Kedi Forumları

Kedi Sahibi Olmak İstiyorum

yavru dişi ırkı hiç farkemez oyuncu kediş arıyorum -
istanbul `dayım. yavru dişi kedi arıyorum. sarışın istiyorum. ona çook ıyı bakıcagıma 15 yıl boyunca hıc ayrılmayacagımıza soz verıyorum. yaklasık 3aydır kedıler hakkında bırcok sey arastırdım. artık bır kedıye bakabılecegıme ınanıyorum. evsiz,yardıma muhtac bir kedi varsa lütfen msj atın...

istanbul `dayım. yavru dişi kedi arıyorum. sarışın istiyorum. ona çook ıyı bakıcagıma 15 yıl boyunca hıc ayrılmayacagımıza soz verıyorum. yaklasık 3aydır kedıler hakkında bırcok sey arastırdım. artık bır kedıye bakabılecegıme ınanıyorum. evsiz,yardıma muhtac bir kedi varsa lütfen msj atın...

yavru erkek -
istanbul`danım. yavru erkek bir kedi arıyorum. evde kuşum olduğu için yavru tercihim. lütfen ilgilenin çook istiyorumm. sokakta kalmış evsiz bir kedi varsa sahiplenmek , annesi ,oyun arkadaşı olmak istiyorum.

yavru erkek -
istanbul`danım. yavru erkek bir kedi arıyorum. evde kuşum olduğu için yavru tercihim. lütfen ilgilenin çook istiyorumm. sokakta kalmış evsiz bir kedi varsa sahiplenmek , annesi ,oyun arkadaşı olmak istiyorum.

yavru erkek -

yavru erkek -

yavru erkek -

KURBAN OLAM ATATÜRKÇÜLÜK YOLUNDA İLERLEYEN DOSTLARA... -

Selam , Hayvansever Dostlarım ve HepsiEvcil Camiası ;

Dostluğu, sevgiyi ve geleceği... Aşımızı, ekmeğimizi, soframızı... Hüznümüzü, acımızı, yalnızlığımızı paylaştığımız; birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz mübarek Kurban Bayramınızı tebrik eder, mutluluklar dilerim.

Sevgiler.

kedi arıyorum lütfen okuyun -
daha önce iran kedisi besliyordum fakat yavrumuzu kazada kaybettik sivasta yaşıyorum ücretsiz iran bulmam cok zor biliyorum ama cüzi bir fiyata vermak isteyen e-mail atsın 🔒 Üyelere Özel

kedi arıyorum lütfen okuyun -
daha önce iran kedisi besliyordum fakat yavrumuzu kazada kaybettik sivasta yaşıyorum ücretsiz iran bulmam cok zor biliyorum ama cüzi bir fiyata vermak isteyen e-mail atsın 🔒 Üyelere Özel

Van Kedisi ariyorum -
Merhaba Arkadaslar, Ben bir Erkek kedi ariyorum. Özellikleri: Irki: VAN KEDISI Cinsiyeti: Erkek ve Kisirlastirilmamis Göze rengi: Her iki gözü koyu mavi veya bir gözü mavi diger gözü kehribar Kuyruk: Uzun ve bol tüylü siyah. Vücut Yapısı: Basinda siyah lekeler olmasi(fazla olmamali) ve vücut gövdesi tamamen beyaz ve Uzun tüylü olmasi. Potansiyel Sağlık Problemleri: Sagir olmamasi. Size aradigim kedinin görünüs seklini SIZINKILER bölümünden bir örnek kedi resmi ekliyorum. 🔒 Üyelere Özel Bu kedinin sahibinden izin almadan gösterdigim icin simdiden özür dilerim. Bilginiz ve yardimlariniz icin tesekkürler. Kurban Bayraminiz kutlu olsun Slm Özay

Van Kedisi ariyorum -
Merhaba Arkadaslar, Ben bir Erkek kedi ariyorum. Özellikleri: Irki: VAN KEDISI Cinsiyeti: Erkek ve Kisirlastirilmamis Göze rengi: Her iki gözü koyu mavi veya bir gözü mavi diger gözü kehribar Kuyruk: Uzun ve bol tüylü siyah. Vücut Yapısı: Basinda siyah lekeler olmasi(fazla olmamali) ve vücut gövdesi tamamen beyaz ve Uzun tüylü olmasi. Potansiyel Sağlık Problemleri: Sagir olmamasi. Size aradigim kedinin görünüs seklini SIZINKILER bölümünden bir örnek kedi resmi ekliyorum. 🔒 Üyelere Özel Bu kedinin sahibinden izin almadan gösterdigim icin simdiden özür dilerim. Bilginiz ve yardimlariniz icin tesekkürler. Kurban Bayraminiz kutlu olsun Slm Özay

Van Kedisi ariyorum -

iran olmasada kırma olabilir -
iranların fiyatları cok pahalı makul bir fiyata yada ücretsiz vermek isteyenler cevap yazın lütfen kedinize iyi bir şekilde bakılacaktır.ilginize teşekkürler

iranların fiyatları cok pahalı makul bir fiyata yada ücretsiz vermek isteyenler cevap yazın lütfen kedinize iyi bir şekilde bakılacaktır.ilginize teşekkürler

ankaradan şirin yavru kedicik vermek isteyen yok muu:( -
merhabaaa uzun zamandır yavru pisicik arıyorum...öncelikli olarak iran veya van kedisi arıyorum fakat fotografını görünce çok sevebileceğim bir kediyi de sahiplenebilirim yeter ki sağlıklı ve şirin bi yavru olsun cinsiyet çok farketmiyor...lütfen bole bi pisiciğiniz varsa bana ulaşın mail adresim 🔒 Üyelere Özel

uzun tüylü bi yavrucuk... cok sey mi istiyorummm (IST-avr) -
mrb, ırkı farketmez, uzun tüylü (cinsiyeti farketmez)bir yavru kedi arıyorum. Kendine ait bir odası dahi olacak. ailemle yaşıyorum. Dolayısıyla ne h.sonları, ne de mesai saatlerinde aç, susuz kalmayacak... Sevgi dolu evimizi neşeye boğacak, tabii biz de onu sevgiye... ücretsiz arıyorum cins kedi sahipleri sürekli bu sevgiye para biçiyor. Makul bi şey isterseniz sizlerle anlaşabiliriz. İlginiz için çok teşekkürler