fiyata bulunmaktadır.0212 5122317 0212 5126873

*****BÜTÜN IRK KEDİCİKLER.!***** -
ırkları karakterleri hakkında bilgi resimleri için web sitemizi ziyaret ediniz. 🔒 Üyelere Özel firmamızda çoğunlukta olan ırklar uygun fiyata bulunmaktadır.0212 5122317 0212 5126873

kızıma hayatını paylacak bir erkek iran yok mu? -
arkadaşlar benim 9 aylık dişi bir iran kedim var ancak onun yanlız olmasına gönlüm el vermiyo ona ömür boyu eşlik edecek bir erkek iran arıyorum yaşı cok önemli deil iran kedisi olup bakamıyan arkadaşlar varsa iyi bakılacağından emin olabilir bu arada ben ankaradayım teşekkürler...!

himalaya veya siyam yavru kedi -
evimize nese katacak hareketli yavru kedi ariyoruz..sevgi ve itina ile bakilacak..uygun fiyat hatta mumkunse ucretsiz olursa seviniriz..istanbulda oturuyoruz..iltesim icin:🔒 Üyelere Özel

evimize nese katacak hareketli yavru kedi ariyoruz..sevgi ve itina ile bakilacak..uygun fiyat hatta mumkunse ucretsiz olursa seviniriz..istanbulda oturuyoruz..iltesim icin:🔒 Üyelere Özel

ankara -
merhaba çok sevimli 2 aylık sarman ve vankedisi kırması pisiğimiz var.çok iyi bakabilecek bir yuva arıyoruz.🔒 Üyelere Özel

ankara -
çok sevimli, "van kedisiyle sarman kırması"karışımı bir kedimiz var,eğer onu çok sevicek bi yuva bulursak vermek istiyoruz. 🔒 Üyelere Özel

İzmir - Sıcak evimize ankara ya da iran kedisi arıyoruz!!! -
İzmirdeki sıcak evimize ücretsiz veya uygun ücretle yavru ankara veya iran kedisi arıyoruz!!! İlgilenenler lütfen 🔒 Üyelere Özel a resimlerle beraber mail atınız!!! Tel: 🔒 Üyelere Özel

1 aylık sevimli ve sağlıklı yavru kedi arıyorum -
arkadaşlar evde bakmak için 1 aylık kedi arıyorum lütfen bana ulaşın evde yalnız oluğum için bana arkadaş olacağını düşüyorum

arkadaşlar evde bakmak için 1 aylık kedi arıyorum lütfen bana ulaşın evde yalnız oluğum için bana arkadaş olacağını düşüyorum