Hepsievcil

Kedi Forumları > Kedi Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

uzun tüylü bi yavrucuk... cok sey mi istiyorummm (IST-avr)

mrb, ırkı farketmez, uzun tüylü (cinsiyeti farketmez)bir yavru kedi arıyorum. Kendine ait bir odası dahi olacak. ailemle yaşıyorum. Dolayısıyla ne h.sonları, ne de mesai saatlerinde aç, susuz kalmayacak... Sevgi dolu evimizi neşeye boğacak, tabii biz de onu sevgiye... ücretsiz arıyorum cins kedi sahipleri sürekli bu sevgiye para biçiyor. Makul bi şey isterseniz sizlerle anlaşabiliriz. İlginiz için çok teşekkürler

img

alv_ins

19 yıl 3 ay 18 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

şu adrese bakarmısınız lütfen : biri mutlaka size göredir bebeklerin http://www.kedigen.com/forum/viewtopic.php?t=21699

img

estrella

19 yıl 3 ay 17 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba,cins değil ama sevgi dolu,sağlıklı,kist ve 2 karma aşısı yapılmış,tombul suratlı tekir prensesi kızım SIRMA,ilgilenirseniz mail adresine resim gönderirim-0216 410 85 99-bostancı

3.5 aylık ankara kedisine sahibim. Şu an yaşadığım evden ayrılıp ailemin yanına geçeceğimden dolayı kedimi, ona iyi bakabilecek birine vermek istiyorum. Şimdilik aşıları tamam durumda. Ücret falan istemiyorum

img

ledwater

19 yıl 3 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

UPUZUN TÜYLÜ ŞİŞKO VE GRİİ ÇOK USLU İNANILMAZ TATLI Bİ ERKEK YAVRUM VAR İLGİLENİRSEN FOTOSUNU GÖNDEREBILIRIM BAYILIRSIN..

img

samara02

19 yıl 4 ay 6 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

(: bence çok şey istiyorsun uzun tüylü olması ne farkeder  tercik yaparak diger özelligi olmıyan kedilere şans vermiyorsun.Bende 2 tane  3 aylık erkek tekir kedi yavrusu var çok tatlı çok şeker şeyler tercih yapmasan belki bunlardan biri  sıcacık bir yuvaya bir sevene kavuşacak   kediciklerimin adına  tercih yapmandan dolayı  üzgünüm(:

img

byzantines

19 yıl 4 ay 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

uzun tüylü, 3.5 aylık erkek.. bkz: http://baysal.org/kedi/kedi.htm ilgilenirseniz: [email protected]

img

baysaln

19 yıl 3 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Selam, İki aylık kadar çok tatlı bir yavru tekir kedi var. Tuvalet alışkanlığını edindi, çok oyuncu, çok da akıllı. istersen resmini de gönderebilirim, mail adresim: [email protected]

img

gün

19 yıl 3 ay 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

kedi bulamadınız sa acil beni arayın 0538 234 87 54

img

medley

19 yıl 1 ay 14 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

hala bulamadıysan bugün 5 tane yavru kedimiz oldu.ilgilenirsen birini verebilirim.

img

caremela

19 yıl 1 ay 12 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ