Hepsievcil

Kedi Forumları > Kedi Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

yavru erkek

istanbul`danım. yavru erkek bir kedi arıyorum. evde kuşum olduğu için yavru tercihim. lütfen ilgilenin çook istiyorumm. sokakta kalmış evsiz bir kedi varsa sahiplenmek , annesi ,oyun arkadaşı olmak istiyorum.

img

photographer

19 yıl 3 ay 12 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

selam... aradıgınız kedıyı buldunuz mu?Yoksa sıze tam aradıgınız ozellıkte bır yavru onerecegım. ıyı gunler dılerım.

img

mülayim

19 yıl 3 ay 1 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

mehaba,çokmu geç kaldım bilmiyorum ama bendede 5 tane 3haftalık tekir yavruları var erkek ve dişi düşünürseniz bana mail atın,teşekkü[email protected]

img

ayçiçeği

19 yıl 1 ay 17 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

selam ben istanbul fatihten funda elimde 3 tane 45 günlük bebek şirin mi şirin bebiş pisiler var erkekte var dişide istersen sahiplenebilirsin.annesi sokak kedisi bu bebişlerin sokakta bu mink halleriyle mücadele etmelerine gönlüm el vermiyor evimde büyük kedim var o yüzden dükkanımda bakıyorum o yüzden acil ewe ihtiyaçları var ilgilenirsen sevinirim çok şirinlerr çokk

img

fnd20

19 yıl 2 ay 2 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

3 gün önce sokakta terkedilmiş olarak bulduğumuz ama bikaç gün içinde vermek zorunda kalacağımız sarı,2 aylık erkek kediciğe yuva arıyoruz. parazit ve pire aşıları yapıldı tuvalet eğitimi de var. acil cvp yazarsanız seviniriz

img

pirci

18 yıl 10 ay 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ