Hepsievcil

Kedi Forumları > Kedi Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

yavru dişi ırkı hiç farkemez oyuncu kediş arıyorum

istanbul `dayım. yavru dişi kedi arıyorum. sarışın istiyorum. ona çook ıyı bakıcagıma 15 yıl boyunca hıc ayrılmayacagımıza soz verıyorum. yaklasık 3aydır kedıler hakkında bırcok sey arastırdım. artık bır kedıye bakabılecegıme ınanıyorum. evsiz,yardıma muhtac bir kedi varsa lütfen msj atın...

img

photographer

19 yıl 5 ay 27 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Slmlar, Beyoğlu tünelde bir müzik mağazasında çalışıyorum alt kattımızda bir kedi gelip 4 tane yavru doğurdu bu kışta dışarı atamadık yaklaşık 1 aydır biz bakıyoruz anneleri ile birlikte,gayet sağlıklılar sütten kesilene kadar burda kalacaklar ama acilen vermek istiyoruz bu dönemin sonunda. sarışın var:) ama erkek dişi de var ama sarımtrak.. Bilgilerimde cep telefonum var arasan veya mail atarsan gelip görmeni isteriz yavruları.

img

selim3

19 yıl 5 ay 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Slmlar, Beyoğlu tünelde bir müzik mağazasında çalışıyorum alt kattımızda bir kedi gelip 4 tane yavru doğurdu bu kışta dışarı atamadık yaklaşık 1 aydır biz bakıyoruz anneleri ile birlikte,gayet sağlıklılar sütten kesilene kadar burda kalacaklar ama acilen vermek istiyoruz bu dönemin sonunda. sarışın var:) ama erkek dişi de var ama sarımtrak.. Bilgilerimde cep telefonum var arasan veya mail atarsan gelip görmeni isteriz yavruları.

img

selim3

19 yıl 5 ay 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

selam sana müthiş bir kedi tarif edicem.biraz hokkabaz.iki ayak üstünde duruyor ve çok hareketli.yani şu insanın keyfini yerine getirenlerden.yanlız bizim yer sorunu olduğu için bakamıyoruz.güvenebileceğimiz bir arkadaş arıyoruz. ilgilenirsen mail adresim [email protected]

img

ponpiş

19 yıl 5 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bu yavruya sahip olmak isterseniz 4 aylık dişi hareketli oyuncu bir kedidir. [email protected]

3 renkli yavru

img

barakiel

21 yıl 10 ay 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba, hala arıyorsanız 5 ya da 6 aylık yavru beyaz dısı var. ev kedısı, cok bakımlı ve sevecen. ılgılenırsenız haberlerınızı beklıyoruz.

img

mülayim

19 yıl 5 ay 16 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

evet hala arıyosan bende beyaz van kedisi var. 3 4 aylık ve bakımlı.. mecburiyetten vermek zorundayım..

img

pamuk_beyazz

19 yıl 4 ay 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

45 günlük bebiş pisilerim var 3 adet çok şirinler annesi sokak kedisi bu bebişlere el uzatın sokak kedisi olmasınlar bu küçük pisiler sokaklarda baba kedilere yem olur çok itina ile baktım lütfen bu kedileri sokağa terk etmiyelim. Elinizi uzatın fnd20mynet.com

img

fnd20

19 yıl 4 ay 14 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

kedilerin resmlerini ilanlar kisminda görebilirsiniz.. kedi verenler kismina koymam gerekirdi.. (kinali ve pastel) sevgilerimle

img

teyzecik

19 yıl 3 ay 1 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

hala arıyorsanız, hasta anneleri klinikte olan dokuz günlük dört siyah beyaz yavruya bakıyorum. hepsi de sağlıklı ve çok güzeller ama benim kedi tüyü allerj,m ver bunları acil vermem gerek. bana mail atabilirsiniz.

img

carson

19 yıl 2 ay 26 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ